tirsdag 29. juni 2010

Vakre Fjällbacka

o
Fjällbacka er et svensk tettsted som ligger i Tanum kommune i Västra Götalands län i Bohuslän. Fjällbacka har ca 800 innbyggere(i 2005). Fjällbacka er i all hovedsak kjent som et turistmål, og er en skikkelig sommerperle. Skuespillerinnen Ingrid Bergman bodde i Fjällbacka de gangene hun besøkte Sverige. Krimforfatteren Camilla Läckberg bor også her (Kilde; Wikipedia).
o

o
I går var Livyfamilien på dagstur til en vakker svensk perle! Da det er mye penger å spare på å ta "stor-service" på bilen i Sverige benyttet vi sjansen til å leie bil og kjøre ut til dette fantastiske lille stedet. Yrende liv, små skjønne butikker, is og god mat - mmmm det er sommer det!
o

o
Har du ikke vært i Fjällbacka anbefaler jeg et besøk om du er i nærheten!
o

o
Bildene av jentene er tatt mens vi ventet på lunsj - hva er vel mere naturlig enn å posere med bestikk??
o
I ettermiddag har vi innbytt til grilling på verandaen - 20 voksne og barn i skjønn forening! Jeg gleder meg masse! Ostekaka er ferdig, og sjokolade pavlovaen står i ovnene - det lukter deilig i hele huset!
o
Ønsker alle som er innom en strålende tirsdag!
o
Stor klem fra Livy

2 kommentarer:

ELIN sa...

Jeg elsker Fjãllbacka :) det er så kosleig der. Håper vi får tatt en tur i sommer og. kos dere masse med grilling og gode kaker i kveld! Klemmer fra Elin

Lene sa...

Åååå, min bardommsvenninnes familie hadde hytte i Fjellbacka da vi var små. Husker det som et virkelig flott sted. Mange år siden jeg har vært der nå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...