tirsdag 31. mai 2011

En regntung tirsdag


Plantingen sammen med midt i mellom søster i går gikk så fint! Hun er virkelig glad i blomster "store-lille" jenta mi

Hortensiaen i dagens innlegg er ikke en av dem vi plantet ut i går, det regner her i dag, og det frister virkelig ikke å gå ut for å ta bilder i dette været! Da er det fint å ha noen blomster innendørs også som kan foreviges i et innlegg - Hortensia er som tidligere fortalt en favoritt her hos meg!


I dag har min mor og jeg planlagt en tur til byen på formiddagen og det blir koselig! Lillesøster skal selvfølgelig være med, og hvem vet kanskje vanker det en liten søt sommerkjole på henne


Tusen takk for all koselige kommentarer!


Ha en fin tirsdag!

mandag 30. mai 2011

Mandag ♥


Mandag, og en ny uke ligger forann oss - en ny uke nærmere sommeren! 


Midt i mellom søsteren hadde mer lyst til å være hjemme sammen med lillesøster i dag enn å gå i barnehagen, så i dag koser jeg meg med to barn her hjemme. Det er så fint å ha muligheten til å gjøre det slik innimellom nå når jeg er hjemme med lillemor.

...og om et par timer kommer storesøster fra skolen, da er alle tre snuppene mine på plass ♥♥♥


 Sola skinner så deilig ute i dag, og vi har bestemt oss for å gå ut å plante litt i pottene som vi skal ha på verandaen senere i dag.

 Det er spesielt ei lita frøken som gleder seg til det - mor gleder seg også, men jobber allerede nå med å smøre seg med litt ekstra tolmodigheten slik at det blir hyggelig for alle. Det hender nemlig at det tar liiiiit lengre tid enn om man skulle gjort det selv - og blir liiiiit mere klin, men veldig kos blir det når jeg har smørt tolmodigheten litt ekstra *smiler* Er det flere som har det sånn?


Peonene i dagens innlegg kjøpte jeg på torsdagen, og de står like fint her og sprer herlig sommerduft!

Håper du koser deg der du er i dag også!

Stor klem fra Livy

søndag 29. mai 2011

Bruktfunn og deilige muffins!



Forrige helg var jeg på loppemarked, og der gjorde jeg noen gode funn! Kakeboksene på bordet og litt annet småtteri ble med meg hjem.

Jeg har aldri sett slike kakebokser før, men da jeg så de visste jeg at de var helt rett for meg



Boksene er fra Høyang, og kan romme mye godt!

I dag er de fyllt med deilige sitronmuffins med frosting laget av hvit sjokolade og philadelfiaost

Mmmmmm! 




Muffins er noe av det beste barna får, og når de i tillegg får være med å lage dem koser de seg ekstra mye.

I dag får vi besøk av min svigerinne og hennes barn - og vi gleder oss til prating, lek og moro!

....Og muffins så klart




Ønsker deg en fin søndag!





lørdag 28. mai 2011

Skjønne oppbevaringsbokser ♥


God lørdag!!

I går kom det en diger pakke til meg - en pakke jeg har ventet på lenge!
I pakken lå disse skjønne hatteeskene/oppbevaringsboksene.


Eskene kommer samlet i tre størrelser og er fra en svensk produsent. Jeg har bestilt mitt sett fra Tanja - min scrappe og interiørvenn  Tusen takk for at du tipset meg om disse, og bestilte dem inn slik at jeg fikk akkurat de jeg ønsket meg!


 Jeg liker så godt detaljene på boksene; Lokket og bunnen er sydd til esken med en litt grov hvit tråd, og boksene er festet sammen med blanke maljer - stilige detaljer synes jeg!


Boksene er bestilt til vårt nyeste familiemedlem, og de skal stå på rommet hennes. De kommer til å passe perfekt inn sammen med alle de andre duse fargene på rommet.

Tilslutt legger jeg ved et bilde av den den stolte(?) eieren av boksene! Fin, fint for hun passer godt oppi den største av dem ;-)


Tusen takk til alle dere som stikker innom bloggen min

Og en spesiell takk til deg som legger igjen en hilsen her hos meg - jeg setter stor pris på det!

Ønsker deg en fin helg!

fredag 27. mai 2011

Nystrøket sengetøy!

 


I går ble 2. etg vasket skikkelig, og nytt sengetøy ble lagt på. Regnværet holdt seg borte, og alle sengeklærne vaiet i vinden på balkongen oppe i flere timer - løøøvli!

 

Som overskriften gir et hint om la vi oss i nystrøket sengetøy i går kveld - DET er deilig det! Mange av mine venninner river seg i håret og lurer på om jeg er riv ruskende gal som stryker sengetøy, men de som ikke har sovet i nystrøket sengetøy vet ikke hva de snakker om ;-) Det er virkelig verdt jobben!


Soverommet vårt har jeg aldri blogget fra før, og det er nok fordi det er det rommet i huset som jeg gjerne skulle ha endret litt på. Tapeten er skikkelig stilig synes jeg, men alikevel angrer jeg på at vi ikke gikk for en fondvegg med brede striper i marineblått og hvitt - skulle gjerne hatt en New England stil her(da loftstuen er i den stilen) - tiden får vise hva som blir gjort her etterhvert.


Seng, nattbord, kommoder, rammer og lamper er fra Ikea. Brikkene i Hardangersøm har min kjære mor sydd. Sengeteppet er fra Villa og sengetøyet er i nydelig damask.


Ønsker deg en fin fredag

♥♥♥

Ps: Ellers sliter jeg veldig med å få lagt igjen hilsner i bloggene fortiden, er det flere enn meg som har problemer med det? - det har vart i flere dager! Når jeg skal logge meg inn på blogger blir jeg kastet ut igjen - så irriterende!!

torsdag 26. mai 2011

50 % av rød pris!


Det er ikke til å stikke under en stol at vår og høst er dyre måneder for oss med barn med tanke på innkjøp av klær. Hittil i vår har vi handlet både joggesko, pensko og sandaler til de to støtste, kjoler til alle tre til barnedåpen og en hel del klær til storesøster som har vokst fra alt sommetøy fra i fjor.

Ja, lappene flyr for å si det sånn...

Glad ble derfor jeg når sms'n tikket inn på mobilen i går ettermiddag - 50% av rød pris på alle salgsvarer hos Kappahl for coop medlemmer - Fin, fint! Mor satt seg i bilen, og gjorden noen kupp!

 Midt i mellom søster fikk denne fine jakken til den nette sum av 75,-

 Lillesøster fikk denne skjønne blusen til 20,-

Og jakke til lillesøster til 50,-

 Storesøster fikk ny softshell jakke til den nette sum av 85,-

Totalt ga jeg 230,- så det lønner seg å følge med når det er salg!


 I dag er det vasking som står på programmet. 2. etg skal få seg en skikkelig vask, og sengetøy skal skiftes.

 Men først en latte i sofakroken!

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Livy

♥♥♥

onsdag 25. mai 2011

Vedlikeholdsfrie gjerder - noen som har erfaring med dette?

Foto: Vindex(lånt fra arikkelen det er linket til i dette innlegget)

Vi planlegger å gjøre noe foran huset for å avgrense mot innkjørselen(vi deler den med to andre hus). Jeg har siden vi bygde huset tenkt å ha en bladhekk der med en port ut mot veien, men den siste tiden har vi snakket om at kanskje et gjerde er tingen.

Fordelen med gjerde er at vi slipper å vente i flere år før det blir høyt og flott - og jeg har dessuten alltid ønsket meg et hvitt stakittgjerde. Videre kan vi jo fint plante noen busker og blomster på innsiden av gjerdet for å få den grønne og koselige "looken".

Ulempen med et gjerde er all malingen. Vi har i tillegg mye rekkverk på huset; svalgang, stor terasse, balkong og rundt kjellernedgangen - altså det tar mye tid å male - så spørsmålet er da om vi skal orke enda mer gjerde å male...

...men så kom jeg over denne artikkelen på Klikk.no for en stund siden, og jeg må innrømme at dette høres veldig fristende ut! Er det noen som har erfaring med dette??

Jeg blir i såfall veldig glad om du deler dette med meg enten her på bloggen eller pr mail! Gjerne her på bloggen, da det sikkert er flere enn meg som lurer på dette.

Ønsker deg en fin onsdag!

Klem fra Livy

tirsdag 24. mai 2011

Amerikansk dekkstol


I flere år har en Amerikansk dekkstol stått høyt på ønskelisten min, og i år har endelig dette ønsket blitt oppfylt! Nå står det to store esker på svalgangen klare til å monteres når regnet forsvinner og solen kommer tilbake. Dekkstolene kjøpte vi på Plantasjen, og bildet i dagens innlegg er lånt fra nettet.

Lillesøster og jeg skal en tur på helsestasjonen i dag og det ser jeg frem til, det er alltid så koselig å komme dit synes jeg! Lillesøster var 8 uker på lørdag, og jammen har hun blitt stor - i går kveld før jeg la henne lå hun å pludret og "snakket" masse med meg - det varmer mammahjertet

Håper du koser deg der du er i dag, enten sola skinner eller regnet øser ned!

Klem fra Livy



mandag 23. mai 2011

Eføykrans i zink


På spisestuebordet, på en vakker duk fra Lene Bjerre ligger det akkurat nå en fin eføykrans i Zink. Kransen er fra Chic Antique, og er kjøpt hos Finnestads verden - en flott gardin og interiørbutikk som er vel verdt et besøk om du er på disse trakter!

Jeg liker godt den litt "råe looken" som zink gir sammen med blonder og ellers romantisk interiør.

Den hvite hortensiaen har stått lenge her, og trives godt på spisestuebordet vårt.


Ukene flyr avgårde, og snart er det tid for sommerferie - vi skal i år som i fjor til Danmark, og store og små gleder seg! Nytt av året er at vi også skal ha med en liten baby, og det skal bli spennende å se om hun liker seg like godt der som hjemme ;-)

I dag skinner solen hos oss igjen, og det er herlig! Jeg håper på å få plantet noen av blomstene jeg har kjøpt i krukker og kar i løpet av dagen, men først venter jeg formiddagsbesøk av ei venninne - Gleder meg!


Ønsker deg en fin mandag!

lørdag 21. mai 2011

Lørdagskveld og vakker lavendel!


God lørdagskveld alle sammen!

Nok en deilig dag er på hell; etter en lang dag på loppis(med noen flotte funn!!) reiste Livy med mann og barn på en liten shoppingtur til det O'store utland ;-) ferden gikk til Nordby shoppingsenter ikke langt fra Svinesund.


De to største barna var et par timer i lekelandet mens mannen drakk kaffe og leste avisen - lillesøster og jeg benyttet derfor anledningen til litt vindusshopping før innkjøp av diverse matvarer da barna var ferdig med å leke.


 Under vindusshoppingen min fant jeg ut at jeg virkelig ønsker meg to dekkstoler til å ha på terassen(de hadde en lekker en på Rustad, men desverre utsolgt fra hovedlageret!) Har funnet ut at de har noen fine på Plantasjen også, så jeg regner med at vi tar en tur dit i morgen.


 På terassen nå står to sittegrupper + et kafebord med to stoler. Av blomster har jeg kjøpt noen fine lavendeler - nydelige i fargen og med herlig duft! I matbutikken kjøpte jeg med Arizone iste hjem - en deilig iste, i nydelige flasker(det er jo en bonus vi liker!!)


Bildene er tatt i kveld kl 2030, og det er jo fantastisk at det er så lyst og deilig enda!

Håper du har hatt en fin lørdag!

Stor klem fra Livy

fredag 20. mai 2011

Shoppingtips!


Heisann!

I dag skal lillesøster og jeg på en liten shoppingrunde. Vi skal blandt annet til nærmeste WOW butikk, som i dag og i morgen har 50% på hele butikken + at de selger alle collegegensere og joggebukser til kr 50 pr del - det er billig det!

Storesøster bruker str 140 i klær og hun er 7 år gammel - mye av klærne som finnes i kjedebutikkene passer bedre til ungdom enn barn synes jeg, og jeg har derfor blitt så glad i utvalget i WOW butikkene. Fargerike og behagelige klær til en fin pris!

Har du en jente og en WOW butikk i nærheten av deg, vil jeg anbefale deg en tur dit!

Ønsker deg en fin fredag! (I kveld skal jeg på loppis *smiler*)

Klem fra Livy

♥♥♥

Bildet er lånt fra WOW sin hjemmeside

torsdag 19. mai 2011

Dåpsplanlegging


Da er 17. maifeiringen over for denne gang, og jeg er i full gang med å planlegge neste "event", nemlig lillesøsters barnedåp ♥

12. juni skal hun døpes i kirken hvor hennes to søstre er døpt, mor er døpt, komfirmert og gift - ja det begynner virkelig å bli mange tradisjoner knyttet til kirken her vi bor nå - koselig!

Selskapet skal vi ha her hjemme med vår nærmeste familie, og vi håper på godt vær slik at vi også kan være ute på verandaen.

På menyen står deilige snitter, og til kaffen blir det et bugnende kakebord!

Siden jeg er litt over gjennomsnittet glad i rosa, blir tema for borddekkingen hvit og rosa. Tenkte å bruke blonder, lyserosa peoner ♥ (min favorittblomst!)og hvite- og rosa lys. 

På Ikea har de nå de vakre lysglassene som bildene i dagens innlegg viser. Lysene lukter deilige roser - tror dette kommer til å gjøre seg godt på bordene.


Her går dagene i ett, det er hektisk å være trebarns mamma! Jeg har akkurat kommet hjem fra tannlegen, og jeg hadde heldigvis ingen hull! Om et par timer skal vi på foreldresamtale på skolen - jeg ser frem til å høre hvordan det går med storesnuppa på skolen!

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Livy

♥

tirsdag 17. mai 2011

Hipp Hurra!!


Så er nasjonaldagen på hell, og små og store har hatt en fin dag!

Både barneføtter og voksenføtter er slitne i kveld, og det var to jenter her i huset som synes det var ekstra deilig å hoppe i seng, de la seg med et smil om munnen ♥

Lillesøster venter på at storesøster skal komme i 17. mai toget

Endelig kom hun ♥ en strålende fornøyd jente som har fått øye på sin lillesøster ♥

Noen regndråper kom det, men lillesøster synes ikke det gjorde noe, så lenge hun kunne ta frem denne fine paraplyen

Ekte barnefyrd - akkurat slik det skal være på 17. mai!


Legger også med et par bilder hvor lillesøster er med. Jeg synes bildet over er så fint av alle tre - De to store som ser ut til å lure på hva de skal gjøre for at den lille skal få det bra - Herlig ♥


Håper du også har kost deg på nasjonaldagen!

♥♥♥

søndag 15. mai 2011

Jordbær til kvelds ♥


En deilig helg er på hell, men med en herlig festdag rett rundt hjørnet, er det nok mange som har fri i morgen også. Her i huset gleder både store og små seg til de nærmeste dagene.

I morgen er det "midt-i-mellom-søster" sin tur til å gå i barnehagetog - det er stor stas for ei lita jente! Og på tirsdag er det storesøsters tur til å gå i 17. mai tog for 2. gang - det blir også stor stas! Vi gleder oss stort til Nasjonaldagen alle sammen!

Vi tjuvstarter på feiringen av nasjonaldagen med nydelige jordbær til kvelds ♥

Klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...