søndag 30. mai 2010

La Cucina Pot by Riviera Maison

o
Da Livymannen og jeg var på lang-weekend tur til København nylig var jeg innom en skjønn liten butikk som solgte mange flotte ting fra Riviera Maison i Lyngby.
o
I posen hjem ble det med melk og sukkersett + dette "kaketårnet". Jeg har flere ganger sett bilder av denne herligheten på ulike blogger, og jeg synes den er kjempeflott. Om mulig er den faktisk enda flottere i virkeligheten!
o
Til Jul ser jeg for meg å ha fristende deilige små-kaker i den, men hva skal man fylle den med når det ikke er jul? Da Livy med mann og barn ikke er særlig gode på å la kaker stå synlig fremme uten å sette dem til livs har jeg kommet på en ide, slik at kaketårnet kan stå fremme med noe i året rundt. Her i huset pryder den benken med tre ulike frokostblandinger; For øyeblikket er det havrehjerter, Kellogs K med røde bær og havregryn med tørkede bær - Lurt :) Og som ikke det er nok, så spiser både store og små mer frokostblanding enn tidligere, da det lille vi hadde før alltid sto i skapet og ble glemt bort.
o

o
Ønsker deg en fortsatt fiiiin søndag!
o
Klem fra Livy

mandag 24. mai 2010

"Plantetid"

o

Min mor og jeg har vært på flere ulike gartneri å handlet blomster den siste tiden. Jeg liker så godt å gå å titte - masse inspirasjon å hente, og nå er det tid for å plante i krukker og kar her hjemme. Gleder meg til å få litt mer blomster rundt husveggene. Når sola titter frem er det godt å sitte ute i solen, og med blomster litt hist og her blir det ekstra koselig.

o

Her i huset er jeg gressenke omdagen da Livymannen er i nord-Norge på fisketur sammen med en gjeng kamerater. De har fått utrolig mye fisk, så nå har vi masse deilig torsk og sei som kan tilberedes til middager utover høsten. Han reiste oppover på fredag og kommer hjem i morgen -både mor og barn gleder seg til han kommer hjem igjen.

o

Ellers minner været oss på at sommeren er i anmarsj - ikke stort mer enn 6 uker til vi går ut i sommerferie - deilig!!

o

Håper du har hatt en fin pinsehelg!

o

Klem fra Livy

fredag 21. mai 2010

På bordet nå...

... står det vakre pioner. De er skjønne å se på og dufter herlig!

o

o
Ønsker deg en riktig fin fredag!
o
Klem fra Livy

lørdag 8. mai 2010

"Loppislørdag"

o
I dag har storesøster og jeg vært på loppis i timesvis. Storesøster er speider, og i dag var det vår tur til å hjelpe til. Vi har lagd vaffler, solgt brus og ryddet i mangfoldige "dupeditter". Storesøster var utrolig flink til å stå i kassa, og tok jobben veldig seriøst, etter at vi var ferdig sa hun stolt til meg; "det er nesten som min første jobb det her mamma" - så søt :)
o

Det hører til sjeldenhetene at jeg reiser tomhendt hjem fra loppis, og det gjorde jeg ikke i dag heller. Dette nydelige serviset ble med meg hjem. Det er kun til 4 personer, men var så vakkert at jeg ikke klarte å la det være. Tenker kaffen skal smake godt i disse koppene i kveldssola i sommer jeg.
o
o
Håper du har hatt en fin lørdag!
o
Ønsker deg en fortsatt fin helg!
o
Klem fra Livy

torsdag 6. mai 2010

En liten oppdatering


o
Hei alle sammen!
o
Her kommer en liten oppdatering; det går lang tid mellom hvert innleggene for tiden. Siden sist har det skjedd mye på denne fronten, og for oss som for mange andre er våren en travel tid for store og små. Her kommer en liten oppdatering fra noe av det som har skjedd:
o
  • København var fantastisk - deilig å være på tur med min kjære mann! Mange interiørbutikker både i Lyngby og København ble besøkt - og endel nytt ble med meg hjem *liker*. Deilig mat og kaffe ble inntatt på mange stilige og koselige kafeer/restauranter. Et høydepunkt var The Royal Cafe, nydelig smushi, kaker og kaffe - og ikke minst fantastisk stemning! Vel verdt et besøk!
oVæret var helt nydelig, og våren hadde kommet til København, deilig blomster i alle slags farger møtte oss. Vi besøkte blandt annet Det rune tårn, og hadde håpet å bli med på omvisning på Amalienborg slott. Sist nevnte ble det ikke noe av da det var så langt kø at vi sikkert hadde stått der til kvelden hvis vi skulle ventet. Men parken på nedsiden av slottet med den nydelige fontenen ble beundret med en kopp kaffe i hånden :)
o
  • I helgen fikk vi gjort i stand lekestuen til jentene. Nye hyller og bord har kommet inn + endel kopper og kar i ekte glass - storesøster er superfornøyd med det. Endelig et hus som inneholder noe av det vi har i huset vi bor i også. Jentene leker der ute i timesvis og koser seg.
o
  • På lørdag var jeg og en god veninne på Kurt Nilsen konsert - MAGISK!
o
  • For to dager siden fikk jeg vite at eksamen er bestått, så nå er jeg ferdig med videreutdanning i Rusproblematikk 1 - er veldig fornøyd :)
o
I dag er jeg hjemme med ei syk lillesøster. Hun har fått hånd, fot, munn sykdom - hadde aldri hørt om det før jeg, men er nok smittet i barnehagen. Hun har masse blemmer inni munnen og på innsiden av håndflatene - hun plages av at det er vondt å spise, så det går stort sett i smørgrøt, is og yoghurt omdagen. Blir en kosedag på oss her hjemme i dag.
o


o
Bildene i dagens innlegg har jeg tatt nå på morgenen, endel av dette er kjøpt på Danmarksturen.
o
Oppe til venstre: Lysfant kjøpt i butikken Bahne i Lyngby. Te-lysestaker fra Ellos og roser kjøpt inn til forrige helg - de står nesten like fint.
Oppe til høyre: Nydelig skål fra Lisbeth dahl
Nede til venstre: Kopp og skål fra Kid interiør
Nede til høyre: Nydelig duftlys fra Villa Collection
o

o
Ønsker alle en fin dag!
o
Klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...