fredag 31. desember 2010

Riktig Godt Nytt År!

Enda et år har gått - et begivenhetsrikt år for vår lille familie!
Mange store og små minner har vi skapt sammen i året som nå snart er historie. En av de tingene som nok har vært ekstra hyggelig for både små og store i år er at vi venter en liten søster i Mars - det ligger spennende tider foran oss også.
o
I år som i fjor har jeg laget en liten bildekavalkade av året som har gått, med et bilde fra hver måned i år 2010.
o
o

o

o

o

o

o

o

o
o

o
o
o
Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har besøkt meg her på bloggen i året som har gått. Tusen takk for alle de koselige hilsnene og tilbakemeldingene dere har gitt.
o
Jeg vil også takke alle dere medbloggere som har vært til stor inspirasjon i året som har gått!
o
Jeg ønsker dere alle et Riktig Godt Nytt År!
o
Klem fra Livy
o
♥♥♥

onsdag 29. desember 2010

o

Snart er det nyttårsaften, og kvelden skal feires med gode venner her hos oss - jeg gleder meg!
o
Jeg skal snart starte litt med forberedelsene(ting tar mye lengre tid nå som magen begynner å bli stor og bekkenet verker), men først litt avslapning i sofakroken med det nye nummeret av Boligdrøm. Et nytt og utrolig inspirerende blad, som jeg vil anbefale alle mine lesere.
o
Ønsker deg en fin kveld!
o
Klem fra Livy

mandag 27. desember 2010

Romjul

o

Ja så er romjulen her, de deilige dagene mellom jul og nyttår. For oss er dette en tid som vi bruker til å hygge oss sammen med familie og venner.

o

o

I år jobber både mannen min og jeg i romjulen, men barna koser seg hos bestemor når vi er på jobb, og når kvelden kommer er det enten besøk her hos oss, eller så er vi invitert til venner på besøk. Kjempekoselig!
o

o

Til kaffen blir det gjerne servert småkaker i disse romjulstider, og i år har vi faktisk ganske mange hjemmelagde slag; På fatene ligger det kransekake, krumkaker, sandnøtter, sjakkruter, pepperkaker, lakris og sjokolade cookies, mandel og sjokolade cookies og safranbiskotti. Vi har slett ikke bakt alt dette selv, vi er så heldig at både mor og svigermor har bakt til oss i år!

o

o

Håper du koser deg der du er, og nyter de siste dagene av år 2010!

o

Stor klem fra Livy

♥♥♥

fredag 24. desember 2010

♥ Riktig God Jul ♥


o
Endelig er dagen her!
o
Barn og voksne fryder seg!
o
o
Ønsker alle mine lesere en
Riktig God Jul!
o

o
Stor klem fra Livy
o

torsdag 23. desember 2010

Dagen før dagen

Ja så nærmer den store dagen seg, og jeg har senket skuldre ned og er i rute - en god følelse.
o
Her i huset startet dagen rolig med barne-tv for de små, og en kaffekopp og et blad i sofakroken foran peisen for de store. Etter en lang deilig frokost spilte familien brettspillet "Se hva jeg kan" sammen - artig at lillesøster også kan være med! Hyggelig når man har tid til å sette seg ned sammen og gjøre slike ting synes jeg.
o

o
Resten av juleforberedelsene ble gjort i går, og nå er juletreet pyntet og står så fint her i stuen. Vi hadde vår tradisjonelle vennemiddag i går kveld, og det ble en særdeles koselig aften! Min kjære mann disket opp med en nyyyydelig tre retters middag - du er så utrolig flink kjære!! Og han har nå virkelig lagt lista for de neste årene *smiler* Det er også min mann som står for julemiddagen i morgen, da kommer svigermor og svigerfar, oldemor, bestemor og tante på besøk - vi gleder oss!
o

o
Bildene i innlegget i dag er fra det ferdig pyntede bordet til vennemiddagen i går. Da mannen min la opp alle rettene før servering av maten, var det kun glass, bestikk, servietter og dekktalerkener på bordet da vi satt oss. På dekktalerknene lå det nydelige brikker som min mor har brodert i Hardangersøm, et nydelig smykke av et håndarbeid. Sølvbestikket er arvet etter mine besteforeldre, som de fikk til sin bryllupsdag i 1938 - sirlig gravert med initsialer og dato - vakkert.
o
Nå er det tid for å nyte resten av dagen frem til nissegrøt hos svigermor og svigerfar i ettermiddag, samt julekonsert i kirken i kveld.
o
Håper du har det bra der du er - Må julefreden senke seg over stall og stue!
o
Ønsker deg en fin lille-julaften!
o
Go' klem fra Livy

mandag 20. desember 2010

"Er det jul nå mamma?"

o

Lillesøster og jeg var tidlig oppe i dag, og på vei til kjøkkenet for å spise frokost stoppet hun opp ved verandadøren og fikk øye på juletreet på utsiden.
Så fasinert og full av forventning;
"Så pent det er! Er det jul nå mamma?"
o
Vi har masse å glede oss over - små og store øyeblikk!
o
Ønsker deg en fin mandag!
o
Klem fra Livy
o

lørdag 18. desember 2010

♥ Helg ♥


o
Helg, og juleferie for meg nå - Utrolig deilig! Jeg har valgt å ha ferie i dagene før julaften i år, og jobber i romjulen i stede. Jeg er veldig glad i førjulsdagene så dette passer perfekt.
o
Ting begynner å komme på plass i hemien; Så julekort og julegaver er i boks. Planlegging og innkjøp av "bitte-lille-julaften-middag" med venner er på plass. Planleggingen og innkjøp til julemiddagen er i boks, og julegardiner samt endel av pynten har kommet på plass. Pynting av juletreet og det resterende skal vi tradisjonen tro gjøre 22. desember på formiddagen - Koselig!
o

o
Julebaksten har kommet i gang, og litt mere skal det bli i dag. Vi skal pynte pepperkakehus med jentene, og når kvelden kommer skal mor og far kose seg med laging av småkaker og konfekt - Gleder meg! Oppskriftene i år er nye, og de har jeg funnet i diverse norske/danske/svenske interiørblader.
o
o

o

Bildene av Livyheimen er tatt for et par dager siden, da solen skinte(i dag laaaver snøen ned). Juletreet har kommet opp på verandaen og lager fantastisk stemning når mørket senker seg rundt huset. Julen er virkelig en herlig og stemningsskapende tid!

o

Håper du har det fint der du er! Legg gjerne igjen en hilsen og fortell hvordan du ligger ann med julens forberedelser!

o

Klem fra Livy

♥♥♥

fredag 10. desember 2010

Julepyntet...


o
...kommode i stua. Litt etter litt kommer det frem julepynt både her og der, og i dag er det kommoden som har blitt pyntet. Den står i den delen av stuen som spisestuemøblene står, den er fra Nomi, og jeg er så fornøyd med den. Koselig hvit, passe slitt og med fine former.
o

o
Amaryllisen står i knopp og kommer til å springe ut når som helst nå - de er vakre både før og etter blomsten springer ut synes jeg.
o
o
Lysslyngen er fra Plantasjen og er kjøpt på salg der for to år siden. Jeg synes det er koselig å pynte med lysslynger til jul, de gir en koselig stemning. I glassklokken ligger et arvet lommeur fra min farmor, og Det nye testamentet arvet fra min tante. Det nye testamentet er fra 1934, og er sjarmerende slitt. Utrolig koselig med disse arvede tingene synes jeg.
o

o

I morgen er planen å få gjort litt ute - pynte et juletre på verandaen med lys samt henge opp fuglenek - ellers mye kos med familien - Koselig!

o

Klem fra Livyo

onsdag 8. desember 2010

Årets julegaver

o
Årets julegaver er for lengst kommet i hus, og nå er alle pakket inn og er klare til julaften.
o
Jeg koser meg med innpakkingen med julemusikk i cd-spiller'n, men jeg må innrømme at det er veldig deilig å være ferdig med det nå. Jeg har lett for å tenke at det er fort gjort, men dette er noe jeg har puslet med flere kvelder denne uka.
o
Jeg er riktig så fornøyd med innkjøpene i år - tror de faller i smak hos både liten og stor!
o
o
I dag er jeg hjemme fra jobb med en syk lillesøster ♥ Hun har feber og hoster stygt. Vi får kose oss litt ekstra i dag ♥
o

o
Ønsker deg en fin desember onsdag!
o
Klem fra Livy
o

søndag 5. desember 2010

♥ 2. søndag i advent ♥


o
Da er det andre adventslyset tent, og vi har noen begivenhetsrike og spennende uker forann oss, med mye som skjer for både små og store. Ungene fikk tenne hvert sitt adventslys i dag, og de var sååå lykkelige for det! Små barn store gleder - det er en fryd å se!
o
I skrivende stund står mannen min på kjøkkenet og legger siste hånd på ribba, vi skal nemlig på "vennejulebord" i kveld - vi gleder oss masse! En hyggelig gjeng som samles til god mat og hyggelig selskap. Alle bidrar vi med litt hver, og tilsammen blir det et fantastisk julebord!
o
Barna skal kose seg her hjemme sammen med bestemor, og på menyen vet jeg det er både julebrus og Elias potetgull - barna fryyyder seg!
o
o
♥ Ønsker dere en fin søndagskveld ♥
o
Tusen takk for de koselige hilsnene dere legger igjen hos meg!
o
Klem fra Livy
o

lørdag 4. desember 2010

Loftstua etter at...


o
.... det nye barnerommet er på plass.
o
Som jeg skrev i et tidligere innlegg har vi hatt snekker'n på besøk. Denne gangen har det blitt et nytt barnerom i 2. etg.
o
o
Endelig har vi fått gjort klar loftstuen igjen, da denne har sett ut som en byggeplass en stund. Med tiltagende bekkeløsning tar alt så mye lenger tid enn før.
o
o
Noe julepynt har kommet frem, men det meste venter jeg med til et par dager før julaften.
o

o
Her ser dere den nye veggen i loftstuen, bak denne blir storesøsters nye rom. Hun er kjempe spent på hvordan det blir tilslutt, og er veldig fornøyd med at hun er den eneste i familien som har egen balkong *smiler*.
o
Jeg var veldig spent på hvordan dette skulle bli når det var ferdig, og må innrømme at jeg var litt redd for at både loftstuen og rommet skulle bli veldig lite. Nå når alt er ferdig er jeg så fornøyd! Både storesøsters rom, og loftstuen ble kjempefin!
o
Her er det litt mildere i dag, og det er deilig. Vi skal en liten tur til byen i dag og kose oss, det gleder jeg meg veldig til.
o
Håper du får en fin dag der du er i dag!
o
Klem fra Livy
o
♥ ♥ ♥

onsdag 1. desember 2010

♥ 1. desember ♥

o
Så er desember i gang - en herlig tid!
o
Det er snø og kaldt ute, noe som gir skikkelig julestemning. Barna åpnet den første gaven i pakkekalenderen i dag, og har sjelden vært lettere å få opp om morgenen. Jeg synes det er så hyggelig å se hvordan de små koser seg, og gleder seg til den store dagen.
o
Bildene i dagens innlegg er fra 1. søndag i advent, og viser vår adventsstake.
Lysene er kjøpt på Europris og hjertene på Plantasjen. Suppeterrinen er et loppefunn, og rundt lysene har jeg lagt mose. Lett å lage, med alikevel så dekorativ.
o
o
Ønsker deg en fin uke videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...