mandag 7. januar 2008

~God morgen~

Det siste døgnet har jeg nok surfet mer på blogger enn jeg har gjort tilsammen på det året jeg har blogget. Har vært inne å lest ganske mange scrappe blogger, men også endel interiør blogger - det er bare så utrolig mye fint å lese og se! Gir meg masse inspirasjon:-) Det er særlig innredning til loftstuen vår jeg trenger inspirasjon til- Den er på langt nær ferdig, og jeg ønsker meg en loftstue i landlig stil som er anvendelig, og som barna kan bruke å leke i. Har blitt så inspurert nå, at jeg tror jeg skal ta meg en tur til byen etterhvert og gå litt i interiør butikker og se om jeg finner noe spennende:-)

Ellers har Victoria vært med mamma og klippet seg i dag, hun har fått lilla og blå striper i håret og er så fornøyd! Signe sov fra kl 22 i går kveld til 08 i dag, og det er ny rekord! Utrolig deilig at hun sover om natten! Dere som er innom får ha en riktig fin dag, så kommer det kanskje en oppdatering i kveld hvis jeg finner noe fint i byen;-)

*Klem*

2 kommentarer:

Camilla sa...

bloggsurfing er kjekt, synes feeden til minneriket er helt suveren! Der ser man alltid det siste nye :) Håepr du legger ut funnene dine, jeg og fikk lyst til å pusse opp nå. Din illusjon av loftsstuen hørtes flott ut ! Ha en flott uke :)

Monica sa...

Jeg er også endel innom noen interiørblogger, har fått noen favoritter etterhvert. Og stuen min er litt inspirert av noen av dem. Veldig moro. Håper du fant noe fint i byen idag, og del gjerne :) *klem*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...