onsdag 11. februar 2009

En stor dag!

*Bilde: Nomi import *
o
Vår kjære storesøster skal skrives inn på skolen i morgen, jeg er både glad og litt vemodig. Vår vakre prinsesse; så stor men enda så liten. Hun er et herlig selvstendig lite menneske, som jeg er så stolt av. Hun gleder seg kjempemye til å treffe rektor og læreren sin, og hadde problemer med å sovne nå i kveld.
o
Hverdagene i Livyhemien er hektiske, føler nesten at jeg er en "torsdag til søndag blogger" *he-he* De dagene jeg jobber er det vanskelig å få tid til noe særlig annet enn jobb og fritidsaktiviteter for store og små. Men så kommer onsdagskvelden og den er som fredag for meg *smile*
o
Etter at storesøster er innskrevet på skolen i morgen har jeg lovet henne en by-tur. Da skal skolestarteren, lillesøster, bestemor og meg på kafebesøk - jeg gleder meg!
o
Når mannen kommer hjem fra jobb i morgen bærer turen til Ikea *smiler bredt* Jeg skal på tur med to skjønne jenter, blandt annet Linda min gode venn *smile* Jeg er sikker på at det blir en kjempefin tur!
o
Jeg har ikke rukket å følge med på hva som har skjedd i bloglandia de siste dagene, så jeg gleder meg til en oppdatering etterhvert. Jeg er overveldet over alle koselige tilbakemeldinger her i bloggen min - tusen takk!!
o
Ønsker dere alle en fin uke videre!
o
Stor klem fra Livy

15 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Kjære Livy:)

Masse masse lykke til i morgen... Kjenner nesten den lille klumpen i halsen jeg nå... barna blir plutselig så store.. det er så sårt, samtidig det er godt på en annen måte..

Det blir sikkert en lang natt for kanskje både mamma og vesle -store jenta, og mange mange inntrykk i morgen:)

Du får vinke til meg i vinduet da se, om du går forbi:) Jeg er i butikken i morgen!

Kos deg på en velfortjent ikea tur...kaskje det blir en pose eller to:)

Stor klem White vintage

Linda sa...

Lykke til i morgen med "skolebarnet"!
Det er liksom en ny fase det når barna begynner på skolen!
Det er både et stort og litt vemodig øyeblikk!
Mine barn er litt større, det er deilig når de vokser til også.
En får mer frihet på en annen måte!

Kos deg i morgen med både skole og Ikea tur :O)

Klem fra Linda

tinemor sa...

Ja, jeg skrev også et innlegg i dag, om å skrive inn minste prinsen på skolen...
Vemodig!!
Syns det er trist jeg, men også godt at livet går framover.
Lykke til!
KLem

Cathrine sa...

lykke til i morgen.. spennende og skummelt når barne begynner å bli store.
Men tenk så heldig vi er som har disse vakre små skapningene i livet vårt.. grugleder meg også til skolestart enda snuppa mi bare er 3 1/2 enda..!! ;)

Ha en flott dag med innskriving og kafetur:) klem fra hvalstad hjemmet

Mitt og Mine sa...

Storesøster begynte på skolen nå i høst og det har vært stor stas, men det er virkelig sånn at de plutselig blir veldig "stor" når de begynner på skolen....er glad jeg også har en liten som ikke skal begynne på skolen før om leeenge :) LYKKE til - kjempe spennende!

Torilpia sa...

Lykke til :o)

Tiden går så altfor fort noen ganger .. man må huske å nyte øyeblikkene :o)

Ha en super torsdag - klemmer!

Anita sa...

Åh! Så spennende! Ganske så vemodig når første skrives inn og ikke minst starter på skolen!! Ett helt nytt liv for skolebarnet og for resten av huset! Kos dere masse med alt dere skal gjøre, høres så koselig ut! klem!

Elisabeth sa...

Ja, ser man det, så var dagen kommet for dere også, for både liten og stor. Det er jo ikke til å komme unna at det er en spesiell dag, kjenner enda på denne tanken om at i august så er hun skolejente...yaiks...

Ikea-tur ja, det er jo bare superkoselig, skulle ønske jeg snart skulle en tur dit, for de ter alltid noe å måtte ha, må må må...

Takk for titten innom i dag også, alltid så koselg å komme hit inn til deg vettu, enten du er torsdag-søndagsblogger eller midt i uka...spiller ingen trille....

ha en herlig og minnerik dag i dag....klem

Sissy's Hus sa...

Åh.. Så fort tida går!!
Kommer vel til å gråte hele veien til skolen når den tiden kommer..

Kos at dere skal på kafé i byen da! Jeg er godt plassert i sengen igjen, var rett og slett forferdelig å være på jobb i går.. Kroppen var helt ødelagt da jeg kom hjem.. Men men.. Tar litt lengre tid å bli frisk for min del.

Stor klem
Christina

Minmill sa...

Skjønner godt tidsnøden din. Det er ikke så enkelt å følge med alltid. Sånn er det for oss alle i perioder.
Gøy med jenta di som skal begynne på skole. Det er så spennende for de. Tenk den dagen dere skal ut å kjøpe første skolesekk. Min jente går i andre klasse nå, og jeg synes det var helt merkelig når hun tasset ut av døren med den svære sekken på ryggen.

aase sa...

Lillejenta de er stor Livy!!! Det er en stor dag skal jeg si deg!!! Å plutselig begynner signemor på skolen også!!!! Bytur vet du jo at jeg digger så der misunner jeg dere en smule!!! Dere koser dere nok nå tenker jeg!!
Blir vel noen bilder idag også da!!!
Jeg er superglad for at Daviden din vil hjelpe meg altså!!! han skal bare ikke stresse for det!!!

Merete sa...

Jeg skrev ett langt innlegg, men det forsvant?

Jaja. Gratulerer med innskriving på skolen. Det er en ny fase både for liten og stor. Vemodig, men så stolt man blir! Gleder meg til det blir vår tur.

Regner med dere koste dere masse på bytur og kafe. Har dere ett favorittsted?

Anonym sa...

Skolestart allerede??? Syns du akkurat var her og scrappa småjentebilder jeg... Forresten - ikke langt til treff i Sarp for deg altså *hint* og det er ille koselig der ;)
Ha en god helg :)

Tiril sa...

Tiden går fort, nå begynner de jo når de er 6år.
Livy, jeg kommer til å lukke bloggen min som går på det private, butikk blogg blir åpen.Måtte bare ta ett valg, mange som bare titter inn, som jeg ikke er så glad for.
Men vil du være med meg , så blir jeg glad.
Ha en fin helg,

Anneli sa...

Så spennende, både for dere og storesøster (:
Nå starter det en ny epoke i livene deres..
Ønsker lykke til!

Håper helgen blir koselig (:
Klem <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...