lørdag 29. januar 2011

Den store klokka...



 ... i stua har byttet plass.


Frem til nå har den hengt over pianoet i stua, men måtte i går kveld vike plassen til fordel for noe annet. Hva dette er kommer jeg tilbake til i et senere innlegg.


I denne delen av stuen passer den fint synes jeg; sammen med spisestuen, kommoden, det store speilet og den herlige lysekronen! Klokken kjøpte jeg for en god stund tilbake i den svenske nettbutikken PAR COURRIER, desverre sender de ikke til Norge lenger.


Det er herlig med lørdag og helg, her i huset skal mannen ha guttekveld i kveld, så jeg og barna får trekke opp i loftstua!

Ønsker dere alle en god lørdag!

 ♥

torsdag 27. januar 2011

Nespresso + Riviera Maison = hverdagslykke ♥


Vi er lykkelige eiere av en Nespressomaskin, og den er virkelig med på å gi en følelse av hverdagsluksus. Å krype opp i sofakroken med fyr i peisen og en nydelig kopp kaffelatte eller espresso gir en følelese av å kunne slappe av å nyte livet litt ekstra hver dag ♥

Til maskinene får man kjøpt kaffeampuller med ulik kaffe og en av utfordringene mine har vært å finne oppbevaring av disse kapslene. De er levert i avlange rør som ikke gjør seg noe særlig på kjøkkenbenken. Hos oss har ampullene ligget i Greengate skåler og i andre skåler på benken ved kaffemaskinen, men jeg har ikke vært helt fornøyd. Helt til jeg for en liten stund siden kom over Riviera Maison sin LA CUCINA POT MINI. Et skjønt oppbevaringstårn som passer PERFEKT ♥ til ampullene!


Tusen takk for koselige hilsner her hos meg - det varmer!

mandag 24. januar 2011

Skjønne bokser


Inn på kjøkkenet vårt har to nye bokser funnet veien. I ekte Greengate stil pynter de opp på hyllen på kjøkkenet ♥ Det er et praktisk hull i bunnen av boksene som gjør at de kan stables oppepå hverandre også - en praktisk og morsom detalj.

Boksene er kjøpt hos Finnestads verden, en butikk det er vel verdt å avlegge et besøk om du er på disse trakter. Butikken har akkurat hatt re-åpning og har fått et fantastisk stort, nytt og flott lokale med MASSE fint. Butikken har blandt annet gardiner i metervare(MASSE lekkert, og de er tilknyttet sydame som syr for oss som ikke er så hendige) de har diverse ferdigsydde lengder, sengetøy, hånklær i god kvalitet, barneklær og leker(herlige leker fra Oscar og Ellen) og andre interiørartikler - de fører blandt annet Bruka design samt Grand design.


Her hos oss skinner solen i dag, og det merkes at februar snart er her - dagene blir stadig lengre og lysere ♥

Tusen takk for alle hilsner dere legger igjen hos meg, er så hyggelig når dere som stikker innom legger igjen et lite spor etter dere.

Ønsker deg en fin start på uken!

lørdag 22. januar 2011

Blå perleblomster og hvite narcisser

Våren har så smått begynt å komme inne i Livyheimen - tiltross for vinter og kaldt vær ute. Så snart julen er ute av vårt hus kommer tulipaner og løkblomster inn her også, som i så mange andre hjem. Jeg lengter etter våren!


En favoritt er perleblomster - vakre små blomster i sarte farger.

Perleblomstene passer fint i sausenebbet kjøpt på loppemarked for noen år tilbake.


En annen favoritt er hvit narciss. De siste årene har jeg forsøkt å få tak i både perleblomster og narcisser på Plantasjen etter jul uten å lykkes desverre. Heldigvis har de lokale blomsterbutikkene begynt å ta de inn etter jul - Lykke ♥


En rolig helg ligger forann oss uten så alt for mange planer. I dag blir det en rolig dag her hjemme med deilig mat til kvelden. Barna skal på overnattingsbesøk til bestemor, og jeg gleder meg til en kveld sammen med min kjære  I morgen skal vi feire svigermors bursdag - det gleder vi oss til!

Ønsker deg en fin lørdag!

 

fredag 21. januar 2011

På spisestuebordet....


... akkurat nå ligger mitt kjære eple - eller Iphone 4, som jeg fikk av min herlige mann til jul. Jeg er superfornøyd med telefonen og alle finessene som følger med. Jentene syntes visst at jeg måtte ha litt rosa på den, så den ble bestilt med rosa flexgrip - passer meg fiiiint

Ved telefonen ligger min personlige almanakk. Den har akkurat kommet i posten, og er bestilt fra denne butikken. Jeg har bestilt almanakk derfra i flere år, man får den med valgfri tekst og kan velge mellom mange fine layouter - jeg er kjempefornøyd! En liten rosa detalj på den også må vite ;-)


Et tips til tørre og sprukne vinterhender er Lancome sin håndkrem; Nutrix Royal Mains. Den er absolutt å anbefale, fukter godt, trekker kjapt inn og lukter mildt og deilig. Til tørre lepper anbefaler jeg lipgloss fra samme produsent.


... og sist men ikke minst så står min nye laptop på spisestuebordet, så deilig å kunne ha den med seg hvor man enn er - jammen er jeg heldig!

Solen skinner her hos oss i dag, og det er vakkert og vinterhvitt ute!

Ønsker dere alle en fin fredag!

Stor klem fra Livy

onsdag 19. januar 2011

Vår Maria


Da ønskelisten til jul skulle lages ble jeg mildt sagt overrasket over min bedre halvdel. Han mente at det burde stå en Maria/Madonna statue på listen. Siden det er ytterst sjelden han bryr seg om hvilke pynteting som finner veien inn dørene her fant jeg ut at det var best å skrive den på med det samme. 

Da julekvelden kom lå det en Maria statue til min kjære mann under treet - fra svigermor *smile* Statuen har fått hedersplassen på kommoden i spisestua, og den gjør seg godt der synes jeg! 


I dag har jeg vært på svangerskapskontroll igjen, alt ser ut til å være i skjønneste orden med frøkna i magen.

 Mor selv har fått beskjed om å holde seg i ro - Kjedelig, men det må jeg bare leve med(en stund til i allefall)! Er 32 + 4 på vei i dag, og jeg må innrømme at jeg har startet nedtellingen - gleder meg til vi får treffe henne

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Livy

♥

lørdag 15. januar 2011

Nye lyse og lette gardiner


Julen er ute av stua, og for et par dager siden fikk jeg hjelp av min kjære mamma til å henge opp nye stuegardiner. Vel, nye og nye.. jeg kjøpte de i våres, og de har ligget i skapet frem til nå. Det er godt å ha en snill mamma  som kan hjelpe meg når min helse ikke er helt i vater omdagen. Tusen takk


Gardinene er hvite og lette med fine hvite broderier på, de er fedrigsydde med maljer, noe som gjør at de henger veldig pent på gardinstengene. Gardinene kjøpte jeg i denne herlige butikken til en meget hyggelig pris(i overkant av 500 SEK for to lengder). Er du på handletur i grenseland (les; Nordby shoppingsenter) anbefaler jeg virkelig å ta tur innom der.


På denne tiden av året er jeg som mange andre opptatt av å få inn så mye lys som mulig i rommene. Når de mørke gardinene er tatt ned, og de lyse har kommet opp, synes jeg det er deilig å ha hvite duker på bordene som har mørke bordplater. Jeg bruker teflonduker, da de tåler flekker fra skitne barnehender(bare å tørke av med en fuktig klut - ganske enkelt genialt!).

Min mammas beste veninne kom innom i går med denne nydelige buketten med tulipaner som nå står på spisestuebordet. Buketten fikk jeg i anledning min vel overståtte 30 årsdag - Så koselig


Her er det gråvær i dag, og ungene er i full gang med livlig lek i loftstua. Lillesøster og mannen har hatt en runde med omgangssyke så jeg tenker det blir en deilig lekedag inne i dag.

Håper du koser deg der du er,ønsker deg en herlig helg!

torsdag 13. januar 2011

Tapet til det nye barnerommet

Som jeg skrev i dette innlegget har vi fått et nytt barnerom i huset. På grunn av min tiltagende bekkenløsning, og uvanlig mye selskapeligheter den siste tiden har dette rommet måtte vente en stund, men nå er mannen klar til å ta fatt på jobben som skal gjøres der.

Mannen holder i skrivende stund på å maskere lister og første strøk med grunning av taket blir gjort i kveld. Taket skal males hvitt(høyglans), og på veggene skal det være tapet. Storesøster har selv valgt den, og jeg tror det blir veldig bra. Da det er perlespon på tre av veggene er det endel sparkling som må til før tapeten kommer opp på veggen, det vil nok ta litt tid, men vi får håpe rommet blir klart til bebisen kommer.


 Tapeten er fra Casadeco, og er i serien "playtime". På en fondvegg skal hun ha tapeten som er på bildet over, og på de tre andre veggene skal hun ha den stripete. Gleder meg til å se hvordan det blir!

Tusen takk for tilbakemeldingene på det forrige innlegget jenter!

Ønsker deg en fin uke videre!

Klem fra Livy

♥♥♥

Bildene i innlegget er funnet via google.com

mandag 10. januar 2011

NIB utfordring - Barnerom


Norske interiørblogger har en utfordring gående om barnerom. 
I dette innlegget kommer noen bilder fra storesøsters rom.

Her i huset skal snart barna bytte rom, men storesøster må vente til vi har malt og tapesert det nye rommet. Enn så lenge bor hun her, og trives godt. 


Det er en sterk rosa fondvegg i rommet, de andre veggene er i en mye dusere rosafarge. Storesøster valgte selv farge da vi bygde huset, og hun har vært strålende fornøyd. Lillesøster er nå helt klar til å overta dette rommet - hun er lei sin kaffelatte farge på veggene.


Ikke vanskelig å se hva storesøster ønsket seg til jul; det ble mye Top Model bøker og Petshop'er under treet i år. Hun tegner, og tegner og er overbevist om at hun skal bli klesdesigner når hun blir stor! 


Vi har valgt lystette liftgardiner i stede for rullgardiner på barnerommene. For å myke opp inntrykket har jeg hengt opp florlette gardiner med sommerfugler på kjøpt hos Prinsess. I vinduene står kunstige potteroser fra Plantasjen.

Med ønske om en fin dag ♥

Klem fra Livy

lørdag 8. januar 2011

Dekket til fest!


I kveld skal 30 årsdagen min feires med gode venner. Mannen ♥ står på kjøkkenet og lager koldtbord, og det lukter så deilig i hele huset!


Klokken 18 kommer de skjønneste vennene i verden, jeg gleder meg masse!


Legge med noen bilder av det ferdig dekkede bordet.


Roser er en av mine favoritter, og sammen med litt annet ble det fine oppsatser i champagneglassene. På bordet ligger også lyslynger samt te-lysestaker i fattigmannssølv.


Ønsker alle som er innom en fin helg!

Klem fra Livy

fredag 7. januar 2011

I magen....

... bor en liten baby!
o
En liten jente faktisk, og vi gleder oss masse til å få hilse på henne! Jeg er 30 uker og 6 dager ut i svangerskapet i dag, og alt ser bra ut med den lille. Kroppen min derimot er ikke i riktig så god form som den engang var, men med lavt tempo og hvile går det bra. Vi går spennende tider i møte, og jeg krysser fingrene for at alt går bra frem til hun er her sammen med oss.
o
3d bildet er tatt for noen uker siden, og er tatt hos Knøttet Ultralyd i Moss.
o
Her blir det en rolig dag i dag - ønsker deg en fin fredag!
o
Klem fra Livy
o

torsdag 6. januar 2011

Winter wonderland!

Snøen har lavet ned på østlandet de siste dagene, og det er virkelig skikkelig vinter her nå!
o
Fantastisk fint å se på, men ikke fullt så kjekt når man skal begi seg ut på veiene.
o
Et år eldre har jeg blitt siden siste innlegg - tenk at jeg har passert 30 nå! Tusen takk for koselige hilsner alle sammen! Dagen ble feiret med familien, og jeg fikk så mye flott!! Blandt annet et nydelig hjertesmykke fra barna, diamantring av mamma, armebånd og hudpleieprodukter av svigerinne med kjæreste, penger av svigerforeldre og svoger/svigerinne og bærbar pc av min kjære mann! Jeg er utrolig heldig! Tusen, tusen takk alle sammen!
o
Til helgen blir det feiring sammen med gode venner! Mannen har allerede begynt å forberede maten - gleder meg!
o
Ønsker alle en fin uke videre!
Klem fra Livy

lørdag 1. januar 2011

1. Nyttårsdag!

o
Så ligger et helt nytt år forann oss - det blir spennende å se hva dette bringer!
o
Det nye året ble feiret sammen med våre beste venner, og det var en helt super kveld!
Hyggelig for både store og små!
o
Livymannen som gang på gang disker opp med de lekreste retter, laget en treretters meny til oss i går.
o
Menyen besto av;
o
Skalldyrsuppe med skampi
o
Helstekt entrecote med ovnsbakte poteter, rotgrønnsaker og rødvinssaus
o
Hjemmelaget sjokolademousse av Valhrona sjokolade med passionsfruktsaus
o
... og det smakte fantastisk!
o

o
Bildene i dagens innlegg er fra det festpyntede bordet i går kveld! Jeg koser meg med dekking av bord, og i dag har jeg også dekket. I morgen fyller jeg 30 år, og skal feire med familien - det ser jeg frem til ♥
o
Ønsker dere alt godt for det nye året!
o
Klem fra Livy
o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...