torsdag 30. august 2012

Nybakt brød til frokost♥

 
 
God torsdag alle sammen!
 
Her i huset har helgen startet for meg, dvs jeg har fri fra jobb frem til mandag. Jeg kjenner at jeg er veldig takknemmelig for at jeg har muligheten til å jobbe redusert en periode.
 
I dag tidlig når jentene og jeg sto opp kom vi ned på kjøkkenet til nybakte brød♥ Den beste mannen i verden(helt objektivt sett selvfølgelig♥)satte brøddeigen i går kveld, og stekte dem i dag tidlig før han dro på jobb♥
 
Barna var helt klare i talen; det er lite som smaker så godt som nybakt brød med brunost på!
 
Nå er de to største jentene på skolen og i barnehagen og lillesøster og jeg skal regjere her hjemme. Jeg har planer om å vaske 2. etg og skifte på senger i dag, så jeg regner med å få mye god hjelp av lillemor☺
 
Tusen takk for hilsnene i det forrige innlegget - kaka kan virkelig anbefales!
 
God torsdag ønskes deg!
 
Klem fra Livy
 

søndag 26. august 2012

Raspberry Oreo Brownies♥♥♥

 
 
God søndag!
 
I går kveld hadde jeg besøk av gode venninner og til kaffen serverte jeg brownies med oreokjeks og bringebær - Jammi!♥!
 

 
 
Oppskrifte fant jeg på bloggen til skjønne Manuela; Passion4baking♥
 
Jeg er av dem som ofte tyr til Møllern's browniesmix og er egentlig superfornøyd med den. Men noen ganger, når man har litt ekstra tid er det kjekt å lage noe helt fra bunnen☺
 
Denne brownien er iallefall virkelig å anbefale♥
 
 
 
 
Oppskriften med bilder av fremgangsmåten finner du her!

På bildet under ser du lillesøster på vei opp på bordet for å ta seg en smak☺Formen hennes er ikke helt på topp omdagen, hun har litt feber og jeg lurer på om hun kan ha fått vannkopper; det kommer stadig prikker så vi får se om de blir veskefylte etterhvert.
 

 
 
Ønsker deg en fin søndag!
 
Og tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen her hos meg♥
 

fredag 24. august 2012

God fredagskveld!

 
 
Den beste dagen i uka er her♥Herlig!
 
Vi har kost oss med hjemmelaget pizza, sjokoladekake med bringebær og Lady&Landstrykere'n på tv♥ Nå er jentene i seng, og vi voksne skal sløve litt på sofa'n før senga kaller.
 

 
 
Ønsker deg en fin start på helgen!
 

torsdag 23. august 2012

En fin dag♥

 
 
God kveld!
 
Godt å sitte med beina i sofa'n og med pc'n på fanget etter en fin dag!
 
Klesvasken burde vært tatt, men den får vente til i morgen.
 

 
 
Lillesøster, bestemor og jeg har vært på koselig besøk hos en venninne sammen med hennes mor i Asker i dag. I et NYDELIG og kjempestilig hjem! Koselig prat, god mat og superhyggelig selskap - tusen takk for en flott dag - tiden fløy virkelig avsted♥
 
Bildene i dagens innlegg er fra min venninnes hus☺
 

 
 
I morgen er det fredag og helg ♥ Love it!
 
Klem fra Livy
 

tirsdag 21. august 2012

Fargerike makroner!


God tirsdag♥

En ny dag med innkjøring i barnehagen er i gang, og det ser ut til å gå bra med lillemor☺alltid spennende å se om de trives og om de slår seg til ro.




Mens lillesøster var en stund i barnehagen uten meg på formiddagen i dag tok jeg meg en liten pause hjemme med limonade, kaffe og makroner - mmmm♥

Makronene er kjøpt hos baker'n og smakte supergodt! 

Jeg kan godt tenke meg å prøve å lage noen selv, men innbiller meg at det er så vanskelig... har du noen erfaring med makronbaking, og har du eventuelt en bra oppskrift å anbefale?



Her står det taco på menyen til middag i dag. Storesøster og jeg skal snart svinge oss rundt så maten er klar til far i huset kommer hjem fra jobb☺og i kveld er det korøvelse igjen - juhuuu!! Som jeg gleder meg!


En god tirsdag ønskes deg!

Klem fra Livy

mandag 20. august 2012

Den aller først dagen...



...i barnehagen for lillesøster♥

Og i morgen skal vi tilbake til en litt lengre dag☺

De to eldste jentene har også kost seg i dag, og 4 klassingen kan nesten ikke vente til hun får enda flere bøker i morgen☺



søndag 19. august 2012

Borte bra, men hjemme best og tyttebærtur


Heisann!

Så har vi fått pakket ut, vasket klær og ryddet på plass det ny-innkjøpte - en deilig ferieuke i Danmark er tilbakelagt.

Vi har hatt godt vær og har rukket både strandtur, solnedgang, shopping, god mat og fornøyelsesparker(om noen vil vite mer, kan jeg lage et eget innlegg litt senere)akkurat slik en ferie med barn bør være, iallefall hos oss☺




I ettermiddag har midt-i-mellom og jeg vært på tyttebærtur sammen med bestemor og min gode venninne med hennes to fine gutter♥ og ja, både bestemor og venninnen tenkte nok at jeg var gal som sendte prinsessen i skogen med hvit kjole... De hadde nok rett for kjolen ble full av blåbær og tyttebær, men det gjør ingenting når man har en bestemor som er "flekk-ekspert".

Vakker er hun iallefall der hun løper med bærspanna synes jeg☺


I morgen er det skole- og barnehagestart, og dagen i morgen er spesiell for storesøster som skal begynne i 4 klasse, midt-i-mellomsøster som skal begynner i 5 årsklubb, og ikke minst for lillesøster som skal ha sin aller første dag i barnehagen - en milepæl for liten og stor.

En god start på uka ønskes deg!

Klem fra Livy

torsdag 16. august 2012

Huset vårt - 2.etg(med plantegning)


Heisann!

I dag kommer innlegget med plantegning av 2. etasje og bilder derfra.


Loftstue
Loftstua er det første du kommer til når du kommer opp trappa hos oss.
Loftstua er annerledes i dag enn på plantegningen som ligger ved i dette innlegget, det skyldes at vi fikk barn nr 3 og ønsket oss et barnerom til. Storesøsters rom ble laget i den enden hvor verandaen ligger, og det ble satt opp en lettvegg der(fra badedør til barneromsvegg). Loftstua er først og fremst ungenes kosestue, men det hender at vi voksne sniker oss opp også.




Barnerommene
Vi har 3 barnerom i 2.etg, rommet til høyre i bildet under er midt-i-mellom søsters rom og rommet til venstre i bildet er lillesøsters rom.



Midt-i-mellom søsters rom
Rommet er det største barnerommet og det er her alle tre ungene leker mest. De største jentene er enige i å samle de fleste lekene der, og det synes jeg er veldig greit! Ved siden av skrivepulten på bilde står det nå en stor Hemnes bokhylle som er fylt med leker.



Lillesøsters rom
Dette rommet er det siste barnerommet som ble gjort ferdig. Taket er malt hvitt og den ene veggen har fått en nydelig tapet fra Pip studio. Prinsessa som bor på rommet er veldig glad i rommet sitt(og det er moren også☺). Lillesøsters rom er det minste barnerommet, men det er veldig koselig, spesielt med døren som er i hjørnet.

 



Vårt soverom
Bak sengen har vi en bringebærrød fond-vegg. Rommet er 15 m2, og i tillegg til Malm seng, nattbord og kommoder fra Ikea har vi en skrivepult med stasjonær pc her. Videre har vi en stor skyvedørsgarderobe med plass til alle klær samt gardiner og sengetøy.

 

Storesøsters rom
Her er det mye lys og egen balkong!
Storesøster er strålende fornøyd og inviterer rett som det er venner ut på balkongen. Rommet er ikke så stort, men det er fint plass til skap, seng, skrivepult og en liten expedit. Storesøsters rom har en fondvegg med blomster i hvitt, rosa, grønt og gull. De tre andre veggene har striper i rosa og grønt.

 





Bad
Badet er 2. etasjes ♥
Etter 4 år med "badekrøll" er det endelig ordnet opp og et av mine favoritt rom igjen! Her er det godt å være - et skikkelig hjemme-spa♥

 






Håper du likte rundturen i 2. etasje hos oss☺


Vi koser oss fremdeles i Danmark! I morgen blir det Fårup sommerland, før vi vender nesa hjemover!

En riktig god helg ønskes deg!

Klem fra Livy

mandag 13. august 2012



En liten hilsen sendes fra oss her i Danmark♥
Vi nyter!

En god uke ønskes alle som er innom☺

Klem fra Livy

fredag 10. august 2012

Gjerdet fra Treko har kommet



Så gøy at dere likte innlegget med rundturen i 1.etg!

Jeg liker slike innlegg veldig godt selv, så jeg blir veldig glad om du gjør det samme på din blog☺

Tusen takk for alle de fine kommentarnene, det gjør bloggingen enda morsomere☺

En rundtur i 2. etg kommer i løpet av neste uke.




Som overskriften i dagens innlegg forteller har gjerdet kommet
- O-hvilken lykke! -

Gjerdet er fra Treko, og typen heter Holestakitt.

Gjerdet skal stå forann huset, og vi skal ha en fin hvit port fra Skånskagrindar midt i gjerde(forann inngangsdøra) - håper og tror at det blir fint☺

I utgangspunktet hadde vi tenkt å bruke den første uka av ferien til å få på plass gjerde og port, men siden vi er så utrolig trege til å bestille får vi ha det som et høstprosjekt☺

Gleder meg iallefall MASSE til å se hvordan det blir!




Ønsker deg en fin fredag!


tirsdag 7. august 2012

Huset vårt - 1.etasje(med plantegning)


Heisann!

Inspirert av flere andre bloggere har jeg laget et innlegg med bilde av plantegningen av huset vårt, samt bilder fra huset vårt rom for rom♥
I dagens innlegg kommer det bilder fra 1. etasje


Gang
Gangen hos oss er et rom med mange dører(5 stk, 2 av dem doble for å være korrekt☺), en utfordring i forhold til jakker, sko og annet som hører til i en gang. Vi har løst dette med å ha en innebygd oppbevaringshylle ved trappa. Videre har vi knaggrekken lavt på veggen slik at vi har plass til et speil over den. Yttertøy som ikke brukes så ofte har vi i en skyvedørsgarderobe på vaskerommet.





Vaskerom
Rommet med alt rotet i!
Så ryddig som det var da disse bildene ble tatt har det ikke vært værken før eller siden. Vaskerommet er det rommet hvor alt som ikke hører hjemme noe annet sted havner - en slags mellomstasjon. Deilig er det da at det er god plass til klesvask og tørk, selvom mye annet samles her. Vi er spesielt fornøyd med skyvedørsgarderoben på hele langveggen, opphenget til klesvasken i taket og benkeplata under vinduene.





Bad
Eller lille do som vi kaller det her i huset. Rommet er i underkant av 3 kvadratmeter stort, men rommer alt vi trenger. Dusjdørene kan felles inn, og tar derfor veldig liten plass når den ikke er i bruk.





Spisestue
Rett på innsiden av de doble dørene fra gangen står spisestua(som også er en del av stua), praktisk i forhold til kjøkkenet og veldig koselig synes vi. Prikken over i'en er den store klokka og lysekronen fra Barocco.






Stue
I stua ser vi peisen fra alle hjørner og jeg er veldig glad i den. Å kunne sitte å se på de fine flammene kan jeg gjøre nesten ubegrenset! I stua har vi to sofagrupper; en med to gamle gode ekornes-sofaer i blått og en sort skinnsofa med sjeselong i tv-kroken.

Min mann er utrolig flink til å spille piano så et eget piano ble det invistert i da vi bygde huset.






Her er min faorittplass i huset♥

Kjøkken
Husets hjerte!
Stort og godt med MASSE skapplass! Strålende til å laget mat, spise mat, gjøre lekser, bake, male, tegne you name it...







Håper du likte rundturen i 1. etasje hos oss☺

Ønsker deg en fin tirsdag!

Stor klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...