søndag 26. september 2010

Høstmorgen


o
Jeg var tidlig oppe og hoppet i dag tidlig selvom barna overnattet hos bestemor. Klokken 07 listet jeg meg ned i stuen, tente opp i peisen, tente noen levende lys og laget meg en kaffe latte. Kjempedeilig å sitte i sofakroken og se ut på det grønn/gule løvet på bjørkene og høre vinden suse rundt veggene.
o

o
Som mor så datter sies det; jeg har nok arvet min mor, og har gjort det til tradisjon å kjøpe friske blomster til helgen. Disse nydelige rosene pynter opp på stuebordet hos oss nå. Kopp og asjett er fra GreenGate(gleder meg forresten til den nye kolleksjonen kommer i butikkene).
o

o
Med en deilig kopp kaffe latte, fyr i peisen og et nytt interiørblad ønsker jeg alle som er innom en fin søndag!
o
Klem fra Livy
o

fredag 24. september 2010

Om 3 måneder...

.. er det julaften!

o

o

Tenk så fort tiden går, jeg synes ikke det er lenge siden forrige jul.

Jeg liker så godt tiden som ligger forann oss nå, med lange koselige kvelder forann peisen, og juleforberedelsene som ikke er så langt unna. Har startet med julegaveinnkjøpene, og liker så godt når det er i orden i god tid før julekvelden. Hvordan er det med deg? Kjøper du gaver i god tid, eller er du ute i siste liten?

oo

Må også få takke dere for de koselige gratulasjonene i det forrige innlegget mitt - Tusen Takk!

o

Ønsker deg en fin fredagskveld!

o

Klem fra Livy

mandag 20. september 2010

Et nytt rom ... ♥

... vi har tatt kontakt med snekker'n for å planlegge et nytt rom i 2. etg.
o
Som dere kanskje har gjettet ut fra bildene i innlegget er det familieforøkelse pågang.
o
Jeg er 15 uker på vei i morgen, og hvis alt går bra får vi et nytt tilskudd i Livyfamilien i midten av mars ♥
o

o
Bildene i innlegget er hentet fra Shabby addicts blog. Det blir spennende å planlegge det nye rommet. Storesøster er den som er så heldig å få det nye rommet - babyen får lillesøsters rom, så det blir nye rom på alle mann ;)
o
Vi gleder oss både store og små ♥
o
Klem fra Livy
o

lørdag 11. september 2010

♥ Jentebursdag ♥

Storesøster fyller 7 år til tirsdag, og feiringen har startet i dag med klasseveninnene. 15 jenter har kost seg med pølser og brus, kaker og "godsaker" i noen timer på dagen i dag. En fin gjeng med jenter, og det ble faktisk ikke så mye lyd som jeg hadde sett for meg ;)
o
o
På kakebordet var det(tradisjonen tro) marsmellows med sjokoladetrekk, sjokoladetopper, gele og muffins. Muffinsormen var i år byttet ut med prinsessemuffins med smørkrem - søtt og godt ;)
o
o

o
Storesøster har selv valgt ut servietter, lys og blomster. Hun har pyntet bordet selv, og koser seg med det - tror jammen hun er lik mamma'n sin.
o
o
Nå har roen senket seg i Livyheimen, og vi er klare for en rolig kveld. I morgen blir det voksenselskap med enda mere kaker.
o
Ha en strålende Lørdagskveld!
o
Klem fra Livy
o

lørdag 4. september 2010

God helg!

o
Deilig Lørdag!
o
Solen skinner ute, men man merker at det nærmer seg høst. Deilig å fyre i peisen og kose seg i sofakroken med et pledd og et interiørblad nå.
o
En stille stund på morgenen for seg selv er utrolig deilig. Barna koser seg med barnetv og mannen sover fortsatt. Jeg nyter stillheten ♥
o
I dag skal jeg på Scrappemesse i Lillestrøm - gleder meg masse! Jeg har lagt av litt penger gjennom hele året, og messen er noe jeg virkelig ser frem til hver høst. Driver du med stempling eller scrapbooking kan jeg virkelig anbefale en tur dit.
o
Ønsker deg en fin lørdag!
o
Klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...