søndag 1. august 2010

Vaskerommet

o
I dag vil jeg vise noen bilder fra vakserommet vårt. Dette rommet har jeg aldri blogget om før, og det er nok fordi det har vært ganske så kaotisk her til tider. Nå har jeg fått gått igjennom alle hyller, kurver, klær og sko og fått ryddet og vasket skikkelig her. Så deilig å få gjort!
o
Da vi har liten bodplass(foruten en rå-uinnredet kjeller, som forhåpentligvis blandt annet vil bli til en fin kjellerstue og hobbyrom med tiden) er vi avhengig av å bruke vaskerommet til oppbevaring, og alt annet som vi ikke helt vet hvor vi skal gjøre av.
o
o
Vaskerommet er 9 m2 stort og er et avlangt rom. På veggen under vinduene er det som dere ser lagt en benkeplate, og under den står vaskemaskin og tørktrommel på den ene siden, og på den andre siden oppbevaringsmøbler fra Ikea.
o
Benkeplaten fungerer godt til stryking og bretting av tøy, og er i god arbeidshøyde. Foruten det har den blitt benyttet til stelleplass for lillesøster da hun var mindre - helt perfekt med en stellematte på platen, og klærne hennes i skuffesystemet under - da badet i 1. etg er forlite til et stellebord.
o
o
Mot døren ut i gangen har vi montert skoskap fra Ikea. På venstre side har vi sko og på høyre side oppbevares papp/papir/plast/glass og flasker - veldig kjekt.
o
o
God plass til alt som skal kastes på miljøstasjonen her. Skuffene i skoskapet kan lett tas ut og rengjøres.
o
o
Her oppbevares barnas sko.
På døren ut til gangen henger en knaggrekke fra Ikea - denne er superkjekk da man henger den over døren og slipper å lage hull i døren for å henge den opp.
o
o
1. Lillesøsters sko
2. Trones skoskap fra Ikea
3. Oppbevaringsløsninger fra Kremmerhuset
4. Antonius kurvsystem fra Ikea
o
o
På motsatt vegg av vinduene har vi en skyvedørsgarderobe langs hele veggen. Denne løsningen skjuler mye "uryddigheter". Sentralvarmesystemet, "rør-i-rør"systemet, garderobe, hyller til oppbevaring av diverse, skohyller, verktøy, støvsugerslange, vaskebøtter mm.
o
Jeg er veldig glad for at vi valgte denne løsningen, den skaper et ryddig inntrykk tiltross for at den skjuler mye som er vanskelig å gjemme bort.
o
o
o
På veggene i vaskerommet har vi valgt hvite våtromsplater. Det ble en rimelig løsning, og de er lette å holde rene. På gulvet har vi valgt beige fliser. Det gjenstår overmaling av spikerhull og maling av noen trehvite lister rundt sikringsskapet.
o
Detaljene i rommet er holdt i rødt, noe man ser på blandt annet liftgardinene og kassene i garderoben. Disse detaljene er enkle å bytte ut når man ønsker forandring.
o

o
I taket har vi motert et takhengt tørkestativ fra Interiørdetalj.no.
Denne løsningen er vi kjempefornøyd med, det frigjør masse gulvplass og klærne tørker hurtig oppunder taket.
o
o
Slik ser det ut når stangen er nede, når den er heist opp kommer den godt opp over hodehøyde.
o
o
Det var en liten titt på vårt vaskerom, nå er det på tide å nyte litt av solen som stikker frem.
o
Ønsker alle en fin søndag!
o
o
Klem fra Livy

9 kommentarer:

Besta sa...

Det var et flott vaskerom med mange praktiske løsninger:)
Ha en fin kveld.

klem fra marilyn

Beate i Husets Hjerte sa...

Takk for inspirasjon. SItter akkurat og tegner vaskerom på Ikea, for jeg er så lei av det utrolig uorganiserte rommet. Elsker rødt, som du. Ha en fin kveld!

Berit sa...

ååå her var det masse inspirasjon - og jeg er ikke så rent misunnelig på vaskerommet deres! Her er det riktignok benk og skap og atter skap, men læll blir det liksom aldri helt ryddig. Og gudbedre hvor mye som samles i de skapene!!

Flott rom - !!!

Christina sa...

Herregud, så utrolig bra utnyttet rom!! :) Drømmevaskerommet dette...
Vi har nettopp tatt over det nye huset vårt og der er det heldigvis et stort vaskerom! :) Gleder meg til det blir så funksjonelt som ditt!

Klem fra
Christina

Annika sa...

Utrulig mange smarte løysingar her, og god utnyttelse av plassen, må eg seie.

Vi var på Ikea i går, og kom på no at eg glømte å kjøpe skoskap. Hadde nemlig sett meg ut den typen de har.. Men, men, det får bli neste gong. Brukar de dei til plast og papir også? Det var kanskje ikkje så dumt ;)

helen og gutta sa...

så herlig det må være å ha ett vaskerom som er såpass stort, likte veldig godt løsningene dine

Lenas hjem sa...

Det var et nydelig og praktisk vaskerom. Likte godt løsningen for klestørk:-).
Deilig med benkeplate på vaskerommet, det har jeg også. Flott å stryke klær på.
Ha en fortsatt flott uke.

klem.

Elisabeth sa...

ooooj, for en drøm av et vaskerom du har da......og ja, slikt et tørkestativ har vi også, og det er ganske enkelt super-genialt!!

ha en flott flott dag videre du og dine....

Lena Marie sa...

Jeg "datt" helt pluttselig innom her hos deg jeg og jaggu er jeg glad for det! Kjempefin blogg du har.

Gleder meg til å følge deg videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...