mandag 28. februar 2011

Morgenstund


 En ny uke ligger forann oss, og vi er enda nærmere å få treffe babyen i magen ♥ I dag er det 14 dager til terminen.

Det ble en sen frokost på meg i dag da mannen listet seg ut for å dra tidlig på jobb, og barna har overnattet hos sine besteforeldre. Slike morgener er det ikke alt for mange av, så det er deilig når det innimellom blir litt alenetid for mor ved kjøkkenbordet med radioen i bakgrunnen.

Som bildene i dagens innlegg viser ble det frokostblanding med yoghurt, musli og banan på meg i dag til frokost - deilig ♥



Ønsker deg en fin start på uken som ligger forann!

søndag 27. februar 2011

Søndagskos

 

Her i huset har det vært en perfekt søndag så langt. Deilig å ha late dager hvor man kan gå i pysjen til langt ut på formiddagen - Herlig! Ungene har vært ute en tur i snøen og aka, og vi voksne har kost oss i sofakroken og fulgt med på VM - Heia Petter!


På kjøkkenbordet har "polkadott"-duken kommet på, det er lenge siden den sist var fremme. Minner meg om at våren er på vei :-), potteskjuleren er kjøpt på shoppingtur i Strømstad, og den er formet som en krone. Da jeg kjøpte den tenkte jeg først å fremst å bruke den til blomster ute i sommer, men jeg synes den gjør seg godt på kjøkkenbordet med en eføy og hortensia i også.


Håper du koser deg der du er i dag også!
Ønsker deg en riktig God Søndag!

Klem fra Livy

♥

lørdag 26. februar 2011


Lørdag i dag, og snøen laver ned ute - jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er nok snø nå, men lite å få gjort med det! Jeg forsøker å skape vårstemning her hjemme med herlige pastellfarger frem til det våres ute.

På torsdag kjøpte jeg disse nydelige rosene til min kjære mann ♥ det skal ikke stikkes under en stol at du har hektiske dager frem til lillesøsters ankomst med alt som skal gjøres klart ♥ Love you!

Nå pynter rosene fint opp på stuebordet, og hjelper oss å gi en følelse av at våren ikke er så langt unna alikevel.

I kveld skal vi i 60 årslag til min kjære svigerfar - vi gleder oss!


Tusen takk for alle de koselige hilsnene i det forrige innlegg det varmer hjertet ♥

Ha en fin lørdag!

fredag 25. februar 2011

Vårt drømmekjøkken med en touch av GreenGate ♥


Kjøkkeninnredningen vår er fra Drømmekjøkkenet, og jeg er veldig fornøyd med innredningen og selve utformingen av kjøkkenet. Vi har mye skapplass og det kommer godt med, selvom jeg gjerne skulle hatt noen åpne hyller for å understreke den landlige stilen. Detaljene i innredningen er i herregårdsstil, og jeg er så glad i de


Det er ingen hemmelighet at jeg er en skikkelig GreenGate elsker! Jeg kan simpelten ikke få nok av det vakre danske porselenet(og alt det andre tilbehøre de har for den saks skyld)! At de i tillegg kommer med nye kolleksjoner flere ganger pr år(som selvfølgelig er så lekkert at man begynner å samle på det straks det har kommer i butikken), gjør at samlingen av service, skåler og eggeglass stadig blir større. Men, jeg klager ikke(mulig Livymannen gjør!), for jeg riktig nyter når jeg kan mikse og matche de ulike tingene og dekke til fest, lunsj eller en helt ordinær middag for den saks skyld!



I vårt kjøkken er det meste av GreenGate tingene samlet i et vitrineskap i kjøkkeninnredningen. Det passer godt inn, og er med på å skape en landlig stemning i kjøkkenet.



Hos oss er det grått og trist ute i dag, men det gjør ingenting; fredag er jo tross alt den beste dagen i uken!
Til kvelds blir det hjemmelaget pizza og kos i sofakroken forann tv'n med min herlige familie ♥

Ønsker DEG en fin fredag!

onsdag 23. februar 2011

Slik ble storesøsters rom...


Rommet til storesøster er som jeg har skrevet tidligere endelig ferdig(eller nesten ferdig; vi skal ha en/to hyller på veggen over sengen, men de får vi kjøpe senere - har du noe tips om steder å kjøpe fine hylleknekter tar jeg i mot med takk!), og her kommer noen bilder.


Rommet ble lyst og deilig, og hun har som eneste familiemedlem utsikt mot sjøen. Jeg har planer om liftgardiner foret med lystett stoff i vinduene, men det er ingen hast. Nå er spikerhull i lister så fint sparklet og malt at det er en fryd å se på dem *smiler* Jakten på det riktige gardinstoffet begynner nok når lillesøster har kommet tenker jeg.


Rommet er ikke så stort, men et koselig sted hvor hun kan trekke seg tilbake og lukke døren. Barna har en stor loftstue å boltre seg i, så om hun trenger mere plass er ikke det noe problem. Storesøster har selv gått igjennom lekene sine, og mye er donert bort til lillesøstrene! Hun vet godt hva hun liker å leke med omdagen for å si det sånn.


Kunstverket på veggen er det lillesøster som har laget i julegave til storesøster - så koselig med slike ting - storesøster har gitt den hedersplassen. Som "nattbord" har vi hengt opp en bildelist fra Ikea, greit å ha noe å legge fra seg på som ikke tar gulvplass, da plassen er liten.


I dag har jeg vært på svangerskapskontroll hos legen igjen, begynner å bli godt kjent der nå med ukentlige besøk *smiler* Alt står bra til med mor og ♥ i magen.

Ønsker deg en super dag!

Tusen takk til alle dere som besøker bloggen min!

mandag 21. februar 2011

Babytøy


I dag er det 3 uker til terminen mandag 14. mars. Det nærmer seg sakte men sikkert, og om barnet fødes nå regnes det ikke for å være født prematurt. Vi gleder oss alle sammen til å hilse på henne!


 I løpet av helgen har vi vasket og strøket babytøyet i størrelsene 50 og 56 det er jo så smått(!) - utrolig hvor fort man glemmer  Noen nye klær, men også mye vakkert er hentet frem etter storesøstrene. Vi er spent på hvor stor babyen er, og har som sagt funnet frem klær i både størrelse 50 og 56. Storesøstrene var 52 cm og 54 cm lange da de kom til verden så det blir spennende å se om hun følger sine søstre.






Sparkebuksene over er av merket HsH(fant ingen nettside desverre).

To av dem er fra da lillesøster ble født, og to av dem er kjøpt nå nylig. Disse blir med oss i "fødebaggen" til sykehuset. I tillegg tar vi med bodyer, strømpebukser, sokker og babyteppe. Synes det er koselig å ha med eget tøy til babyen.



Dressen er fra Claire og er aldeles skjønn! Lillesøster hadde den på seg da hun reiste hjem fra sykehuset, og det kommer lillesøster også til å ha.


Jeg er veldig glad for at jeg har fått vasket og gjort dette klart; en ting mindre å gjøre før hun kommer. Det neste blir nok å gjøre klar "fødebaggen".

Storesøsters rom er klart og hun har sovet sin første natt der i natt. Hun var strålende fornøyd da hun våknet på morgenen i dag! Bilder kommer i et senere innlegg.

Livymannen er i gang med kvistlakking av taket på lillesøsters rom, og han regner med at han i løpet av uken er i gang med malingen av taket der også - det blir bra!

Tusen takk for hyggelige hilsner i gårsdagens innlegg, og velkommen til nye følgere!

Ønsker alle en fin mandag!

søndag 20. februar 2011

God søndag!


Da vi sto opp i dag tidlig kl 07 var det 23 minusgrader her hos oss - skrekkelig kaldt, men sååå nydelig ute. Vakkert vinterhvitt vær og snøkrystaller som glitrer i solen. Vi håper at temperaturen stiger utover dagen slik at barna kan ta en tur ut i det fine været å leke. Enn så lenge koser de seg i sofakroken med fyr i peisen og en Disney klassiker på tv'n.

Bildene i innlegget er tatt i formiddag, rosene på bordet fikk jeg av min kjære mann til Valentinsdagen - de står så fint enda ♥


Ønsker alle som titter innom en riktig fin søndag!

fredag 18. februar 2011

Garderobeskapet er på plass


På storesøsters rom er garderobeskapet endelig på plass. Jeg skrev i innlegget i går at jeg håpet at skrivepulten også skulle bli ferdig, men den skal min kjære mann skru sammen i kveld(ting tar alltid lengre tid enn man tror - hmm merkelig det der).


Skapet er av typen Pax fra Ikea. Vi valgte to smale garderobestammer slik at vi fikk hyller i den ene delen, og garderobestang + hyller i den andre. Skapdørene er av typen Pax Birkeland hvit (uten glass i døren).


God plass til alle snuppas klær. Gleder meg til å rydde inn i skapet! Dørhåndtakene er av typen Lindsdal.


I dag er det fredag, og jeg gleder meg til helg sammen med familien. Vi har veldig lite planer denne helgen, og det er deilig. Blir muligens en skitur på mann og barn i morgen, jeg og bebisen i magen tar det nok med ro her hjemme. Jeg er 36 uker og 6 dager ut i svangerskapet i dag, og har bare 3 uker og 3 dager igjen til termin. Ser virkelig frem mot å treffe henne nå.

Ønsker dere alle en riktig fin fredagskveld!

Klem fra Livy

torsdag 17. februar 2011

Mine skjønnheter ♥

   

Som jeg skrev i dette innlegget har den store veggklokken i stuen måtte vike plassen for noe annet. Tidligere hang klokken over pianoet i stuen, men er nå flyttet til veggen over kommoden. 


Dette "noe annet" er bildene av våre to ♥ skatter. Bildene er tatt da de begge var 14. måneder gamle - jeg synes ikke det er lenge siden jeg. Nå er de 3 og 7 år, hjelp så fort tiden går!!
♥ Lillesøster ♥

Nydelige roser pynter fint opp på pianoet - koselig gave fra min kjære mann på Valentinsdagen ♥
♥ Storesøster ♥
Her i Livyheimen har ting en tendens til å ta tid(iallefall hva gjelder ting som skal spikres opp!), og jeg er overlykkelig over å endelig ha fått bildene opp på veggen.


Akkurat nå driver Livymannen å monterer garderobeskap på storesøsters rom, kanskje han får tid til skrivepulten i kveld også??

Tusen takk for koselige hilsner hos meg, jeg setter stor pris på det!

mandag 14. februar 2011

En sniktitt på tapeten


Som jeg skrev i lørdagsinnlegget mitt var tapetsereren her og satt opp tapeten på storesøsters rom. Han ble ferdig med 2 av 4 vegger, og han kommer tilbake i morgen kveld for å gjøre seg ferdig. Så langt er vi veldig fornøyd med resultatet! Fondveggen er på plass, og veggen mot loftstuen har fått stripete tapet. Eieren av det nye rommet er også veldig tilfreds med resultatet, og hun skulle gjerne ha flyttet inn her i går!



søndag 13. februar 2011

Gratulerer så mye med morsdagen alle mødre!!


Dagen hos oss ble startet med en koselig hilsen på senga av mine herlige barn ♥ Et koselig hjemmelaget kort med hilsen "jeg elsker deg mamma" og en bukett med nydelige tulipaner ♥ I sofakroken ble det både kaffelatte og sjokolade samt fyr i peisen på meg - herlig!


Ønsker dere alle en riktig fin søndag!

lørdag 12. februar 2011

♥ Lørdag ♥



Da vi sto opp i dag tidlig var det 20 kalde ute, og plutselig kom Kong Vinter skikkelig tilbake. Det er betydelig mildere nå og solen skinner så vakkert på all snøen som har kommet! Desverre er ikke barna helt i form så de må holde seg inne i dag, men vi får kose oss så godt vi kan innendørs.

Livymannen er på guttetur til Vikersundbakken i dag for å se prøve VM, og det er jo perfekt vær for det i dag! Kanskje får de oppleve en ny verdensrekkord også?


På rommet til storesøster holder tapetsereren på å sette opp tapeten - det blir så fint! Storesøster er oppe med jevne mellomrom og sjekker, og hun er veldig fornøyd ♥ Gleder meg til å se det ferdige resultatet!


På bordene hos meg går det i lyse pastellfarger i blomstene omdagen - jeg lengter etter vår ♥ Tulipanene har stått en hel uke(potetmel i vannet gjør susen!).  Lysestakene på bildet er fra Nille.

Tusen takk for koselige hilsner i det forrige innlegget mitt ♥

Ønsker deg en fin helg videre!

♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...