søndag 31. oktober 2010

På kjøkkenbordet....

o
... har jeg funnet frem noe av Greengate serviset mitt, og herlige nyheter har blitt med meg hjem fra Dorothea.
o

o
På våren og høsten venter jeg alltid like mye på å se den nye kolleksjonen fra danske Greengate. I vinter kolleksjonen i år har det blandt annet kommet nye latte krus - "French latte cup" og jeg har invistert i to røde med hvite prikker - perfekt til min kaffelatte.
o
oo
o
Disse søte små "mini latte cup - Chloe" er også supersøte. Jeg synes de er fine til te-lys, Livymannen mener de er perfekte til en dobbel espresso.
o
o
Kombinasjonen av de ulike seriene passer perfekt, og det er nok dette jeg liker best ved Greengate. Jeg blir rett og slett i godt humør av å dekke, pynte og kose meg.
o

o
På bordet her har jeg brukt "Chloe", "naomi", "spot red" og "spot pale blue"
0

o
Her i huset har vi husket å stille klokken en time tilbake, og vi har hatt en lang deilig morgen i dag!
o
Ønsker deg en fin uke!
o
Klem fra Livy

fredag 29. oktober 2010

Fredagsstemning

o
Endelig fredagskveld!
Vi har kost oss med taco til kveldsmat, og barna koser seg med godis forann tv'n. Livymannen har fyrt i peisen, og jeg har tent levende lys - jeg elsker fredagskvelder!
o
Denne tiden er fantastisk for oss som lengter etter julen! Hyllene på Narvesen begynner nå sakte men sikkert å fylles opp med julemagasiner I dag gikk jeg innom for en liten titt etter jobb, og jeg ble utrolig glad da jeg så julemagasinet til Jeanne d'Arc Living - dette skal nytes i sofakroken i kveld når roen har senket seg over huset.
o

o
Tusen takk for at dere tar dere tid til å stikke innom bloggen min, og en spesiell takk til deg som legger igjen en hilsen!
o
Ønsker deg en fin fredag!
o
Klem fra Livy

torsdag 28. oktober 2010

Gresskarlykt

o

Ved inngangsdøra i høstmørket står det en gresskarlykt og ønsker velkommen nå i kveld.
Vi har kost oss med å laget den nå i ettermiddag. Det er nok å overdrive en smule å si at vi har laget den, for det er Livymannen som har hatt jobben - jammen var det vanskeligere enn vi trodde. Barna har fulgt nøye med, og de synes det var stor stas når lykta ble plassert på utsiden.
o
Ellers går dagene i supertempo, og det er lenge siden forrige innlegg herfra nå. Dagene går i ett og på kvelden ender jeg gjerne på sofaen med tv'n på og øya igjen. Håper det blir bedre etterhvert.
o
Klem fra Livy
o

søndag 17. oktober 2010

Kjærestetur i helgen

o
Nå sitter jeg og nyter utsikten og soloppgangen over Oslo og venter på at min kjære mann skal våkne. Vi har vært på kjærestetur i Oslo i helgen, og har bodd på erverdige Holmenkollen Park Hotel. Et fantastisk hotel, med fantastisk utsikt over Oslo.
o
I går kveld var vi ute og spiste middag med gode venner - Vi var på Grünerløkka og spiste på denne fantastiske lille restauranten - absolutt verdt et besøk hvis du er glad i en god biff.
o
Formiddagen og ettermiddagen i går ble brukt til shopping og cafebesøk. Liker meg godt i Bogstadveien, og vi tilbrakte dagen der i går.
o
Julekjolene til jentene er i boks, og det ble kjoler fra Moonsoon i år. Nydelige kjoler til nydelige jenter ;)
o

o
Bilder: Årets julekjoler til jentene.
o
Jeg handlet også litt til meg selv, tunicaen på bildet under er fra Cream og den kjøpte jeg hos Chikas og venner i Jacobs alls gt 13 på Majrstuen. Dette er en liten sjarmerende butikk som har både klær og interiør - absolutt å anbefale.
o
o
Jeg har også endelig fått kjøpt meg ordentlig vinterstøvler! De er fra Timberland - jeg er suuuperfornøyd med de! Varme, gode å gå i og så stilige!
o
o
En liten helge oppdatering fra meg i dag - og jeg må konkludere med at det virkelig kan anbefales med en kjærestetur i ny og ne ;)
o
Ønsker alle en fin uke som ligger forann!
o
Klem fra Livy
o
Alle bildene i dette innlegget er lånt fra Internett

søndag 3. oktober 2010

♥ Søndagskos ♥

o

Herlig med søndag!

o

Ute øser regnet ned, og det er surt og kaldt. Inne er det kosestemning med levende lys og fyr i peisen. Mannen lager søndagsmiddag, ungene ser Peter Pan og jeg koser meg med å rydde i gamle interiørblader. Bildet under viser hvordan det ser ut på stuebordet vårt akkurat nå - jeg koser meg med å rive ut sider som gir inspirasjon. Disse sidene "renklipper" jeg og setter i plastlommer i perm inndelt etter kategorier som kjøkken, bad, stue osv. En fin inspirasjonsperm til alle mine planlagte prosjekter ;)

o

o
Ellers er det utrolig deilig med en stille og rolig søndag - deilig å bruke dagen til å hente seg inn etter en lang uke.
o
Jeg har også begynt å kjenne liv fra den lille i magen - HERLIG ♥
o
Ønsker deg og dine en strålende søndag!
o
Stor klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...