onsdag 27. august 2008

Snart reiser vi...



...til Danmark! Bagasjen er pakket og det eneste som gjenstår er å sove litt før vi drar avsted.


I morgen kl 0930 går båten fra Gøteborg til Fredrikshavn, noe som betyr at Livy med familie må opp kl 05, så nå er det straks på tide å finne sengen. Et lite innlegg hvor jeg takker for alle de utrolig koselige kommentarene på bildene av lille S er på sin plass synes jeg - tusen hjertelig takk!

Reiseruten har blitt helt komplett de siste dagene, og vi starter med en overnatting i Grenå før vi drar til SeaWest Nymindegab og blir i 4 dager - besøk gjerne hjemmesiden deres: http://www.strandhotellerne.dk/Default.aspx?ID=399 Etter et herlig opphold her med gode venner og besøk på Legoland og alt hva små og store kan ønske seg, avslutter vi turen med 2 overnattinger i København - JIPPI!

Sparepengene er funnet frem og Livy er klar for shopping! Håper å finne noen høstnyheter som passer inn i Livyheimen og som får plass i bilen hjem.


Bildene jeg viser i dagens innlegg tok jeg i formiddag -her er noen av blomstene ved inngangspartiet vårt. Krakken/skammelen som lykten står på fant jeg på Plantasjen og betalte under 50 lappen for - veldig fornøyd med den. Den søte kaninen kjøpte jeg da vi var på Beitostølen og den er fra Miljögården.


Ønsker alle en riktig fin uke - Nå skal jeg kose meg i Danmark!
Mange klemmer fra Livy

lørdag 23. august 2008

..:babyfotografering:..


Vår lille skjønne øyensten har vært hos fotografen og tatt herlige babybilder. Bildene er tatt på samme tidspunkt som vår andre øyensten tok bilder da hun var baby - er så artig å sammenligne og se likheter og ulikheter. Bildene er tatt av fotograf Trollbu og er utrolig flotte synes jeg. Min familie har brukt han til alle anledninger når vi har trengt fotograf, og vi har alltid vært veldig fornøyd med bildene han har tatt. Dette var en gratisfotografering og vi har bestilt 1 1/2 års fotografering med søskenbilder også - det gleder vi oss veldig til.
o
Under kommer noen av bildene som ble tatt - kjolen hadde jeg da jeg var liten.



* alle bilder er tatt av fotograf Trollbu *

fredag 22. august 2008

..:God helg:..


Fredag igjen og ukene flyr avsted.
p
Jeg digger at Livymannen har pappaperm, vi koser oss så! I dag har Lille S, mannen og jeg nytt hele formiddagen i Strømstad - herlig vær og god mat! Deilig å kunne være sammen og gjøre koselige ting uten stress og mas - bare nyte og kose seg i hverandres selskap. På veien hjem dro vi innom en utrolig flott blomsterbutikk - Växtriket - de har et stort utvalg av alle slags blomster til gunstige priser. Hjem ble det med litt blomster til inne og utebruk og på bildene under ser dere litt av det som ble med hjem. p

Nå skal fruen krype ned til livymannen og kose seg med ost og kjeks - nam - håper dere koser dere masse i kveld også!



o
Med disse bildene ønsker jeg alle en riktig god helg!

onsdag 20. august 2008

Her bor...

V I C T O R I A
...og her er det meste ROSA...
p
I dag skal dere få være med på en liten omvisning på 4 åringens rom. Da vi planla huset var hun kjapt ute med å ønsket seg samme farge på veggen som blomsterpottene sine. Fargen er skikkelig tyggegummi rosa, så vi valgte å la en vegg gå i den fargen, og de andre tre i en lys-lys rosa farge. Snuppa er veldig fornøyd med rommet sitt.
p
p
Sengen fra Jysk, kommoden og oppbevaringsreolen fra Ikea var i furu, men ble malt da vi flyttet inn. I anledning 5 årsdagen til snuppa er det tenkt at en ny seng skal i hus. Jeg tror det blir Hemnes - daybed fra Ikea.
o
o
Skapet og skrivepulten er fra Bohus. Blomsterlampene fra Ikea.
o
Victoria har også fått lystette liftgardiner på rommet sitt slik som Signe, men hun er så glad i de andre gardinene at enn så lenge får jeg ikke lov å ta dem ned - så her kjører vi dobbelt opp.
o
o
Teppet er kjøpt på Bohus og det har vi blitt skikkelig glad i - et tykt og deilig teppe til å leke på, og som er en skikkelig fargeklatt!
o

o
Under kommer noen detaljbilder fra rommet hennes, som dere skikkert allerede har skjønt er den "My little Pony", Prinsesser og Minnie Mus som gjelder her i gården omdagen.
o





o
Det har vært full fart i Livyheimen de siste dagene så det har blitt dårlig med bloggbesøk, men i kveld etter at barna er i seng skal jeg kose meg og besøke bloggene deres - tusen takk for koselige hilsner alle sammen - det er så hyggelig at så mange stikker innom! o
Ønsker dere alle en fin dag videre! o

fredag 15. august 2008

En perfekt fredag!

*bilde lånt fra nettet*
Slike dager burde man hatt fler av!
o
I dag har svigermor, et av mine tantebarn, Victoria og jeg kost oss supermye på formiddagen. Vi startet dagen med bading i bassenget kl 0830 og koste oss der i nesten 2 timer - utrolig hyggelig. Vi badet i bassenget som er i tilknytning til treningssenteret jeg trener på, og det pleier ikke å være så mange mennesker der, og i dag hadde vi bassenget helt for oss selv.
o
Etter badet bar det avsted til en av de absolutt koseligste kafeene i byen hvor vi spiste deilig lunsj sammen - og tro det eller ei; solen tittet frem og vi satt ute og spiste.
o
I kveld er vi invitert til et vennepar og vi skal planlegge Danmarksturen i slutten av august - gleder meg supermye! Deilig med slike dager hvor man bare kan nyte livet!
o
Ønsker alle en riktig fin helg - kos dere masse!

onsdag 13. august 2008

Litt nytt...


Jeg er lei regnet - har hatt store planer om å male ferdig lekestuen, klippe gress og ordne med uteblomstene, men med dette været blir ingenting gjort - nå ønsker jeg meg oppholdsvær i litt mer enn 1 time av gangen! Etter trening i dag dro jeg en tur på shopping på et kjøpesenter i nabobyen, og det hjelper på humøret! Litt nytt fikk bli med hjem. På Fryd shoppet jeg duken som ligger på bordet + en løper i samme mønster. Mange jeg har snakket med synes Fryd er dyrt, men disse dukene fikk jeg for henholdsvis 79 og 89 kr pr stk. Liker Fryd; de har noe for enhver smak.



Skålen er fra Villa C og er supersøt - måtte bare ha den - Kjøpt hos Josefines Lysthus.

Blomstene kjøpte jeg på Plantasjen i helgen(liker at de har søndagsåpent - kan tusle rundt der i lange tider og koser meg), de ligner på blåklokker og er ordentlig fine synes jeg.

Denne lykten kjøpte jeg på Bohus for en tid tilbake, har blitt så glad i den - liker den slitte "looken" og de utrolig fine detaljene.

Tusen takk for koselige kommentarene i det forrige innlegget jenter, kan ikke få sagt det nok; rammen er knallfin *smile* !

Mange klemmer fra Livy

mandag 11. august 2008

*In love*


Jeg har alltid hatt en svakhet for rammer i alle farger og fasonger, og da jeg kom over denne i en interiørbutikk på Beitostølen måtte den bare få bli med meg hjem. Produsenten er Riviera Maison og er laget slik at man kan henge bildene fast med knappenålene i "puten" i rammen. Videre kan den bli veldig fin med andre minner i - lurer på om et av brudebildene våre skal henges opp her sammen med diademet jeg hadde i håret da vi giftet oss - vi får se;-) Ellers skal det sies at jeg er glad jeg ikke har oppdaget at noen av interiørbutikkene i min nærhet selger alle disse herlige tingene fra RM for da hadde jeg blitt "raka blakk" - utrolig mye lekkert altså!




Håper alle har hatt en fin mandag, og ønsker dere som stikker innom en fin uke videre!
Klem fra Livy

søndag 10. august 2008

Prosjekt lekestue

Endelig har jeg fått begynt på prosjekt lekestue! Og jammen var det på tiden - lekestuen ble kjørt hit på henger(arvet av et vennepar av oss - tusen takk snille dere!)i midten av april. Den har stått her og vært særdeles lite flaterende med avflasset rød maling i mellom de to hvite nymalet husene.

...Men nå har den fått ett strøk hvit maling på utsiden, og to strøk inni. Jeg håper bare at det blir oppholdsvær snart så jeg får tatt det siste strøket utvendig også. Synes den ble veldig fin nå når den er hvit.

*Inni var den ubehandlet og så slik ut*

Slik ser den ut inni nå etter et par strøk med maling. Lekestuen er veldig liten, så for å utnytte plassen har jeg tenkt å snekre en benk på den bakerste veggen, og kanskje sy noen fine puter til benken. Jeg skal også kjøpe et gulvbelegg å ha på gulvet. Noen hyller skal opp på veggen, også er det bare å finne frem kopper og kar.


Her blir det nok servert saft og boller i høst, og jeg gleder meg nesten like mye som Victoria til den er ferdig!
p

Ellers går livet sin vante gang i Livyheimen, vi har kost oss masse i mannens ferie, og i morgen er han tilbake på jobb igjen. Vic begynner i full plass i barnehagen og Lille S og jeg har huset for oss selv igjen. Eller det vil si; mannen skal bare jobbe en uke så er han hjemme i seks ukers pappaperm - da skal Livy og mannen kose seg supermye med lille S - og store V blir nok endel hjemme fra barnehagen slik at vi kan ha det kjekt alle sammen. Ellers så tror Livy at hun skal begynne på alle sine maleprosjekter - det er i grunnen bare å sette i gang:-D Igjen vil jeg få si tusen takk for alle de koselige hilsnene dere legger igjen her i bloggen - jeg setter veldig stor pris på det!

Ønsker alle en riktig fin uke!

fredag 8. august 2008

Enda en blogg...


jepp.. jeg har laget meg enda en blogg - enda mer å gjøre *smile* Neida, siden denne bloggen handler mest om interiør og hverdagslige ting ønsker jeg å flytte scrappingen ut i en egen blog, hvor alt som er scrapperelatert legges ut.

Håper dere tar en tur og kikker, og at den kan være til inspirasjon for noen.

Velkommen inn til Scrappebloggen:

tirsdag 5. august 2008

Høst??


Disse aldeles flotte kantarellene kom min kjære mann hjem med etter en times tur i skogen nå i ettermiddag - er det mulig?? En stoooor bolle full av denne herligheten! Endelig har han funnet et skikkelig "kantarellsted" - men at det skulle være så mye av herligheten allerede nå visste jeg ikke. For meg er dette en slik ting som gir skikkelig høst stemning, gå i skogen å plukke kantarell, ha med niste og nyte høstsolen - men det er da litt tidlig nå? Jeg vil fortsatt bade litt til jeg - trenger litt mer sol og varme...
Ønsker alle som er innom en flott kveld, høst eller ikke høst!

Sene kvelder

Det er mørkt ute og regnet pisker rundt hushjørnene omdagen - deilig vær å være inne i! Får nesten litt november følelse jeg. I kveld har jeg hatt besøk av min beste venninde, og vi har kost oss masse med prating, ost og kjeks. Hun bor et stykke unna så det er så kjekt å treffes nå når hun er hjemme på ferie! Er så gla i dæ!


I går flyttet mannen og jeg litt rundt i stua, og endelig fikk vi flyttet speilet som har hengt over sofaen - synes det gjorde seg godt i kroken i spisestuen. Nå mangler bare lysekronen over bordet og et malingsstrøk på stolene så er jeg fornøyd;-) Det ble luftig og fint når sofa og speil fikk ny plass og den store drømmen til mannen er et piano - han er superflink til å spille så nå er vi på utkikk etter det riktige pianoet - Livy har ett kriterie, og det er at det er pent å se på - Livy mannen har også ett, og det er at det er bra å spille på - så vi får se om vi finner begge deler *smile*
Nedenfor kommer noen stemningsbilder fra spisestuen i kveld!

Jeg har vært så heldig å få noen awarder mens jeg var på ferie - Tusen Takk! Jeg kommer tilbake til dem i et senere innlegg!

*Klem - Klem*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...