lørdag 30. mai 2009

God morgen Norge!


o
For en herlig dag!
o
Dette har jeg drømt om lenge! Nå har mannen og jeg sittet på balkongen i 2. etage og drukket morgenkaffe(og med en liiiiten sjokoladebit til - det er jo lørdag tross alt). Været er helt nydelig og slik ligger det ann til å bli hele helgen!
o
På torsdag var jeg og min kjære mor på tur til Askim og shoppet litt. Et av målene for turen var Albertines verden - en flott butikk med masse fiiiine varer. Albertine har også en kjempefin blog, som gir meg masse inspirasjon - den er vel verdt et besøk!! Grunnen til at jeg avla butikken et besøk var at jeg ønsket å fylle på Greengate samlingen min. Jeg samler på Claire multi kaffeservicet og har nå til 12 personer. Jeg har også begynt å samle på tallerknene, og fikk to stk av mamma da jeg var der - tusen takk mamma!
o
Planen i dag er at vi skal fortsette å grunne rekkverket på svalgangen, så blir det litt grilling i ettermiddag, men først skal jeg på trening!
o
o
Ønsker dere alle en riktig fin helg, håper solen skinner der DU er i dag også!
o
Stor klem fra Livy

onsdag 27. mai 2009

Vinnerlykke!



o
Da jeg kom hjem fra jobb i dag lå det en pakke i postkassen og ventet på meg. Ååååå jeg elsker pakker!! Ut av bobleplastkonvolutten dukket det opp en nydelig rosa gave *smile*
o
Jeg var så utrolig heldig å vinne trekningen på loppeline sin blog i forrige uke! En flott blog som virkelig er verdt å følge med på. Hun har også en blogshop hvor hun selger utrolig mye fint, og hvor mye er hjemmelaget - masse lekkert!
oo

oo
Over ser dere hva som skjulte seg inne i den flotte pakken; To nydelige rosa te-lysestaker fra Ib Laursen og en utrolig vakker duftepose med lavendel. Posen er det brodert en L på og det passer jo helt perfekt til meg. Tusen, tusen takk for den flotte gaven Loppeline - den er helt perfekt!!
o

o
Håper det står bra til med dere alle, jeg har hatt min siste arbeidsdag for denne uken og er klar for å nyte litt fri! Har begynt å grunne rekkverket på svalgangen, men måtte gi tapt for alt for sterk vind nå i ettermiddag - istede velger jeg å rusle ned i sofakroken og ikke gjøre noen ting ;-)
o
Ha en fin uke videre!
o
Klem fra Livy

søndag 24. mai 2009

"Loppelykke"

o
At et funn på loppemarked kan gjøre meg så glad, overrasker meg egentlig litt - hmmm ja for det har seg slik at jeg tidligere når jeg har vært på loppis kun har kommet hjem med små skatter - slettes ikke ubetydelige, men så små at de fint har fått plass i vesken(les; føltemugger og annet vakkert porselen). På fredag var jeg som kjent på loppis, og det var et stort og bra loppis *smile*
o
o
Foruten et vakker sausenebb og en søt fløtemugge, ble denne talerkenhyllen(til barnerommet selvfølgelig) og denne fine kurvstolen med hjem - Tusen takk loppedronning(*fniiis*) Linda for at du tok meg med *love you* og fant disse herlighetene til meg.
o

o
Litt salmiakkvann og tre bokser quiclac senere ser stolen slik ut, og jeg er kjempefornøyd! Den har fått plass på svalgangen sammen med blomsterbordet jeg kjøpte på Indiska i fjord. Det quiltede teppet som henger over rekkverket kjøpte jeg på Coop extra for et par uker siden - det er kjempefiiint *smile*
o
Talerkenhyllen kostet kun 30 kr, og det synes jeg er overkommelig ;-) Den er ikke malt enda, men bengalakken er kjøpt inn og jeg håper å få startet med et strøk i morgen etter jobb.
o
o
Til uken begynner vi forhåpentligvis å male rekkverket på svalgangen, og det gleder jeg meg masse til - er så utrolig lei av det impregnerte matrialet. Gulvet på svalgangen skal det også gjøres noe med, men om det blir i år er jeg usikker på. Planen er å ha grå fliser lik de vi har i gangen her. Ellers har jeg fått plantet alle blomstene vi kjøpte på fredag, og det ble riktig så fint både på svalgang og på verandaen bak huset.
o

o
Tusen takk for alle hilsner dere legger igjen hos meg, jeg setter kjempestor pris på det!
o
Ønsker alle en fin start på den nye uken!
o
Stor klem fra Livy
o

fredag 22. mai 2009

Blomster til krukker og kar


o
En hel masse regn har bøttet ned her på Østlandet i formiddag, men det stopper ikke meg og min mor når vi har planene klare :-) Kl 10 sto vi på utsiden av gartneriet parat til å handle inn blomster til bed, krukker og kar! Mamma har en uskreven regel og det er at man ikke skal plante ut før etter 20. mai(vel litt har jo stått ute, som lavendel og stemor - men ikke noe mer). Så her i huset blir det som mor har sagt ;-)
o
Vi har vært på Ilebys blomster i Fredrikstad i dag - et fint gartneri med flotte blomster til gunstige priser - også er servicen helt upåklagelig! På de to bildene i dette innlegget ser dere mor og datters blomstershopping(vi er nok bitt av samme basill!) - ikke skjønner jeg hvordan vi fikk plass til alt i bilen, men det gikk akkurat. Lillesøster har hatt blomster på alle kanter av seg i bilen og hun var strålende fornøyd og sa "omster, omster" hele veien hjem.
o
I ettermiddag er det et stort loppemarked rett i nærheten hvor vi bor, mamma har sagt hun kan se etter jentene mens jeg tar meg en tur dit og det gleder jeg meg masse til!
o
o
I morgen håper jeg været blir bedre slik at vi kan pusle med plantingen.
o
Ønsker dere alle en riktig fin fredag, og tusen takk for alle hilsner i det forrige innlegget mitt!
o
Stor klem fra Livy

torsdag 21. mai 2009

Nye jakker til "søstrene sisters"

Jentene har fått nye jakker til oppstart på skolen og i barnehagen til høsten. Jakken er fra Reima og heter Aster. En av mine favoritt butikker som forhandler barneklær her i byen selger Reima. I går var jeg riktig så heldig og kom over denne fine røde jakken i A form til jentene til 50% avslag. Den er kjempefin på, og gjør litt mer ut av seg enn andre typiske allværsjakker pga fasongen. Føles godt når man gjør slike kupp!

I dag er det Kristihimmelfartsdag og mannen i mitt liv har reist avgårde på guttetur til Senja for å fiske, de var oppe tidlig, og sitter nå på flyet oppover. Jentene og jeg blir hjemme og koser oss frem til søndag - Storesøster har vært flittig til hjelp for planleggingen av menyen for helgen, så her blir det både taco, pizza og risgrøt - Bare favorittmat! Ellers håper vi på fint vær så vi kan være myyyye ute!

Ønsker dere alle en fin dag og tusen takk for alle hilsnene her hos meg!

Klem fra Livy

Bildet er lånt fra Reima sine nettsider

søndag 17. mai 2009

Gratulerer med dagen!

o
Ja så er vi hjemme om en tur mellom slaga - det har vært en fin nasjonaldag så langt! Sola skinner og barnetoget har gått av stabelen. Etter barnetoget var vi hos bestemor og spist deilig snitter med is og jordbær til dessert - nå har lillesøster og Livymannen tatt seg en liten lur og storesøster er ute å leker. Klokken 17 skal vi på nasjonsalfest, og det gleder vi oss til alle sammen!
o
o
Etter at barna er i seng i kveld får vi besøk av noen venner fra Umeä, de er hjemme i Norge i anledning dagen - det gleder vi oss masse til! Vi har bakt Oreo dream kake, og med litt av den deilige kaffen fra "supermaskina" til mannen blir nok kvelden super!
o
Forøvrig må vi jo også feire Aleksander Rybak i dag - som spådd i mitt tidligere innlegg vant han jo hele Melodi Grand Prix sulamitten - juhuuuuu!!
o

o
Må vise dere bilder av go' jentene våre også - her pyntet og klare for å se barnetoget!
o
Ønsker dere alle en riktig fin dag!
o
Klem fra Livy

fredag 15. mai 2009

En solfylt fredag


o
Nydelig vær her hos oss på østlandet i dag, og det passer helt perfekt når storesøster skal ut å gå i tog i formiddag. Med musefletter i håret, pyntet og fin skal hun marsjere i takt med korpsmusikken - hun gleder seg så mye, og har øvd både på marsjeringen og sangene. Det er siste året hun går i barnehagetoget i år, og til neste år er hun skolejente og skal marsjere på selveste nasjonaldagen. I dag skal imidlertid lillesøster og jeg rope HURRA til storesøster i det flotte toget de skal gå i her i nærområdet. Det er ikke fritt for at jeg blir litt ekstra stolt og rørt når jeg ser henne komme marsjerende sammen med sine venner fra barnehagen.
o
o
Jeg har fått noen nydelige hvite peoner av min mor, peoner er min absolutte favoritt - synes de er så sjøre og vakre! Nå pynter de fint opp her på spisestuebordet vårt.
o
o
Som så mange andre i bloglandia holdt jeg på å gå av skaftet da jeg så Kid interiørs siste tilbudsavis - i reneste Riviera Maison stil har de fått inn mange flotte ting i kurvutførelse. Hjem til meg ble disse to flotte blomsterpottene - og du skal nok ikke se bort i fra at noe mer finner veien hit til oss etterhvert.
o
I går var Livymannen og jeg på en liten handletur til Sverige, og da ble to av favoritt bladene med meg hjem. Nå skal jeg kose meg med god lesing og masse inspirasjon i helgen.
oo
oo
Alle foto: Livy
ooo
Håper solen skinner der du er i dag også, ønsker deg en strålende fredag!
ooo
Stor klem fra Livy

søndag 10. mai 2009

Bollebakst og søndagstur

o
I dag har det vært en riktig "slappe-av-søndag" her i huset. Vi har bakt boller, gått tur og sist men ikke minst spist bollene - de var kjempegode og var både med og uten rosiner, ja til og med noen med smartis både inni og utenpå - Barnas favoritt! Storesøster er så opptatt av å lage melis med farge i, og i dag falt valget på blå - "smurfeblå" fant hun ut at det ble til slutt *he-he*
o
o

o
Osloturen i går var fantastisk! Vi shoppet, shoppet og shoppet - spiste, spiste og spiste og sist men ikke minst var på en FLOTT konsert. Vi hadde veldig bra plasser og satt langt fremme - gutta holdet det gående i nesten 2 og 1/2 time med mange bra egenskrevne låter + coverlåter fra mange gode artister - sjarmen er det ingen ting å si på og jeg synes hele kvelden var magisk. Om noen planlegger å dra på konsert med disse gutta i sommer, kan det absolutt anbefales!
o

* mmmmmm... deilig med "smartisboller" *
o
Turen i dag gikk til et vann i nærheten - storesøster hadde sykkelen med og det er veldig stas med den om dagen, selvom hun synes det er litt kjedelig med oppoverbakkene. Hun blir flinkere og flinkere, og vi håper å kunne ta av støttehjulene om ikke så lenge.
o
Lillesøster er mest opptatt av vannet om dagen, og det er nesten umulig å komme seg derifra - er så artig å kaste steiner i vannet.
o
oo
Jeg skrev for et par innlegg siden at jeg endelig skulle ta meg en blogrunde, men tiden flyr avsted og den strekker slettes ikke til - men tusen, tusen takk for alle hilsnene dere legger igjen til meg, jeg setter såå stor pris på det selvom jeg ikke rekker innom alle hver dag - dere er slettes ikke glemt! I morgen er det en ny uke og nye muligheter, blir spennende å se hva den vil bringe.
oo
Ønsker dere alle en riktig fin start på den nye uken!
o
Stor klem fra Livy

fredag 8. mai 2009

Lind, Nilsen, Holm & Fuentes

o
Gleder meg som en liten unge jeg - I morgen tidlig bærer det av sted til hovedstaden. Vi er fire veninner som drar av sted på shopping, god mat og sist men ikke minst konsert med Go'guttene Lind, Nilsen, Holm & Fuentes i Oslo spektrum. Jeg må innrømme at det er Kurt Nilsen jeg synes er aller best *love* men sammen er de dynamitt! Jeg er superfan!
o
Ellers har ikke fridagene vært helt som planlagt. Begge jentene er syke, men heldigvis på bedringens vei nå. Det er lillesøster det har gått værst utover med diare og oppkast. Krysser fingrene for at det værste er over nå.
o
Ønsker alle som er innom en super helg! Jeg kommer tilbake med en stemningsraport fra Osloturen når vi er hjemme igjen.
o
oStor klem fra Livy

onsdag 6. mai 2009

Ettermiddagssol


o
Sola varmer godt i solveggen nå selvom det enda er litt kjørlige drag i lufta. Vi har ettermiddagssol på svalgangen og det er deilig å sitte her til langt utover kvelden.
o

o
I Larvik kjøpte jeg med meg et nytt Vakre hjem og interiør blad. Jeg hadde store planer om å lese det på sengen på hotellet, men da sovnet jeg - så i ettermiddag har jeg kost meg masse med det.
o
Tidligere i uken var jeg på Plantasjen og handlet litt. Lavendelen i den fine kurven med flott patina ble med hjem. Et fuglebad og konglen på bildet ble også med - en slik har jeg vært på utkikk etter lenge, og tenk at jeg skulle finne den på Plantasjen, det hadde jeg ikke trodd! Var så fornøyd da jeg kom hjem! Livymannen derimot var ikke fult så begeistret; "hva i alle dager skal du med den der?" - "Hva jeg skal med den? Er ikke det innlysende? Pynte opp vel!!" Han bare ristet på hode *he-he* Han har mye å lære *smile*
o

o
Tusen takk for at dere stikker innom meg å legger igjen spor etter dere - Jeg setter utrolig stor pris på det! Jeg har ikke vært så flink til å besøke dere den siste uken, men jeg lover at jeg skal ta turen innom, og det gleder jeg meg masse til! Nå er arbeidsuken over for min del, og da får jeg starks litt bedre tid.
o
Ønsker dere alle en riktig fin uke videre!
o
Stor klem fra Livy

fredag 1. mai 2009

Solskinn!


oo
Ja så er det 1. mai og våren er her for allvor! Aldri så lenge jeg kan huske har bjørketrærne hatt så mye løv som nå, og det er vakre, blomstrende trær og busker over alt - HERLIG! Medaljens bakside er at jeg etter at jeg fikk jentene har blitt super allergisk mot bjørkepollen, og sliter max - neste år blir det en allergisprøvyte på meg altså - nå er det øyedråper, nesespray og piller som gjelder - men funker ikke optimalt desverre.
o
I dag har vi grillet for første gang på terassen i år - herlig! Det er noe eget med de første grillingsene. Livymannen er overbevist om at man må ha kullgrill for at det skal bli bra, og jeg må si meg enig i at det er noe spesielt med lukten av kull og tennveske i skjønn forening. Vi klarte heller ikke å vente med å åpne flaskene med limonade som jeg skrev om her. Men de var super gode, og jeg angrer ikke! Dessuten er det ikke lange veien over grensen, og vi er jo der rett som det er så det blir helt sikkert med flere flasker hjemover etterhvert.
o
o
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å male og lakke hagemøblene før jeg satt de på plass, men da go' været har kommet noen uker for tidlig(nei jeg klager ikke altså!)får de stå her "ufreshe" en liten stund til - det går bra å sitte i dem for det. Har vært så utrolig deilig å sitte å nyte solen på terassen nå i formiddag *smile*
o


o
I morgen går turen til Larvik i komfirmasjon - vi gleder oss masse alle sammen!



o
Ønsker dere alle en riktig fin helg!

o

o
Stor klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...