søndag 29. august 2010

Fantastisk...

o
.... å våkne av at solen skinner inn gjennom vinduene!
Herlig ♥
o
o
Lyset treffer prismene på lysekronen så nydelige "regnbuedråper" skinner på veggene i spisestuen. En egen stemning fyller rommet når solen skinner inn gjennom vinduene.
o
Den siste tiden har det stor sett vært regn og overskyet her hos oss. I dag når solen vekket meg er et akkurat som jeg har fått en ny dose energi - Herlig - det blir nok en skogstur på oss i dag.
o
o
Rosene jeg viste i torsdagsinnlegget står fortsatt like vakkert!
o

o
Håper alt er bra med deg og dine, kanskje har du noen spennende planer i dag? Del de gjerne med oss!
o
Stor klem fra Livy
o

torsdag 26. august 2010

Det nærmer seg helg ♥

o
Helgen nærmer seg med stormskritt! Herlig!
o
Siden været har vært grått og trist i dag bestemte jeg meg for å stikke innom Alle Tiders etter jobb - alltid så koselig å komme til Susanne og de andre jentene som jobber der. Herlig stemning - og masse inspirasjon å hente ♥ Anbefaler virkelig et besøk.
o
o
Som en liten (vel fortjent *smile*) gave til meg selv ble det skjønne etasjefatet i glass med meg hjem.
o
Duken på bordet er fra Lene Bjerre - jeg fikk den i gave av min mor etter at hun hadde vært med oss på ferie i Danmark i sommer - synes den er så vakker ♥
o
Siden helgen er rett rundt hjørnet ble det en bukett med roser med meg hjem i dag - helt nydelig farge på dem synes jeg.
o

o
Ønsker deg en fin helg!
o
Stor klem fra Livy
o

mandag 23. august 2010

o
Det har vært deilig vær her på Østlandet i dag - ser for meg en lang kveld ute i go' været. Etter jobb og henting av barna har vi laget deilig fiskemiddag. Barna elsker fisk, og det er så godt å se at ellers så kresne barn legger inn av ♥ lyst.
oo
Mens ungene koste seg på trampolinen etter middag var det tid for litt kos for mor - kaffelatte og sjokolade + en ny utgave av Lantliv - hverdagslivets små gleder
o
Ønsker deg en fin mandag!
o
o
Klem fra Livy

søndag 15. august 2010

Hortensia

o
En av mine favoritt planter er Hortensia - frodige og flotte pynter de opp både innendørs og utendørs.
o

o
I løpet av høsten og vinteren har disse blomstret vakkert i vinduene mine - de stortrives der! Plantene kjøpte jeg på Rema 1000 til en billig penge. Siden sen-vinteren har de kun stått i vinduet, grønne og uten så mye som en knopp å se. På våren bestemte jeg meg for å plante dem ut - to stk i hver kurv. Det har tatt hele sommeren, og jeg har mere enn en gang trodd at håpet har vært ute. Plutselig her tidligere i uken fikk jeg se at de nå kommer for fullt! Herlig ♥
o
o
Mange knopper former seg - snart er den full av herlige blomsterballer! I vinter skal jeg sette de ned i kjelleren og prøve å få dem til å overvintre - dette er gøy!
o

o
Håper du har hatt en fin helg!
o
o
Klem fra Livy

søndag 8. august 2010

En fantastisk start på dagen!



o
Sola skinner fra knallblå himmel og temperaturen er nydelig. Det finnes ikke så mye som er bedre enn å starte dagen på veranda'n med frokost i sola da synes jeg Herlig!!
o
Hjemmebakte horn og nyrørt blåbær - jammi!
o

o
I dag blir det båttur på Livyfamilien - helt skjønnt når været er slik som nå. Ut på sjøen med gode venner - livet leker!
o
Håper sola skinner der du er i dag!
o
Ønsker deg en strålende søndag ♥
o

o
Stor klem fra Livy
o

lørdag 7. august 2010

Ferdigmalt hus!


o
I mellom regnbygene i juli har vi malt det som gjensto av huset. Nå er rekkverket ned til kjellernedgangen ferdig og rekkverket på veranda og på balkongen er klart - kjempedeilig å få gjort.
o
o
Da vi må grave opp rundt huset pga fukt i kjelleren har vi heller ikke i år fått anlagt hage. For øyeblikket har vi bare en grønn plen. Jeg gleder meg til vi kan begynne med resten! Enn så lenge får jeg kose meg med blomster i krukker og kar.
o
o
På fremsiden av huset har vi en lang svalgang - jeg er kjempe glad for den løsningen, synes det er et koselig inngangsparti.
o
o
Ønsker deg en fin lørdag!
o
o
Klem fra Livy

fredag 6. august 2010

Endelig fredag!

o
En lang og hektisk uke er lagt bak oss - endelig er det fredag!! Den beste dagen i uken synes jeg.
o
På bordet står nydelige rosa roser sammen med levende lys og et nytt interiørblad.
o
Det ligger ann til en fiiin fredagskveld!
o
Ønsker deg en strålende helg!
o
o
Klem fra Livy

søndag 1. august 2010

Vaskerommet

o
I dag vil jeg vise noen bilder fra vakserommet vårt. Dette rommet har jeg aldri blogget om før, og det er nok fordi det har vært ganske så kaotisk her til tider. Nå har jeg fått gått igjennom alle hyller, kurver, klær og sko og fått ryddet og vasket skikkelig her. Så deilig å få gjort!
o
Da vi har liten bodplass(foruten en rå-uinnredet kjeller, som forhåpentligvis blandt annet vil bli til en fin kjellerstue og hobbyrom med tiden) er vi avhengig av å bruke vaskerommet til oppbevaring, og alt annet som vi ikke helt vet hvor vi skal gjøre av.
o
o
Vaskerommet er 9 m2 stort og er et avlangt rom. På veggen under vinduene er det som dere ser lagt en benkeplate, og under den står vaskemaskin og tørktrommel på den ene siden, og på den andre siden oppbevaringsmøbler fra Ikea.
o
Benkeplaten fungerer godt til stryking og bretting av tøy, og er i god arbeidshøyde. Foruten det har den blitt benyttet til stelleplass for lillesøster da hun var mindre - helt perfekt med en stellematte på platen, og klærne hennes i skuffesystemet under - da badet i 1. etg er forlite til et stellebord.
o
o
Mot døren ut i gangen har vi montert skoskap fra Ikea. På venstre side har vi sko og på høyre side oppbevares papp/papir/plast/glass og flasker - veldig kjekt.
o
o
God plass til alt som skal kastes på miljøstasjonen her. Skuffene i skoskapet kan lett tas ut og rengjøres.
o
o
Her oppbevares barnas sko.
På døren ut til gangen henger en knaggrekke fra Ikea - denne er superkjekk da man henger den over døren og slipper å lage hull i døren for å henge den opp.
o
o
1. Lillesøsters sko
2. Trones skoskap fra Ikea
3. Oppbevaringsløsninger fra Kremmerhuset
4. Antonius kurvsystem fra Ikea
o
o
På motsatt vegg av vinduene har vi en skyvedørsgarderobe langs hele veggen. Denne løsningen skjuler mye "uryddigheter". Sentralvarmesystemet, "rør-i-rør"systemet, garderobe, hyller til oppbevaring av diverse, skohyller, verktøy, støvsugerslange, vaskebøtter mm.
o
Jeg er veldig glad for at vi valgte denne løsningen, den skaper et ryddig inntrykk tiltross for at den skjuler mye som er vanskelig å gjemme bort.
o
o
o
På veggene i vaskerommet har vi valgt hvite våtromsplater. Det ble en rimelig løsning, og de er lette å holde rene. På gulvet har vi valgt beige fliser. Det gjenstår overmaling av spikerhull og maling av noen trehvite lister rundt sikringsskapet.
o
Detaljene i rommet er holdt i rødt, noe man ser på blandt annet liftgardinene og kassene i garderoben. Disse detaljene er enkle å bytte ut når man ønsker forandring.
o

o
I taket har vi motert et takhengt tørkestativ fra Interiørdetalj.no.
Denne løsningen er vi kjempefornøyd med, det frigjør masse gulvplass og klærne tørker hurtig oppunder taket.
o
o
Slik ser det ut når stangen er nede, når den er heist opp kommer den godt opp over hodehøyde.
o
o
Det var en liten titt på vårt vaskerom, nå er det på tide å nyte litt av solen som stikker frem.
o
Ønsker alle en fin søndag!
o
o
Klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...