lørdag 31. oktober 2009

Göteborgstur


o
Klokke 0700 setter jeg kursen for Göteborg - Min beste veninne og jeg skal på helgetur, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Det blir shopping, god mat og overnatting på hotel! Juhuuuu!
o
Tusen takk for alle hilsner i forrige innlegg - dere er så skjønne!
o
Ønsker alle som er innom meg en riktig god helg!
o
Stor klem fra Livy

søndag 25. oktober 2009

Har du husket å stille klokka?

o
Ja i dag er endelig den dagen i året her som man kan sove en time lenger - vel å merke hvis man ikke har barn som bryr seg katta i om man stiller klokka eller ei. Her i huset var vi oppe til vanlig tid ;)
o
o
Synes egentlig det er deilig å komme opp om morgenen hvis man kan ta det litt rolig, fyre i peisen, lese et blad og kose seg litt ekstra - det er herlig det!
o
oo
Jentene mine er forkjøla og lillesøster har fått øyekatarr. Det blir en rolig "kose-seg-hjemme-dag" hos oss i dag. Jeg har endel skolearbeid å gjøre så jeg skal prøve å komme et stykke lenger med det. Ellers tok jeg frem scrappesakene i går kveld og fikk laget en fin juleLO inspirert av Elisabeths vakre LO fra julaften 2008. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes hun lager så utrolig mye flott, og har en koselig blogg om "scrapping, skravling og tenking".
ooo
o
Stemningsbildene fra stua tok jeg nå på morgenkvisten - dere begynner sikkert å bli rimelig lei disse bildene nå, det er jo liksom ikke så mye nytt for hver gang. Klokka har forresten byttet plass med bildet igjen - tanken er at klokka skal henge over kommoden, jeg må bare vente til jeg får bestilt det store bilde av lillesøster som skal henge sammen med bilde av storesøster over pianoet - i mens får klokka henge der.
o

o
Tusen takk for alle hilsner jenter - det varmer godt!
o
Ønsker dere alle en fin søndag!
o
Stor klem fra Livy

lørdag 24. oktober 2009

2 måneder til julaften!


o
I dag er det akkurat 2 måneder til julaften, og hvis dette året går som det forrige så kommer den tiden til å fly avsted - og vips så er vi der!
o
o
Jeg er ei skikkelig julejente, og jeg er en av dem som blir glad når julevarene kommer i butikken i oktober - jeg elsker å gå til innkjøp av julerelaterte varer, og kan nesten ikke vente med å pynte til jul!
o

o
Jeg har sittet å tittet på bildene jeg tok på julaften i fjord, og jeg kjenner det sitrer i kroppen - jeg GLEDER meg til jul!
o
o
I år har jeg ordnet meg fri i uken før jul og det tror jeg blir deilig - da er planen å kose seg sammen med ungene, å bake ferdig det syvende slaget, pakke inn pakker, pynte til jul, ta noen førjulsbesøk og skape skikkelig julestemning.
o

o
Jeg har startet litt med juleforberedelsene og har kjøpt inn endel julegaver - skal lage meg en endelig oversikt i løpet av helgen. Gaver til barnas pakkekalender har jeg også begynt med.
o

o
Med disse julebildene vil jeg ønske dere alle en riktig fin helg!
o
Stor klem fra Livy
o
o
Alle bilder: Livy julen 2008

onsdag 21. oktober 2009

Pusterom


o
Etter at undervisningen på skolen i dag var over kjørte jeg innom Gamlebyen i Fredrikstad for å få et lite pusterom - Hvorfor?? jeg skal forklare dette litt nærmere.
o
I utgangspunktet hadde jeg som vanlig tenkt å kaste meg inn i bilen og kjøre rett hjem for å få gjort litt av alt det som burde vært gjort i Livyheimen, men som man ikke rekker mellom full jobb, skolegang, aktiviteter og to herlige barn. Uken til nå har vært hektisk og jeg har vært ute av døren før 07 om morgenen og så vidt hjemmom før kl 22 på kvelden. Med andre ord litt sliiiiten.
o
i
Da jeg satte meg i bilen kjente jeg en ubeskrivelig følelse av å "måtte puste" - bare sitte ned og betrakte verden og la roen synke inn - derfor altså stoppen i Gamlebyen på veien hjem. Det ble en kaffelatte og en kanelsnurr med fra Bestemors cafe - på en benk i parken med utsikt over vakkert høstvær nøt jeg livet i lange drag - Det er deilig med en slik ro.
i
o
Så min oppfordring til dere alle i dag er; Ta dere tid til å få puste, gi dere lov til å ta en liten pause fra hverdagslivets mas og jag - vi trenger det!
o
o
Ønsker dere alle en kjempefin kveld!
o
Stor klem fra Livy
o
PS: Bildene er tatt nå i kveld; Smørklokka er nyinnkjøpt og jeg elsker denne serien fra Greengate - gleder meg til å dekke koselige bord i høstmørket med dette.

søndag 18. oktober 2009

En nydelig søndag!



o
Slik er været hos oss i dag - helt nydelig! Deilig å vokne opp til sol og frost på bakken. Bildene er tatt nå på formiddagen fra balkongen i 2. etasje.
o

o
Mannen i huset fyller 31 år i dag, og det skal som seg hør og bør feires med snitter og kaker sammen med familien.
o
Ønsker dere alle en fin søndag!
o
Klem fra Livy

lørdag 17. oktober 2009

Lørdag!


o
Vi våknet opp til solskinn i dag - deilig!! Mens barna har lekt og kost seg i loftstuen har jeg kost meg i stua med fyr i peisen, kaffekoppen og den nye utgaven av Vakre hjem og interiør - en herlig start på dagen!
o
o
Når sola skinner inn gjennom stuevinduene på morgenen treffer de prismene i lysekronen og lager et vakkert fargespill på veggene - herlig!
o

o
Nå venter Spenst på meg - litt trening før dagen begynner på ordentlig - det er godt det!
o
Ønsker dere alle en strålende lørdag!
o
Stor klem fra Livy

fredag 16. oktober 2009

Endelig helg og ny klokke på veggen!


o
Ja så er det endelig helg igjen, for en uke det har vært! Hver dag har gått i ett fra tidlig morgen til sene kvelden, og det er ikke fritt for at jeg kjenner det er godt med ukeslutt nå. I kveld blir det fyr i peisen og gullrekka på tv.
o
o
Klokken jeg bestilte har kommet i hus, og den pryder veggen i spisestuen - jeg er kjempefornøyd!
o
I helgen er det bursdagsselskaper som står på programmet - i morgen skal jeg på bursdagsfest til ei veninne, og på søndag feirer vi min kjære mann og min mor. Det ligger ann til en koselig helg med mye godt å spise ;-)
o
o
Jeg vil også takke dere alle for at dere besøker bloggen min - jeg har så mange trofaste lesere, og jeg er så takknemmelig for at dere tar dere tid til å besøke meg både med og uten kommentarer på bloggen - det gir meg inspirasjon til å fortsette med bloggingen, selvom tiden er knapp omdagen. Jeg har desverre vært så altfor dårlig til å besøke dere andre den siste tiden, men jeg håper på litt mere tid etterhvert ~ vil gi dere en kjempeklem alle sammen!
o
Ønsker dere en riktig fin fredagskveld!
o
Stor klem fra Livy

søndag 11. oktober 2009

Takmontert tørkestativ på vaskerommet

o
Jeg har så smått begynt å planlegge noen små endringer på vaskerommet. Rommet er på 9 kvadrat meter og er avlangt i formen - på den ene langsiden er det to vinduer med en benkeplate under, og på den andre veggen er det innredet med en stor skyvedørsgarderobe langs hele veggen. Bak dørene i garderoben er det kurver og garderobestang på den ene siden + hyller, oppheng til sentralstøvsuger, plass til tørkestativ, skohylle og styringsenhet for ventilasjonsanlegget på den andre.
o
Vi har også gått til innkjøp av skoskap fra Ikea som vi bruker til oppbevaring av papp og flasker som skal pantes. Den store hodepinen har vært plassen når tørkestativet står fremme - det er liksom i veien over alt! For et par uker siden var vi i selskap hos et vennepar som akkurat har pusset opp huset sitt, og de hadde en fantastisk lur løsning til tørkestativ. Takmontert tørkestativ! Hos interiørdetalj.no kan man bestille denne smarte løsningen. Snorene heises ned når vasken skal henges opp, og trekkes tilbake opp i taket igjen når vasken er hengt på - en genial måte å få bedre gulvplass på. Dette stativet planlegger vi å bestille til vaskerommet, og da er endel av "gulvproblemet" løst
o
Håper dette kan være et tips til flere som trenger mer gulvplass på vaskerommet.
o
Ha en fin søndagskveld alle sammen!
o
Klem fra Livy
o
* bildet er lånt fra interiordetalj.no

lørdag 10. oktober 2009

Middagsgjester

o


o
I kveld får vi middagsgjester, og jeg gleder meg masse! Jeg har kost meg med dekking av bord og vasking av hus i dag. Min kjære mann står for middagen og i dag serverer han en herlig høstmeny.
o
Hovedrett:
Elggryte(elgen er skutt av nabo'n) med selvplukket kantarell, ris og hjemmebakte rundtsykker
o
Dessert:
"Tilslørte svigermødre"* med hjemmelaget eplemost
o
o
Ønsker alle som er innom en riktig god helg!
o
Stor klem fra Livy
o
* tilslørte svigermødre er det samme som tilslørte bondepiker for den som måtte lure ;)

onsdag 7. oktober 2009

Høst tips!

o

Jentene mine har alltid brukt ullundertøy på høst/vinterstid - forrige vinter ble jeg bedt på et homeparty hvor de solgte klær fra krokofanten - og jeg må bare si at det er utrolig bra klær! Storesøster kan bruke sitt sett(bukse+genser) i år også, men lillesøster må ha nytt. Jeg har bestilt Frost ulldress - klar rosa m/rød kant. En deilig hel ulldress i 100% merinoull av beste kvalitet. Myk og kløfri med knepping foran. Super til å bruke under parkdress og regntøy, som kosedress eller som vogndress til de aller minste.

Bildet er hentet fra Krokofantens hjemmeside.

o

Anbefales på det sterkeste!

o

Stor høst klem fra Livy

mandag 5. oktober 2009

Høst i hagen


o
I ettermiddag/kveld har jeg endelig fått tatt et tak i hagen - trampolinen er ryddet bort, lekene samlet inn og alle blomsterkrukkene har blitt tømt og står klare til vasking for å settes bort til neste vår. Jeg hadde store planer om å få vasket dem i dag også, men plutselig var det mørkt gitt!
o
oo
o
Tidlige kvelder betyr innekos - og jeg tok noen bilder av huset nå før jeg gikk inn -Synes det ser riktig så koselig ut inne i Livyheimen i kveld - Fyr i peisen og levendelys er noe av det beste jeg vet nå på høsten og frem mot jul!
o
o
Tusen takk for alle koselige hilsner jenter!
o
Ønsker dere alle en riktig fin kveld, og fortsatt fin uke!
o
Stor klem fra Livy

søndag 4. oktober 2009

Ut på tur aldri sur!



* Ei fornøyd litta tulle - ut på tur aldri sur! *
o
For en deilig høstdag det har vært i dag! Ettermiddagen har vi tilbrakt i skogen sammen med gode venner. Vi har lagt bak oss endel kilometer i nydelig høstvær, og hele familien har kost seg masse.
o

o
Målet for turen var et vann i et turområde i nærheten av her vi bor. I sekken hadde vi ved, pølser, saft, kakao, boller og litt annet snadder. Nok til at både store og små holdt koken helt frem og hjem igjen;)
o
o
* Deilig med grilla pølse laget på bål *
o
Nå er barna i seng og høstferien er over for denne gang her hos oss. I morgen er det skole og full uke igjen. Jeg har fått ryddet hele huset, brettet sammen klær og satt på en ny vaskemaskin - så deilig å få gjort. Mannen er hos en kamerat og ser fottballkamp så det ligger ann til en rolig og avslappende kveld på sofaen for min del.
oo
* Oppdagelsesferd - så mye spennende å se og oppdage *
o
Ønsker alle en kjempefin start på uken som ligger forann!
o
Stor klem fra Livy

lørdag 3. oktober 2009

For 14 år siden i dag...

o
...ble jeg og min kjære mann sammen. Tiden har gått så utrolig fort! På slike dager kan man ikke unngå å tenke tilbake på alt vi har opplevd sammen på godt og vondt. På alle de fantastiske minnene vi har skapt på denne tiden! To herlige barn har vi fått, og sammen har vi bygd opp vårt felles hjem. Jeg er så utrolig takknemmelig og glad!
o
o
Lørdagsmorgenen har jeg brukt i sofakroken sammen med et deilig pledd, fyr i peisen, med en deilig kopp latte og med et av mine favoritt blader. Å få en time slik med tid for seg selv en dag i uken er gull verdt - her lades batteriene og nye interiørplaner blir lagt.
o
Alle bildene er tatt nå på morgenkvisten
o
Hortensia er en av mine absolutte favoritter hva gjelder blomster i potte, og i går da jeg var innom Rema hadde de fått inn en ny forsyning av disse til en hyggelig pris! Jeg har sagt det før, og jeg sier det gjerne igjen - Rema 1000 er en av mine favoritt blomsterbutikker(iallefall hva gjelder potteblomster).
o
o
Deler av dagen i dag skal tilbringes på Nordby shoppingsenter på Svinesund. Storesøster trenger vintertøy og støvler, og vi voksne trenger en oppfylling i kjøleskap og fryseboks.
o
Ønsker dere alle en strålende lørdag!
o
Stor klem fra Livy

fredag 2. oktober 2009

Første fredagen i oktober



o
Kalenderen sier oktober, og det er snart jul igjen! Jeg har forøvrig begynt med julegavene, og er egentlig godt i gang. Hvordan er det med deg? Har du begynt innkjøp av gaver?
o

o
I kveld er det tid for "gullrekka", og jeg gleder meg til en avslappende kveld forann tv'n sammen med min kjære - med fyr i peisen og noe godt å spise - Gleder meg!
o

o
Med noen bilder av huset vårt i høstsol ønsker jeg dere alle en kjempefin fredagskveld!
o

o
Tusen takk for alle mail og hilsner i bloggen min - jeg setter så stor pris på det!! Jeg skal svare og besøke dere alle i løpet av helgen!
o
Stor klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...