mandag 26. februar 2007

lørdag 24. februar 2007

Endelig helg :O)

Dette har vært en begivenhetsrik uke! På mandag hadde vi visning på leiligheten vi bor i nå, det kom mange interesserte og det ble til og med lagt inn et bud på visningen. Det var flere som var interessert og ved lunsjtider på tirsdag var budrunden igang, dette endte med at leiligheten ble solg på onsdag kl 13 :o) og her kommer det beste - 70 000 over takst!!!!! Gjett om vi er glade! Det er satt lang overtagelsestid, så vi skal bo her frem til 01.06.07.

Ellers har det vært lite scrapping på meg denne uka, da jeg rydda vekk mye til visningen(og da har jeg ikke klart å dra det frem igjen).

På huset er nå begge endeveggene kledd, og vinduene er kommet inn på den ene siden(legger ut bilder i løpet av helgen). Vi har også hatt en avtale med elektrikeren, og han har hjulpet oss å sette opp el-punkter, så nå begynner ting å falle litt på plass. Jeg tenkte kanskje å lage meg en bok hvor jeg limer inn bilder av de forskjellige møblene vi ønsker, tekstiler, maling osv til hvert rom.. jeg får se hva jeg får til ;o)

Ha en fin lørdag!

*Klem*

søndag 18. februar 2007

Slik ser huset ut nå..

Ja da ser det ut som om blogen handler mer om hus enn om scrapping for tiden, men sånn er det nå bare. Scrappetinga har blitt ryddet pent bort fra spisestuebordet for øyeblikket, da vi skal ha visning på leiligheten i morgen. Så det blir nok ikke noe skisse-o-mania på meg på en liten stund. Gårsdagen ble brukt til å rydde og vaske hele leiligheten skikkelig, og det er utrolig deilig å få gjort! I dag må vi ta en "ryddings" i hagen og uteboden. Ellers har blikkenslageren vært og satt opp takrenner på huset, og tak samt nesten alle vegger er tekket. Taket over verandaen i 2. etasje er nå trukket helt ut. De har også begynt å sette opp bord på endeveggen:o) Legger med noen bilder! Jeg er såååå fornøyd :o)


Ha en fiiin søndag :o)


mandag 12. februar 2007

12. februar-07


Ja så var det mandag igjen. Vi har hatt en super helg, og har kost oss masse. På lørdag var vi blandt annet på Eventyr fabrikken og Victoria fikk lekt masse :o) Mor og far fikk trimmet også;o). På søndag var det morsdag, og jeg fikk nydelig frokost på sengen, samt cd med Askil Holm og et kjempefint hjemmelaget kort! På scrappefronten har jeg ikke gjort så mye i uka som har gått, men nå etter jobb i dag har jeg scrappet skisse-o-mania 6 - lovlig sendt siden fristen er kl 20 ikveld(sendte den nå kl 18)den er iallefall sendt.

På bygge fronten skjer det litt også - nå er neste hele taket tekket. Jeg legger med noen bilder jeg :o)




Skisse-o-mania 7 er også lagt ut - den ser slik ut:

søndag 4. februar 2007

På byggefronten...



Slik så det ut på tomta på fredag :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...