tirsdag 23. juni 2009

Nå har jeg...

Sommerferie!
o
...Og det er fantastisk! Været er strålende og vi er klare for de siste forberedelsene før vi reiser på en etterlengtet ferie.
o
Ønsker dere alle en strålende St.Hans feiring!
o
Stor klem fra Livy
oo
Foto: lånt fra nettet

lørdag 20. juni 2009

God helg!

o
Ønske dere alle en riktig fin helg!
o
Stor klem fra Livy

fredag 19. juni 2009

Fra baderomshylla



o
I dag kommer det noen bilder fra min hylle på badet - jeg har akkurat fått en ny forsyning med shampo og balsam - denne er fra Simply organic og jeg er veldig fornøyd. Produktene er basert på ekstrakter fra olivenblader, og har en mild og deilig duft.
o
o
I dag er været litt bedre her, men det er meldt regn til kvelden. Jeg skal gjøre unna helgevasken nå, slik at jeg får hengt ut sengetøy og tepper før regnet kommer. I kveld får jeg besøk av min beste veninne og vi skal spise reker og kose oss - gleder meg! Hvis det ikke blir for kaldt sitter vi kanskje på balkongen oppe under tak.
o
Tusen takk for alle hilsner dere legger igjen til meg!
o
Ønsker dere alle en fin fredag!
o
Stor klem fra Livy

torsdag 18. juni 2009

Det regner i dag...

Her er det lite som tyder på at det er sommer om dagen - sånn rent værmessig iallefall. Jeg er så innstilt på sommer, og er såååå klar for litt sol og varme. Til uken skal jeg jobbe to dager, så er det ferie. Gleder meg masse til fri sammen med hele familien, og ekstra mye til 14 dagers ferie i Danmark!

Storesøster er hjemme sammen med lillesøster og meg i dag, og vi leker og koser oss. Til middag planlegger vi pannekaker - det er en favoritt både hos små og store her hos oss - regner med masse hjelp fra små hjelpsomme barnehenner *smile*

Ønsker dere en fin dag!

Klem fra Livy

Foto: lånt fra nettet

søndag 14. juni 2009

Barocco Prestige


o
Endelig har lysekronen kommet på plass over spisestuebordet vårt - den er enda ikke koblet til strøm, og lyspærene glemte jeg å kjøpe(så lykkelig var jeg!) - men den har endelig kommet på plass i vårt hus!
o

o
Prismekronen er fra Barocco og produsenten hetet Bydzov/Swarovski Specra. Det er en 12 armet krone med håndpresset og håndslipt bohemisk krystall som inneholder 24% Bly. Den er kjøpt hos en av mine favoritt interiørbutikker - Yngvills gaveri og er aldeles skjønn synes jeg!
o

o
Siden vi flyttet inn i huset har jeg ønsket meg en lysekrone over spisestuen, og har lett i alle potensielle butikker(tror jeg!) her på østlandet - For ca 1 1/2 år siden så jeg denne lysekronen for første gang, men da var prisen helt uoverkommelig for oss - så vi "la det på hyllen" - med lange blikk har jeg beundret den hver gang jeg har vært innom butikken! I helgen var det gode prosenter på alle prismekronene i denne serien i butikken, og vi bestemte oss for å slå til! Min kjære mor har også vært raus og har vært med på å betale deler av denne nydelige kronen - Tusen, tusen, tusen takk kjære mamma!!
o

o
Da min mann og jeg endelig hadde bestemt oss for at vi skulle kjøpe den - var den selvfølgelig holdt av av noen andre. Jeg var helt sikker på at den ikke kom til å bli vår - men utpå ettermiddagen fikk vi beskjeden om at de ikke skulle ha den alikevel - Oooo lykke!
o
oo
*Sausenebbet med peonene i er kjøpt til den nette sum av 10 kroner på loppemarked*
o

Solen skinner her på Østlandet i dag, og vi skal bruke resten av dagen til å grunne rekkverket på verandaen - den er 40 m2 og det er masse å grunne og å male. Vi skal snart reise på ferie, så vi håper å få grunnet og malt iallefall ett strøk før vi drar - kanskje rekker vi to også...
o
Tusen takk for alle hilsner dere legger igjen her hos meg - jeg er utrolig takknemmelig for det!
oo
Ønsker dere alle en riktig fin søndag, og en fin start på den nye uken som ligger forann!
o
*Stor klem fra Livy*

torsdag 11. juni 2009

In love whit Greengate...


o
...Og for dere som har fulgt meg en stund nå, så kommer jo dette selvfølgelig ikke som noe sjokk! For nye lesere så må jeg bare innrømme at jeg er helt bergtatt av alt det vakre Greengate har å by på.
o
Ferien i år går som i fjord til Danmark, og jeg har allerede satt av litt penger for å handle noe nytt til samlingen min. Jeg elsker fargene, formen, prikkene ja det meste - jeg blir enkelt og greit i godt humør av en kopp eller skål! Av service samler jeg på Claire Multi(har service til 12 personer + noen skåler, middagstelerkner og lattekopper nå), jeg har også begynt å kjøpe asjetter i Ingrid(har 6 stk + et par skåler og lattekopper). I tillegg til dette har jeg diverse med prikker, da jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg liker best! Det geniale er at her kan det meste mikses og matches, og det liker jeg!
o
o
På kjøkkenet har jeg alt samlet i et av høyskapene på benken - synes det er så koselig med fargene og det gjør seg godt i skapet. For øyeblikket har jeg satt noen lattekopper på benken slik at de er lett tilgjengelig når vår kjærkomne kaffemaskin skal lage en deilig kopp.
o
o
I tillegg til masse vakkert i porselen, finnes det også vakre serier i tekstil; alt fra sengetøy, sengetepper, nattøy, spisebrikker, kjøkkenhåndklær, matter, lampeskjermer med mer - så det finnes noe for en hver smak!
o
o
Disse spisebrikkene er ikke fra Greengate, men fra Princess, og er et av mine nyeste kjøp. Synes de var så skjønne - De koster 25 kroner stk, så seks slike ble med meg hjem. Jeg kjøpte også to sitteputer til å ha på stolene i svalgangen.
o
Så er det torsdag igjen da, og en fullspekket helg nærmer seg - i kveld skal jeg være med mannen min på Opera - det blir spennende, da det er føste gang jeg ser en opera. Det er premiæreforestillingTurandot, som settes opp på Fredriksten Festning noen dager nå i juni.
o
De andre dagene i helgen er det sommeravslutning og konsert som står for døren!
o
Tusen takk for alle de koselige hilsnene dere legger igjen her hos meg :-) og en speisell takk til Nina for awarden du har gitt meg!
o
Ønsker dere alle en fin dag!
o
Klem fra Livy

lørdag 6. juni 2009

Maritime Panduro

I går var Livy med mann og barn på det nyåpnede Nordby shoppingsenter på Svinesund. Om det ikke var stort nok fra før, så er det iallefall det nå!
o
o
o
Foruten mange bra klesbutikker, barneutstyrsbutikker, "hårstylebutikker", matbutikker, "godisshapper" og diverse til hjemmeinnredningen - være seg "el-dupeditter" eller noe nytt lekkert på interiørfronten har de også fått Panduro hobby.
o

o
I og med at jeg driver med scrappbooking går jeg alltid innom når jeg finner en Panduro butikk - har lett for å bli med meg noe hjem derfra gitt. I går var inget unntak - det ble ikke noe nytt scrappeutstyr, men fine maritime pynteting til loftstuen vår.
o

o
Båtene er kjempesøte, den med rødt seil er litt større enn den med blått. Sjøstjernen ble det to av, og det ble kjempefint. Den fine seilskuta på bilde under skal få lov å bli med meg hjem nestegang - den blir fin i vinduskarmen eller oppe på tv'n.
o

* alle foto lånt fra Panduros nettside *

o

Uka som har gått har vært begivenhetsrik for våre to håpefulle. Lillesøster har vært på besøk i barnehagen, og storesøster har hatt innskolingsdag - og begge jentene er strålende fornøyd etter besøkene - det varmer morshjertet og jeg er så stolte av dem.

o

Her skinner sola i dag, og vi skal i 30 årslag i kveld. På formiddagen har jeg trena, og jentene har fått klippet håret. Håper dere alle får en riktig fin helg!

o

Stor klem fra Livy

mandag 1. juni 2009

"Og vi maler, og vi maler...


o
... og det blir så fint å flott! Ikke grønt og gult"(som i sangen), men vakkert hvitt! Endelig har rekkverket blitt hvitt! I løpet av helgen har vi rukket å grunne ett strøk og malt ett strøk - håper vi rekker ett til i morgen ettermiddag/kveld.
oo
Ellers har helgen vært nydelig her på Østlandet - I går var vi i komfirmasjon, og været var med på å lage en veldig flott ramme rundt den store dagen. Ellers har det som flere av dere har gjettet i det forrige innlegget blitt flere deilige frokoster på balkongen(og herlig kvelder på mor & far *smile*)
oo
I morgen er det en ny arbeidsdag, men bare to dager jobb på meg, så er det langfri igjen - jeg nyyyyter det så lenge det varer(begynner å jobbe fult igjen 1. august).
o
Tusen, tusen takk for alle koselige hilsner her i bloggen min - jeg er så alt for dårlig til å legge igjen hilsner hos dere omdagen, men jeg er stor sett alltid innom når nye innlegg kommer og henter inspirasjon! Dagene flyr så fort avsted og når været er så godt blir det ikke så lang tid forann pc'n av gangen.
o
Ønsker dere alle en riktig fin uke!
o
Stor klem fra Livy
o
* Nymalte bilder - tatt "i hyrten og styreten" ;-) *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...