fredag 30. januar 2009

God helg!

o
Fredag er uten tvil den beste dagen i uken synes jeg! Og i dag har jeg gjort noe av det jeg like aller best; Shoppet! I dag gikk ferden til Strømstad sammen med min mor og lille S.
o

o

Jeg har en fast butikkrunde når jeg er i Strømstad, og i dag var inget unntak. Foruten butikkrunden er det obligatorisk med en kopp kaffe på kaffedoppet.
o

o
Noen nye blomster ble med hjem - Fra Hannas skafferi ble denne nydelige julerosen med hjem - Syns de er så utrolig fine, den kommer til å bli fin på bordet på svalegangen frem til den plantes i jorden. Den kostet 169,- sek, og det tror jeg er en bra pris - har for meg at de koster godt over 200 kr her hjemme. Blomsterpotten den står i kjøpte jeg på Växtriket, sammen med to orkideer(59 sek pr. stk), kurvpotte og en liten eføy.
o

o
Disse skjønne hjertene kjøpte jeg i en butikk som heter The & krusiduller, en liten skjønn butikk med mange skatter. Disse er i tre og skal henge på bad og wc dørene våre. De er i samme serie som bokstavene som er på dørene til rommene til jentene. Struten med karameller er også fra denne butikken, og er en gave til mannen ;-)
o
o
Jeg har egentlig bestemt meg for å roe ned innkjøpet av interiørblader en liten smule, men når Pressbyrån har det nyeste nr av både Lantliv og Drömhem & trädgård er det ikke annet å gjøre enn å kjøpe dem - det er tross alt favoritt bladene mine, og det kan faktisk tenkes jeg har spart en tier eller to *lol*
o
De skjønne jordbærene ser helt ekte ut, og får meg til å lengte etter sommer og å dekke til kaffeslaberas med alt det skjønne jeg har fra Greengate på terassen - gleder meg til sommeren jeg!
o
Jeg har desverre ikke rukket noen blogrunde de siste kveldene, men i kveld skal jeg forsøke å få besøkt dere alle. Tusen takk for alle koselige hilsner i de forrige innleggene mine.
o
o
Jeg vil ønske alle en riktig god helg!
o
Klem fra Livy

torsdag 29. januar 2009

Pysj på Salg

o

I lang tid har jeg gått å tittet på en aldeles skjønn pysj til storesøster, men den har vært litt i overkant dyr synes jeg. I går fant jeg den på salg og jeg ble så glad! Den fikk selvfølgelig bli med meg hjem, og storesøster synes den var like fin som meg. Den er i bomull og er lyserosa og hvit med nydelige blonder på. Den er fra danske Wheat.
o

o
Ellers må jeg bare enda en gang skryte av Magasinet fra Jeannet D' Arc - det er et utrolig bra magasin, og jeg anbefaler det til alle som liker den franske landstilen! Det er som en bok, man kan kose seg meg igjen og igjen - masse herlig inspirasjon!
o
Ønsker alle som er innom en riktig fin dag!
o
o
Ps: Det har også kommet et nytt innlegg på scrappebloggen min.

onsdag 28. januar 2009

Utfordring

God kveld i stuen!

Ja så er det onsdag allerede, og uken til nå har gått så utrolig fort. Den har som vanlig vært travel både på jobb og hjemme, og det ser ikke ut til at Livyheimen blir "friskmeldt" med det første! Storesøster kastet opp i to døgn i starten på uken og nå er det lillesøster sin tur! Jeg håper vi voksne klarer oss denne gangen!

o

o
Jeg har fått en artig utfordring av Line og Susanne!
o
- Gå til foto/mapper
- Ta ut den 6. mappen
- Finn det 6. bildet
- Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet
- Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen. Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.
o
Bildet som er det 6. bilde i den 6. mappen min på denne pc'n er bildet over her. Bildet er av et nydelig service jeg har arvet av min mor som igjen har arvet det av sin mor. Det er kremhvitt og turkist med gullkant og liljekonvall.
o
Utfordringen skal sendes videre til 6 personer, og jeg ønsker å gi den til:
o
o
Håper dere tar utfordringen!
o
Tusen takk for alle hilsner hos meg, det setter jeg stor pris på!
o
Stor klem fra Livy

lørdag 24. januar 2009

God helg!

Snøen laver ned tung og bløt i dag, men det hindret ikke meg i å ta en tur til byen i formiddag. Etter så mange dager inne her hjemme var det utrolig deilig å komme seg ut litt. Min beste veninne og jeg har vært i byen i formiddag og kost oss med litt shopping og kafebesøk - koselig!

Litt nytt har blitt med hjem i dag også, og de skjønne perleblomstene minner om våren som snart kommer! Lykten med perleblomstene i kjøpte jeg på Mester Grønn på salg etter jul, da var det en svibel i den, men det passer fint med denne blomsten i også. Den nydelige potteskjuleren som den andre perleblomsten står i fikk bli med meg hjem fra Susannes herlige butikk i dag. Den er heeelt min smak!
o

o

o

o
I kveld skal vi i bursdagsselskap til min kjære svigermor, det blir koselig! Alltid så hyggelig å komme dit. Kjekt å møte familie og kose seg sammen!
o
o
Susanne har også fått inn det nye Magasnet fra Jeanne d' Arc Living - og du og du for et blad! Jeg har bare så vidt fått bladd litt i det, men gleder meg supermye til å lese det fra perm til perm - det ser fantastisk ut! Tror dette blir en ny favoritt her i huset ja *smile*
o

o
En annen liten gave til meg i dag er en ny cd! Rihanna med albumet Reloaded - et kjempebra album!
o
o
Tusen takk for alle hilsner her på bloggen, jeg gleder meg til å besøke dere alle i kveld når jeg kommer hjem fra selskap!
o
Ønsker alle en riktig god helg!
o
Klem fra Livy

torsdag 22. januar 2009

En gla' dag!

Noen dager er "gladere" enn andre, og i dag er en sånn bli gla dag! Da jeg kom ut for å hente posten i dag var postkassen så full at en pakke som lå på toppen holdt på å falle ut, langt mindre gikk lokket igjen! I bunnen lå det vanlige; reklame og regninger, og på toppen lå det ikke mindre enn to pakker til meg *smile*!
oo

o
Pakken som holdt på å falle ut var en "god bedrings pakke" fra min gode scrappe- og blogvenn Aase! Hun har denne flotte bloggen her, som virkelig er verdt et besøk! Så utrolig overraskende og koselig å få en slik pakke!! Tusen, tusen takk Aase! I pakken lå det nydelige servietter fra greengate og herlig te fra samme produsent, samt et nyyydelig kort Aase har laget - Helt midt i blinken! Jeg gleder meg til å sette meg ned med en stor kopp herlig te i ettermiddag!
o
o
Det nye boligpluss kom også - det blir supert å nyte te-koppen sammen med bladet når lille S skal ha sin neste dupp!
o
o
Den andre pakken som kom var fra personligalmanacka. En svensk nettbutikk som selger slike årskalendere. Det er andre året jeg har en slik nå, og jeg er superfornøyd! Man kan velge mye av designet selv, og i år ble det lilla farge på omslaget slik som på bildet over. Anbefaler dere en tur inn å se på sidene deres!
o
Ønsker alle en gla' torsdag!
o
Mange klemmer fra Livy

søndag 18. januar 2009

..: Barnerom i dag :..

o


o
En stille og rolig søndag formiddag i Livyheimen. Lille S sover formiddagsluren sin og jeg koser meg forann pc'n. Livymannen og Vic er ute en tur, det har kommet litt snø her i natt så det er hvitt og fint på bakken.
o

*Velkommen til Signes rom*
o
I dag skal dere få være med en liten tur på Signe sitt rom.
o
Vi har noen oppussingsplaner for dette rommet etterhvert. Vi flyttet inn noen måneder før Signe kom til verden, og siden vi ikke var 100% sikker på om det ble jente valgte vi å male rommet i en "restefarge" fra andre rom i huset - det ble "cafelatte". Planen er nå å male en vegg i en (lys)rosafarge som går til "cafelatte fargen" på de andre veggene. Jeg liker så godt brunt og rosa sammen. Vi skal også male tak og taklister hvite.
o

oo
Rommet er ganske lite, men alikevel litt spennende. Døren inn til rommet står i hjørnet og gjør at rommet får noen spennende kroker som kan bli fin å ha sengen i som en nisje senere. Signe stortrives på rommet sitt, og liker både å leke og sove her inne.
o o
o
Som dere ser på bildet over har Te-settet som vi bestilte fra Sessan O. Sus kommet - skal si det gikk fort å få det *smile*
o
o
Barna er veldig fornøyd med de nye lekene, og det ser ut som om storesøster synes det er vel så artig å leke med det som lillesøster. Mannen og jeg fikk servert te og pai på sengen i dag morges av to kjempefornøyde jenter *smile*
o

* skal det være en skive? *
o

* Eller en kake kanskje? *
o
Kan nok tenkes at det blir noen flere leker herfra etterhvert.
o
o
Signe har lekene sine i en Expedit hylle fra Ikea - kjempe praktisk og med god plass til masse leker.
o

o
Maileg familien til Signe har fått møbler. Signe var så heldig å få møbler av farmor og farfar til bursdagen sin i november. Siden hun ikke kan snakke selv var mamma'n hennes kjapt ute med å fortelle hva hun ønsket seg *smile* Maileg kaninen i rosa kjole fikk Signe til jul av oss. Vi kjøpte den i sommer da vi besøkte Plym & Co i Sandefjord - en helt super butikk som er vel verdt en besøk!
o

oo
Søøøøt gris fra Maileg - Victorias julegave til Signe. Hun er så søt når hun putter den under armen og rusler avsted *smelt*
o

oo
Her er sangposen vi bestilte fra Sessan O. Sus. Victoria hadde besøk av en kamerat i går og de koste seg masse med sangposen - de trakk figurer og sang sanger av full hals - artig!
o

oo
Siden rommet ikke er ferdigmalt enda har jeg ikke hengt opp bildene hennes - De står jo klare så det er bare å finne frem hammeren egentlig - vi får se *smile*
o

* I vinduet står to roser som jeg har kjøpt på Plantasjen *
o

* Søt dukke fra Sia *
o
* Såå fornøyd *
o
* Ole Brum får deilig mat av Signe *
o
* Konsentrert *
o
Ole Brum er en selvskreven gjest til picnik på rommet og Signe sørger for at han får i seg den maten han trenger - i dag er det jordbær og blåbærpai som står på menyen ;-)
o
o
o
I kveld skal storesøster, bestekameraten hennes, bestemor og Livymannen på Disney on Ice i Oslo spektrum. Vic fikk billetter til dette i julegave av oss, og det var meningen at mannen, jeg, kompisen hennes og hun skulle dra. Siden jeg har vannkopper må jeg bli hjemme i kveld, men bestemor blir med i stede for meg og hun gleder seg masse - kan tenke meg det blir en super kveld! Signe og jeg skal kose oss med en stille og rolig kveld her hjemme.
oo
Tusen takk for utfordringer og awarder jeg har fått, det varmer så godt! Jeg kommer tilbake til dem!
o
Ønsker alle som er innom en fin søndag!
o
Mange klemmer fra Livy

fredag 16. januar 2009

Ny mobil


Sony Eriksson W 595
o
Jeg er så heldig at jeg fikk ny mobiltelefon av min kjære mann til bursdagen min. Jeg har en fryktelig dårlig egenskap når det gjelder kjøp av mobiltelefon! De siste gangene jeg har kjøpt telefon har jeg endt opp med noe som ser fancy ut, men som jeg aldri blir helt fornøyd med. Den siste er et godt eksempel - jeg byttet ut en ok Sony Eriksson til fordel for en rosa - ja selvfølgelig måtte den være rååååsa - "kamskjell" telefon - en myyye dårligere telefon enn den jeg hadde fra før, og som aldri har levd opp til den fiiine rosa fargen *he-he*. Denne gangen tok mannen ansvar og kjøpte en telefon han tenkte passet for meg - og ja! den passer midt i blinken. Det er en walkman telefon fra Sony Eriksson - og ja den er hvit og rød(kjedelig med svart æ gitt) ;-) I tillegg til at det faktisk går fint ann å ringe med den, tar den fine bilder også *smile*.
o
Har hatt telefonen noen uker nå, men har ikke hatt tid til å sette meg ned å studere den før i dag. Nå har jeg lastet over tre album fra pc'n og sitter og koser meg med Marit Larsens nyeste album "The Chase" på telefonen :-) Det er et superbra album synes jeg, og jeg blir mer og mer glad i det for hver eneste gang jeg hører på det.
o
I kveld skal Victoria sove over hos bestemor så da er det bare tre av oss igjen her. Siden Signe fortsatt synes grøt er det beste hun kan få til kvelds på fredagkveld blir det nok noe ekstra godt til meg og mannen når hun er i seng. Har hintet frempå at jeg ønsker meg biff med bearnaise og ovnsstekte båtpoteter, så da regner jeg med at det blir det *snille mannen min*
o
o
o
Ønsker alle som er innom en riktig god helg - kos dere supermye!
o
Mange klemmer fra Livy
o

torsdag 15. januar 2009

Oskar & Ellen

oo
På morgenkvisten i dag har jeg over en god kopp kaffe shoppet litt til Lille S. Litt trøsteshopping her hjemmefra, når jeg ikke kan gå ut hjelper godt *smile*. Jeg har surfet litt rundt på svenske sider og fant frem til et firma som heter Oskar&Ellen. De designer utrolig mye flotte leker, og disse herlige myke lekene er jeg helt forelsket i.
o
Tanken bak oskar&ellens leker er at de skal stimulere barnets fantasi og lyst til å leke samtidig som leken også kan være læring når barnet utvikles. Barn vil både leke og lære, og lek er en viktig del i ett barns liv! oskar&ellens sortiment består av myke, fargeglade vatterte tøyprodukter i høy kvalitet.
o

o
Jeg gleder meg kjempemye til te serviset kommer hit til oss :-) Da blir det Te party på rommet til Lille S!
oo
"English Afternoon Tea - Denna teservisen i romantiskt lantlig stil har klassiska tillbehör som scones med jorgubbssylt och grädde, gurksmörgås, jordgubbar och små fruktpajer. Vårt söta set innehåller förrutom maten även en tekanna, två koppar med fat, teskedar och spetservietter, en spetsduk, ett tårtfat och tepåsar. Helt bedårande! Totalt 24 delar."
o

* skjønne jenta med jordbær fra Oscar&Ellen *
o
Jeg har også bestilt denne søte sangposen fra samme produsent. Jeg skal være en av lederne på småbarnssang i vår. Jeg tenker at denne kan være fin som en del av dette, og at ungene kommer til å synes det er spennende å trekke frem en figur man kan synge en sang om. Figurene kan også settes på fingrene og være med i sangen og dansen.
o
"Sångerna är en blandning av rörelselekar, fingerlekar, klassiska och dagissånger. Sångerna är roliga att sjunga för både barn och vuxna och fungerar som stimulans och verktyg för att utveckla små barns språk och fantasi! Detta är vår bestseller. I all sin enkelhet är den så fantastisk. Man plockar upp en figur ur påsen och sjunger en sång om just den figuren.
I sångpåsen medföljer sex figurer: stjärna, lamm, spindel, ekorre, buss och en katt."
o



o
Alle bildene er hentet fra Oskar&Ellen sine sider. Jeg har bestilt lekene fra Sessan O. Sus
o
Ønsker alle en fin torsdag!
o
Klem fra Livy

torsdag 8. januar 2009

Syk og svak...



o

Dumt å skryte av å ha langfri?? Jepp! Da Livy voknet i dag morges var det noe som var galt... det klødde så rart i hode - liksom over alt i hode... jeg snubler meg inn på badet, og et lite flaterende speilbilde møtte meg - jeg var full av røde prikker! Og ganske riktig jeg har fått vannkopper *sukk*

Min kjære mor skjønte ingenting, for hun var helt sikker på at jeg har hatt det før - i følge legen min har jeg nok ikke det, men det er nok den fjerde barnesykdom jeg har hatt. I særdeles dårlig form er jeg ufrivillig sengeliggende og krysser fingre og tær for at dette må gå over uten for mye knot. Signe er også full av prikker, feber og hun klør - Med prikker på de mest utenkelige steder går det så hvitvasken spruter! stakkars min kjære mann, han har nok å ta seg til!

Ønsker dere alle en prikkfri helg :-)

Klem fra Livyo

* Bildet er fra nettet *

onsdag 7. januar 2009

Hektiske dager

Endelig helg!
Nå lurer du sikkert på om det har klikket for meg, men så langt jeg vet er jeg stabil enda;-) Jeg jobber for tiden 60 % og har fri hver torsdag og fredag. Det vil si laang helg for meg og det er deilig. Jeg riktig N Y T E R dagene hjemme. Det er med glede i stemmen jeg ønsker alle mine kolegaer riktig god helg når onsdag ettermiddag kommer - litt slemt gjort kanskje, men du verden så deilig det er å ha litt tid her hjemme med barna også! Nesten som en liten ferie hver uke.
o
Det er hektiske dager både hjemme og på jobb for Livyfamilien. Hverdagene er i gang igjen og på hjemmefronten har Livy med mann kommet inn i gode hverdagsrutiner igjen. Noe som vil si; handlelister, ukemenyer og "to do" lister - og det fungerer såååå bra! Ellers er det lillesøster sin tur med vannkopper nå, og hun er full av prikker! Det begynte i formiddag, så jeg er spent på hvordan det utarter seg for henne. Storesøster er mye bedre, men blir hjemme sammen med meg til over helgen. I morgen skal vi kose oss!

o
Bildene i dette innlegget er hentet fra Nomi sine sider, de fører blandt annet møbler fra franske Country Corner som produserer seriene Harmonie, Chateau, Escale, Brocante, Lodge, Factory og Rhode Island. Selv har jeg kommoden i serien Harmonie, og øverst på min ønskeliste står skapet på bilde over her - det er nyyyydelig!
o

o
Tusen takk for alle hilsnene i det forrige innlegget mitt! Jeg har ikke rukket innom dere alle enda, men gleder meg til en oppdatering i kveld og i morgen. Håper det står bra til med dere alle, og ønsker dere en riktig fin uke fortsatt!
o
Mange klemmer fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...