torsdag 13. november 2008

En liten oppdatering

q
Først må jeg bare få si tusen, tusen takk for alle de gode tankene og hilsnene dere har sendt meg og mine den siste tiden - det varmer utrolig godt, jeg er så takknemmelig!
q
Synes det er på tide med en liten oppdatering nå. De siste 14 dagene har vært utrolig vanskelige og slitsomme. Det er jo gjerne slik at alt som regel har en tendens til å skje på en gang - de siste ukene er inget unntak. Som jeg skrev i det forrige innlegget ble jo pappa innlagt og opperert for to uker siden. Opperasjonen var vellykket og de tok han ut av respiratoren forrige onsdag - alt så så lyst ut og vi var så glade! Men på fredag samme uke kunne legene medele at han på ny måtte oppereres da det var blitt infeksjon i opperasjonssåret. På nytt ble min kjære pappa lagt i respirator og opperasjonen tok 4 uendelig lange timer.
y
På mandagen ble jeg oppringt på jobb med beskjed om at vi måtte komme til sykehuset da legen ville snakke med oss. Legen fortalte at oddsen for at pappa ville overleve dette var veldig liten og at de jobbet i en bratt motbakke - men de understrekte at de ikke hadde gitt han opp og at målet var å få han ut av respiratoren så fort som mulig(pappa har en alvorlig lungesykdom og det er derfor de ser det som kritisk å legge han i respirator - de er redd de ikke klarer å få han til å puste selv). Den gledelige beskjeden fikk jeg på jobb i går - pappa var på ny ute av respirator og puster selv, dog med noe pustehjelp i ny og ne. Det er en ubeskriveldig glede! Han er på ingen måte utenfor fare enda, men vi er iallefall kommet et godt stykke "opp i kneika". Jeg kan på nytt snakke med han og være der sammen med han, og det er en ubeskrivelig følelse når man har innstilt seg på at man kanskje ikke får kontakt med hverandre igjen. Vi tar hver dag vi får sammen og er glade for det. I dag har jeg snakket med han i telefonen og vi skal innover på besøk i ettermiddag.
q
q
Jeg startet på jobb mandag for 2 uker siden og det går veldig bra - det er godt å være tilbake igjen. Det har alikevel vært en utfordring nå når pappa er syk, men det er på en annen side godt å få tankene over på noe annet også. I tillegg har vi hatt en liten jubilant her hos oss! På tirsdag fyllte Signe 1 år, tiden har bare gått så utrolig fort! På grunn av den usikkre situasjonen var det bare de nærmeste som feiret henne, men vi hadde et hyggelig lag med pølser, brus og kaker!
q
En lite fotoseanse ble det også vet dere - en stolt storesøster og et strålende fornøyd bursdagsbarn!
q

q

Med bilde av go' jentene mine vil jeg ønske dere alle en riktig god helg! Kos dere masse og ta godt vare på de dere er glade i!
qs
Mange klemmer fra Livy

12 kommentarer:

Tiril sa...

Så godt at det går fremover med din far.
Det er vanskelig når vi er i en slik situasjon, jeg har mistet begge mine foreldre, mor døde veldig ung, far ble 75år, heller ingen alder idag.
Håper du har det bra og koser deg på jobb igjen.
Herlige de to jentene dine.

Kari - My home is my Castle sa...

Så godt å høre at det går fremover...
Skal tenke masse på dere..

Klem,Kari

Anita sa...

Så bra at det går bedre med han!!!Så slitsomt og tungt når nære er syke!!! Nydelige bilder av jentene dine!! Og gangen din er bare sååååå fin! Er visst lenge siden jeg var innom her, for det var veldig masse fint og se!!! Kommer snart igjen! Ha en fin ukeslutt og kos deg med alt!

MOLLY sa...

Kjære deg, tenker på dere, og ja vi må ta vare på hver dag vi har sammen. Vi er bare oss, og føler meg derfor ekstra sårbar...
Jeg krysser fingre for pappa, og grattis med 1 år:) Nydelige jenter!!!

Merete sa...

Så vakre jenter!
Og nydelige bilder av bordene.
Gratulerer så mye med Signes 1 års dag.
Har tenkt mye på hvordan det går med pappan din (jeg jobber på SØF), det er godt å høre det ser bedre ut. Krysser fingre for at fremtiden ser lysere ut enn først antatt.
Mange klemmer sendes fra meg!

Torilpia sa...

Dette var gode nyheter :o) Håper det fortsetter slik!!!

Fint å ha andre ting å pusle med i sånne usikre tider - og en feiring av ei søt prinsesse er jo et stort lyspunkt.

Nydelige jenter du har :o)

Ha ei fin helg du også - klem fra meg :o)

Sissy's Hus sa...

Så godt å høre at din far er på bedringens vei! Har tenkt på deg, og vært innom bloggen din masse...

Gratulerer meg lille jenta!! Da er det ikke så mange dagene mellom din og min datter! :) Hihi.. November '07 jentene! :)

Ha en fin uke! :)

Klem
C

Ann-Cathrin sa...

Så godt å høre at det går fremover. Håper virkelig det går bra med pappan din. Gratulerer så mye til jenta de! De er virkelig vakre de jentene dine:) God helg til deg og.

liven sa...

Det var kjekt å se et innlegg fra deg.......har kikket etter deg her inne:O)
Godt å høre at det går bedre med din far!!
Har nok vært noen slitsomme uker nå for dere!

gratulerer med jentens 1 års dag......skjønne jenter du har:O)
Ha det bra og god helg til deg:O)

Sydney sa...

SÅ godt å høre det står bedre til med din pappa :-)

aase sa...

åhhh, så bra at hen er bedre!! håper det fortsetter den gode veine!!

Nydelgie jenter under Signes feiring!!

Jeg har tenkt masse på deg nå!!!

Tantenede hos dere er også veldig syk og blir hentet av ambulansen et par ganger i uka! Hjertet er utslitt!! Jeg håper å rekke en tur før jul nedover!!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Uff, skjønner at du har det vanskelig no. Håper det går bra med pappaen din, slik at han snart er bra igjen og er ute av sjukehuset. Skal tenke på deke! Fine bilder du har tatt!:) Ønsker deg ei fin helg :) Godklem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...