lørdag 23. november 2013

Lørdag og julekortfotografering



God helg alle blogvenner!

November nærmer seg slutten og vinter´n lar vente på seg, helt greit egentlig bare det blir ordentlig vinter når den først kommer, les; ikke sørpe, men myyyyye snø og passe kaldt! Storforlangende jeg? å neeeeei da ;-) 

Forberedelsene til jul har så smått kommet i gang, og i dag har vi tatt bilder til årets julekort. Det første bildet i dagens innlegg beskriver godt barnas humør når bildene skulle tas, så det ble mye moro(og en småsvett mor, som lurte på hvor lang tid dette skulle ta)men det ble noen fine bilder tilslutt! Nå er bestillingen til Japan foto sendt, og det er bare å vente til de dukker opp i postkassen.

I morgen skal deler av dagen brukes til å forberede litt mer til årets julemesse - jeg gleder meg!




Tusen takk til alle som fortsatt besøker bloggen min, tiltross for at jeg er en elendig blogger omdagen, og tusen takk for alle gode hilsner som dere legger igjen her hos meg - dere er best!

Ønsker deg en fin helg!

Klem fra Livy


torsdag 7. november 2013

Et lite livstegn og juleforberedelser!




Kalenderen skriver november, og det er en stund siden sist oppdatering her på bloggen. For de som følger meg på Instagram ser dere at det står til liv, selvom det har vært stille her en stund :-) Grunnen til fraværet på bloggen er at min kjære bærbare pc har takket for seg, og jeg er ingen racer på mannens Mac derfor lar innleggene vente på seg.

Desember nærmer seg med stormskritt, og jeg har så smått begynt juleforberedelsene. Med litt julemusikk og julebrus i glasset har det blitt hjemmelagde julekort(til årets julemesse) og adventskalendere til fine venninner :-) I løpet av helgen håper jeg å få gjort ferdig barnas kalendere :-)

Har du begynt med noen juleforberedelser?




Har som mål at det ikke blir en månede til neste innlegg!

Ønsker deg en fin helg som ligger forann!

Klem fra Livy


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...