lørdag 27. januar 2007

Det har skjedd litt den siste uka også..

Det har skjedd litt på tomta den siste uken også*smiler*Nå er takstolene på plass, og svalegangen er straks ferdig! Vi var litt engstelige da de som skulle støpe den kom i 14 minus grader, men det ser ut til å ha gått fint. Snekkerne kommer tilbake på tirsdag, og da begynner de å kle huset. Legger med et par bilder:-)

Ellers har jeg scrappet mitt bidrag til skisse-o-mania 4 i dag, utrolig artig skisse, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet!



lørdag 20. januar 2007

Mye har skjedd på en uke:o)







Bildene er tatt i går formiddag. Her har de gjort klart for støping av svalegangen på framsiden av huset. Det er her inngangsdøren vil være. Nå er alle veggene i første etasje reist og en av veggene er kledd med papp. Bærebjelkene er på plass i stue og kjøkken. Nå kan vi gå inne i huset og se hvordan rommene blir, og det er kjempegøy! Det er artig å drømme litt, og forestille seg kjøkken og stue:o)

mandag 15. januar 2007

Endelig!!


I dag har snekkerne begynt å reise huset *jippi* Det er så ufatterlig artig å se hvordan det blir når de begynner å reise veggene. Endelig er de i gang med det vi har ventet på så lenge. I morgen tidlig skal vi møte murerne for å avtale hvordan vi skal gjøre det med svalgangen. Nå skjer det virkelig noe, og det er så ufatterlig artig!

søndag 7. januar 2007

Endelig har snekkerne kommet :-)


Ja endelig har snekkerne kommet på tomta og startet opp arbeidet med å bygge huset :-) Torsdag 04.01.07 starta de opp. Legger med et bilde så dere kan se hva som har begynt å skje. Gleder meg vanvittig til de begynner å reise huset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...