fredag 4. januar 2013

Riviera Maison♥SalgGod fredag!

I dag kommer det siste juleinnlegget for denne gang, for i morgen ryker julen ut!

Jeg synes det passer godt å vise en av de tingene jeg kjøpte på salg hos Riviera Maison på Sandvika storsenter på vei hjem fra fjellet her omdagen. Hvitt og vakkert, en flott "snøkule" med et fint lite hus i♥

Det var mitt første besøk hos Riviera Maison i Sandvika, og FOR en butikk! Nydelige utstillinger og masse inspirasjon å hente! 

Super-hyggelig betjening også, og selvom jeg kjøpte årets føreste julegave(altså som skal gis bort til neste jul)pakket hun den sirlig inn i nydelig papir/celofan og med en stooor sløyfe på! Det er noe annet det enn beskjed om at varen er på salg så denne får du ikke pakket inn! Super service - Tusen takk♥
Nå pynter den fine kulen opp på sjenken en dag til, så pakkes den bort til neste jul♥

Har du ryddet ut julen enda?


Happy fredag alle sammen!

Livy


9 kommentarer:

am design sa...

Hei på deg!
Den var nydelig!Så heldig du var!
Det er det som er ekstra hyggelig med og handle i slike gavebutikker, der er det hyggelig betjening og fin innpakning. Det er jo sånn vi vil ha det! Og da er det viktig at ikke kjedene overtar hele markedet!

Ønsker en fin helg til deg og dine!

Klem fra Anne-Marit

Anne Eriksen Valstad sa...

Hei Livy! Takk for at du følger bloggen min og for at du la igjen en koselig kommentar hos meg! Så fin den snøkula fra RM. Lillesøster i huset har en maken til denne og den vokter hun som bare det. Blir godt med vår snart, selv om vinteren sikkert varer en stund til. Klem Anne <3

Fru Thoresen sa...

Så vakker den var! Et skikkelig funn :) Service i butikker er gull verdt, skulle ønske kjede-butikkene så verdien av det!

Ha en fin helg :)

Linda sa...

Så skjønn den var! :) Hos meg har julen flyttet sakte men sikkert ut de siste dagene, har bare igjen den store hvite pappstjernen i stuevinduet (den har jeg bare vooondt for å kaste ut). Deilig med masse plass igjen! God helg til deg!

Linda

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Kjempegodt nyttår til deg også. Jeg har også handlet litt julepynt på salg i år. Blir jo spennende når man skal pakke det opp til neste år. Så nydelig den kulen var, de er så koselige . Kjempefin helg til deg:::)

Nina sa...

Nydelig snøkule!! Og godt å være igang med dette årets julegaver da :) Ser ut som om dere koste dere på fjellet. For et herlig vær og nydelige bilder.

Ønsker dere et riktig godt nytt år Livy!! Kanskje vi ses i løpet av året :) hadde vært koselig

Klem fra Nina
http://drommevillaen.blogg.no

Har en drøm... sa...

Nydelig den var ♥
Imponert over at du har holdt ut med julen så lenge jeg, hehe, her var jeg LEI 3 juledag:))

Tipper det ble tomt hos dere i dag, men det er jo litt deilig og:)

Ha en fin fin helg!

liven sa...

Hei
RM har mye flott, er heldig å ha en butikk som fører det her :)
Kulen var jo bare nydelig....og tenk at du har kjøpt den første julegaven i år...smart å benytte seg av gode tilbud nå!
Tenker du følger med på "hver gang vi møtes" nå...og snart får vi jo se helten i Idol også.

ønsker deg en fin uke Livy

Anita Kristin sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg.
Så nydelig snøkule. Dessverre finns ikkje slike butikkar her vi bor,so slike små skattar er ikkje so lett å finne. Her er jula ikkje heilt ute enda, men mest fordi det er so mørkt, so lysa har fått henge litt til, men til helga, då skal alt vekk for denne gong.

Ha ei flott veke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...