lørdag 18. desember 2010

♥ Helg ♥


o
Helg, og juleferie for meg nå - Utrolig deilig! Jeg har valgt å ha ferie i dagene før julaften i år, og jobber i romjulen i stede. Jeg er veldig glad i førjulsdagene så dette passer perfekt.
o
Ting begynner å komme på plass i hemien; Så julekort og julegaver er i boks. Planlegging og innkjøp av "bitte-lille-julaften-middag" med venner er på plass. Planleggingen og innkjøp til julemiddagen er i boks, og julegardiner samt endel av pynten har kommet på plass. Pynting av juletreet og det resterende skal vi tradisjonen tro gjøre 22. desember på formiddagen - Koselig!
o

o
Julebaksten har kommet i gang, og litt mere skal det bli i dag. Vi skal pynte pepperkakehus med jentene, og når kvelden kommer skal mor og far kose seg med laging av småkaker og konfekt - Gleder meg! Oppskriftene i år er nye, og de har jeg funnet i diverse norske/danske/svenske interiørblader.
o
o

o

Bildene av Livyheimen er tatt for et par dager siden, da solen skinte(i dag laaaver snøen ned). Juletreet har kommet opp på verandaen og lager fantastisk stemning når mørket senker seg rundt huset. Julen er virkelig en herlig og stemningsskapende tid!

o

Håper du har det fint der du er! Legg gjerne igjen en hilsen og fortell hvordan du ligger ann med julens forberedelser!

o

Klem fra Livy

♥♥♥

4 kommentarer:

liven sa...

Hei Livy
Huset ditt er nydelig...noe slikt ville jeg hatt om jeg skulle bygget nytt!!
Høres ut som du koser deg med juleforberedelser....og deilig å ha fri disse siste dagene før julaften!!
Selv har jeg fri på mandag men så skal jeg jobbe til lille julaften kl fire. Jobber også to dager i romjulen....så ikke så mange fridager dette året!
Ligger bra ann.....og holder på med husvask idag.
Ha en fin adventshelg :o)
p.s. du hører vel på Kurts julecd???
Konsert på nrk 1 i kveld :o)

Ann-Helen sa...

Vakkert hus i vinterkulda:)

Godt i gang med juleforberedelsene der skjønner jeg;)
I skrivende stund er det danseshow på stuegulvet til julemusikk:) Så heldige vi er som har små barn<3

Klem

helen og gutta sa...

flott og stor hus du har. Jeg har også fri nå frem til jul, har t.o.m fri i romjulen skal kun på jobb lille nyttårsaften. Er godt i gang med juleforberedelser, har vært ute på shopping i hele dag, vært kjempekos. Eneste sure er at min søster mistet en pose hvor en del julegaver lå i. adlri kjekt når sånt skjer. kos deg videre i den flotte førjulstiden

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempe lekre bilder :) Liker så godt huset deres! Gleder oss til at vi får vårt ferdig :) Neste jul blir det pynting der! *smile*

Ja, det er straks jul, og alle mine planer er lagt på hylla. I går var vi å hilste på vår skatt som befinner seg inn i magen min :) 17 veker på vei, og dei siste 13 vekene har kvalmen slått meg heilt ut. Men det var stort å sjå nurket :) Må vere den største julegaven nokon gang! :) Og vi er sååå glade! :) Innom for å ønske deg herlige førjulsdagar! Godklem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...