lørdag 24. februar 2007

Endelig helg :O)

Dette har vært en begivenhetsrik uke! På mandag hadde vi visning på leiligheten vi bor i nå, det kom mange interesserte og det ble til og med lagt inn et bud på visningen. Det var flere som var interessert og ved lunsjtider på tirsdag var budrunden igang, dette endte med at leiligheten ble solg på onsdag kl 13 :o) og her kommer det beste - 70 000 over takst!!!!! Gjett om vi er glade! Det er satt lang overtagelsestid, så vi skal bo her frem til 01.06.07.

Ellers har det vært lite scrapping på meg denne uka, da jeg rydda vekk mye til visningen(og da har jeg ikke klart å dra det frem igjen).

På huset er nå begge endeveggene kledd, og vinduene er kommet inn på den ene siden(legger ut bilder i løpet av helgen). Vi har også hatt en avtale med elektrikeren, og han har hjulpet oss å sette opp el-punkter, så nå begynner ting å falle litt på plass. Jeg tenkte kanskje å lage meg en bok hvor jeg limer inn bilder av de forskjellige møblene vi ønsker, tekstiler, maling osv til hvert rom.. jeg får se hva jeg får til ;o)

Ha en fin lørdag!

*Klem*

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...