søndag 17. oktober 2010

Kjærestetur i helgen

o
Nå sitter jeg og nyter utsikten og soloppgangen over Oslo og venter på at min kjære mann skal våkne. Vi har vært på kjærestetur i Oslo i helgen, og har bodd på erverdige Holmenkollen Park Hotel. Et fantastisk hotel, med fantastisk utsikt over Oslo.
o
I går kveld var vi ute og spiste middag med gode venner - Vi var på Grünerløkka og spiste på denne fantastiske lille restauranten - absolutt verdt et besøk hvis du er glad i en god biff.
o
Formiddagen og ettermiddagen i går ble brukt til shopping og cafebesøk. Liker meg godt i Bogstadveien, og vi tilbrakte dagen der i går.
o
Julekjolene til jentene er i boks, og det ble kjoler fra Moonsoon i år. Nydelige kjoler til nydelige jenter ;)
o

o
Bilder: Årets julekjoler til jentene.
o
Jeg handlet også litt til meg selv, tunicaen på bildet under er fra Cream og den kjøpte jeg hos Chikas og venner i Jacobs alls gt 13 på Majrstuen. Dette er en liten sjarmerende butikk som har både klær og interiør - absolutt å anbefale.
o
o
Jeg har også endelig fått kjøpt meg ordentlig vinterstøvler! De er fra Timberland - jeg er suuuperfornøyd med de! Varme, gode å gå i og så stilige!
o
o
En liten helge oppdatering fra meg i dag - og jeg må konkludere med at det virkelig kan anbefales med en kjærestetur i ny og ne ;)
o
Ønsker alle en fin uke som ligger forann!
o
Klem fra Livy
o
Alle bildene i dette innlegget er lånt fra Internett

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stilige sko! Og de så gode og varme ut! Disse kunne jeg tenkt meg å ha i vinter! Hvor kjøpte du dem?

Livy sa...

Heisann!
Skoene er kjøpt hos Agnar Hagen i Bogstadveien 20 - de er virkelig å anbefale :)

Mosbøjenta sa...

Såå flotte kjoler du har kjøpt til jentene dine, de er svært heldige :) Godt med litt kjærestetid innimellom også, vi skal til Stockholm første helga i desember, gleder meg masse!
Flotte sko forresten, sånne kunne jeg tenkt meg også..
Ønsker deg en flott uke :)
Klemmer

Jorunn sa...

Åhh ja, kjærestetur, eller i det minste tid alene sammen, er utrolig viktig! Godt dere har kost dere - og fin shopping har du gjort også :)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...