fredag 27. februar 2009

God Helg!

o
Ja så er det fredag igjen og solen skinner ute i dag - deilig!
o
o
Huset er snart klart til helgen, kjøkkenet og stuen er nyvasket og det er ikke så mye annet som gjenstår heller. Et par timer i ettermiddag så er jeg i rute;-)
o

o
Lillesøster og jeg var på en lite shoppingtur i går og da kom vi over denne flotte butikken. Masse flott fra IB Laursen, Greengate, Lisbeth Dahl, House Doctor mf - denne butikken er virkelig å anbefale om du er i Sarpsborg/Fredrikstad området. Litt nytt ble selvfølgelig med meg hjem. Kurven som hortensiaen står i er ny, og den er fra IB Laursen. De to nydelige melkeflaskene er fra Lisbeth Dahl. Lokket er i porselen og det er en fin liten hempe å holde flasken i - jeg liker dem såååå godt!
o
o

* Alle foto Livy *
oo
o
Noen blomster ble med meg hjem fra Plantasjen i går også, liker så godt å ha noen friske blomster til helgen. Den lilla på sjenken valgte lillesøster ut og Narsissene er en av mine favoritter.
o
o
o
* Spisestuen *
o
* Jeg elsker tulipaner *
o
o
* Pressglass lysestakene er fra Lisbeth Dahl *
o
o
Storesøster er hjemme fra barnehagen i dag, hun kastet opp i natt stakkars. Hun er heldigvis i mye bedre form nå, og akkurat nå leker hun og lillesøster så fint sammen. Det er så utrolig artig å se på dem når de koser seg sammen! Storesøster er virkelig flink til å ta seg av henne!
oo

o
Disse to potteskjulerene ble også med hjem i går, de er fra Miljögården og var helt nyankomne i butikken. Liker så godt "looken" på potteskjulerene fra denne leverandøren og prisen er også veldig god.
o

o
Tusen takk for at dere stikker innom meg, og tusen takk for alle koselige hilsner dere legger igjen!
o
Ønsker dere alle en flott helg!


Stor klem fra Livy

onsdag 25. februar 2009

Litt nytt på kjøkkenet

Så var vi midt i uken igjen - supert!
o
Kvelden skal nytes i sofakroken etter at barna er i seng. Jeg har fått vondt i halsen igjen og kjenner at det ikke er så mye overskudd igjen etter jobb - da er det deilig å kose seg i sofakroken under et pledd med noe varmt i koppen.
o
o
Jeg har vært så heldig å få litt nytt inn på kjøkkenet - To pene krukker, en til kaffe og en til te har min kjære mor kjøpt til meg - De passer perfekt inn her på kjøkkenet hos oss. Tusen takk mamma *love*
o
o
Jeg lengter så etter våren omdagen, og kom over dette søte trekket til syltetøyglass. Glasset er fra Bloomingville og passer perfekt! Jeg gleder meg til hjemmelaget syltetøy til sommeren!
o
o
Jeg har ikke fått besøkt dere siden helgen og gleder meg til fri i morgen så jeg kan få en skikkelig oppdatering rundt om i blog-landia.
o
Tusen takk for alle de koselige hilsnene på forrige innlegg! Jeg sette kjempestor pris på det!
oo
ooo
Ønsker alle en riktig fin uke videre!
o
Klem fra Livy

søndag 22. februar 2009

Søndag

o
o
Jeg burde nok vist dere bilder av herlige, store fylte boller med krem i dag, men det blir det desverre ikke. Det får bli noen bilder av frokosten til lillesøster og meg nå i morges. Livymannen er en tur på jobb i formiddag og storesøster har overnattet hos bestemor i natt, så lille S og jeg har kost oss på morgenkvisten med blandt annet hjemmebakte horn og deilig rørt multesyltetøy.
o

o
Greengate asjettene mine i serien Ingrid er jeg så glad i. Jeg har kjøpt meg et par latte kopper i samme serie også, og det kan nok tenkes jeg kjøper fire til så jeg har til seks. Jeg skulle ønske det fantes kaffekopper med skåler til denne serien, liker ikke krusene så godt som koppene. I tillegg har jeg et par skåler.
o

oo
I dag er det fastelavenssøndag og vi er bedt til et vennepar. Vi skal først ut å ake alle sammen, så blir det pølser og deilige boller med krem i ettermiddag - Gleder meg supermye!
oo
o
Disse grenene av syrin tok jeg inn for to dager siden, nå er det herlige grønne knopper på dem. Lengter etter våren jeg!
o
o
Signe koser seg så når vi sitter til bords og spiser, og hun babler i vei på en engasjert måte - Det er så utrolig sjarmerende og jeg smelter helt selvom det er helt umulig å skjønne hva hun sier - hun er et riktig hyggelig selskap ved bordet *smile*. Vi var forresten hos frisøren med henne på fredag og det gikk veldig fin. Det ble en riktig "snærten" og moderne frisyre også *he-he*
o
o
Ønsker dere alle en fin fastelavenssøndag!
o
Klem fra Livy

lørdag 21. februar 2009

Fairytale

o

* Bildet er lånt fra nettet *
o
I kveld har min kjære og jeg kost oss foran tv'n med den norske grand prix finalen - her i huset har vi tradisjon får sånt *blunke* Etter at Aleksander Rybak var på senen første gang har jeg vært et STORT smil. En kjempe herlig og fengende låt, skrevt og fremført av et utrolig sjarmtroll! Gratulerer så mye med seieren - jeg tror vi vinner hele Grand Prix jeg nå!
o
Ønsker alle en super helg videre!
o
Klem fra en glad Livy

torsdag 19. februar 2009

Kveldskos

o
...Og her skal jeg kose meg i kveld; med fyr i peisen, godt innpakket i et ullteppe og med tre nye interiørblader tror jeg kvelden blir perfekt!
o
Rom 123 hadde jeg egentlig tenkt å vente litt med å kjøpe, men da det ropte ekstra høyt på meg i matbutikken i dag fikk det bli med hjem. Var så (u)heldig at jeg gikk forbi Narvesen på vei til bilen og der lyste det mot meg at det var 20% på alle utenlandske blader... hmmm Alt i hemmet er et must(også er det jo en liten smule billigere enn i forrige uke *he-he*), og tror du ikke at det nye Bolig pluss hadde kommet i postkassen min da jeg kom hjem - ja, ja så heldig er det lov å være *smiler* Gleder meg til en rolig kveld med masse godt å lese.
o
Ønsker dere alle en fin kveld!
o
Klem fra Livy

onsdag 18. februar 2009

Midt i uken..

o
Endelig litt tid til å sette seg ned forann pc'n og surfe litt igjen - elsker onsdagskveldene, laaaang fri i vente *smile*. Planene for resten av uken og helgen er klar, og det ser ut til å bli noen fine dager sammen med familie og venner. For mange er det jo vinterferie nå, men siden vi ikke har skolebarn enda jobber vi begge to, og merker ikke så mye til det. Bortsett fra snøen da, men det er jo ingen selvfølge her på Østlandet selvom det er vinterferie. Det blir iallefall masse vinteraktiviteter både for store og små i dagene som kommer.
o
Bildene i dette innlegget er hentet fra House To Home sine sider, utrolig mye flott inspirasjon å hente her. Her går timene fort når man sitter å surfer. Liker så utrolig godt det øverste bildet, en slik spiseplass skulle jeg gjerne hatt!
o

o
Fargene på bildet over er også fine synes jeg, en varm god tone og et rom som oser av harmoni. Kunne godt hatt det slik også *smile*
o
Håper uken deres har vært fin hittil, og at resten av uken blir strålende!
o
Tusen takk for alle hilsner her hos meg :-)
o
Stor klem fra Livy

lørdag 14. februar 2009

God helg!

o
For en herlig dag det har vært i dag! Det er fortsatt kaldt og deilig vær ute, og vi har akkurat kommet inn fra en kjempefin dag i akebakken. Jentene har kost seg masse på hvert sitt akebrett. På termosen hadde vi varm sjokolade, og i sekken var det både appelsiner og kvikklunsj. Med deilige røde roser i kinnene skal vi kose oss inne resten av kvelden. Vi får besøk av mine svigerforeldre og et vennepar på pizza i kveld, så det blir hyggelig!
o
Før aketuren var jeg en liten tur innom butikken til Susanne, det er en nydelig butikk som jeg anbefaler alle å besøke om dere er i disse traktene. Det er en flott butikk med koselig atmosfære og hyggelig betjening - det er alltid så koselig å komme innom dere! Kronen med te-lys som står på bordet i bildet over har jeg kjøpt der for en liten stund siden.
o
Den hvite vasen som tulipanene står i kjøpte jeg på Plantasjen for den nette sum av 15 kr. Tror det var halv pris av halv pris - liker slike funn jeg.
o

o
Ønsker dere alle en riktig god helg!

Stor klem fra Livy

fredag 13. februar 2009

Hvitt ute, og hvitt inne

o
For et fantastisk vintervær vi har her på østlandet - Det er rett og slett helt nydelig! Vel kanskje en liten tanke for kaldt, men noe skal det jo alltid være, ikke sant *blunke*
o
o
Gradestokken vister minus 16 grader ute nå, og det er jammen ikke dagligdags her hos oss. Snøen ligger utover som et stort hvitt teppe og solen varmer godt mot husveggen - Herlig!
oo
o
I Livyheimen vaskes det i dag - og med litt god musikk i cd spilleren går det unna! Lille S hjelper til så godt hun kan hun også - men med tørr støvfille vel og merke *smile* Vi har forresten hatt besøk av pianostemmeren i dag, så nå er pianoet flott å spille på igjen!
o
o
Storesøster var utrolig fornøyd med dagen i går! På skolen storkoste hun seg og hun synes det var speiselt stas med biblioteket på skolen - hun gleder seg masse til å starte opp *smile* På kafebesøket ble det både rundtykke, kakao, brus og kake så stort bedre enn det blir det ikke *smile* Synes det er så koselig å markere slike spesielle dager med å gjøre litt ekstra.
o
oo
Ikea turen gikk strålende, og bilen var stapp full når vi kjørte hjem igjen - altså slik det bør være når damene er på tur *smile* Tusen takk for turen Merry og Linda, jeg koste meg så utrolig mye!
o
oo

Inne blir det også så deilig lys når været ute er så herlig! Den hvite Hortensiaen på bordet fikk vi av min mor til forrige helg - den trives så godt på kjøkkenbordet vårt, synes den er vakker. Med de hvite nye gardinene i stua flommer lyset inn gjennom de store vinduene, og det er så deilig!

~ Det er både lyst og hvitt ute og inne omdagen ~

o

Ønsker dere alle en riktig fin fredag!

o

Stor klem fra Livy

onsdag 11. februar 2009

En stor dag!

*Bilde: Nomi import *
o
Vår kjære storesøster skal skrives inn på skolen i morgen, jeg er både glad og litt vemodig. Vår vakre prinsesse; så stor men enda så liten. Hun er et herlig selvstendig lite menneske, som jeg er så stolt av. Hun gleder seg kjempemye til å treffe rektor og læreren sin, og hadde problemer med å sovne nå i kveld.
o
Hverdagene i Livyhemien er hektiske, føler nesten at jeg er en "torsdag til søndag blogger" *he-he* De dagene jeg jobber er det vanskelig å få tid til noe særlig annet enn jobb og fritidsaktiviteter for store og små. Men så kommer onsdagskvelden og den er som fredag for meg *smile*
o
Etter at storesøster er innskrevet på skolen i morgen har jeg lovet henne en by-tur. Da skal skolestarteren, lillesøster, bestemor og meg på kafebesøk - jeg gleder meg!
o
Når mannen kommer hjem fra jobb i morgen bærer turen til Ikea *smiler bredt* Jeg skal på tur med to skjønne jenter, blandt annet Linda min gode venn *smile* Jeg er sikker på at det blir en kjempefin tur!
o
Jeg har ikke rukket å følge med på hva som har skjedd i bloglandia de siste dagene, så jeg gleder meg til en oppdatering etterhvert. Jeg er overveldet over alle koselige tilbakemeldinger her i bloggen min - tusen takk!!
o
Ønsker dere alle en fin uke videre!
o
Stor klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...