fredag 8. januar 2010

S A L G og litt annet..


o
Som jeg helt sikkert har skrevet før her på bloggen så liker jeg salg :) På bursdagen min dro jeg og mannen til Bohus, for å titte litt på årets nyttårssalg. En av fordelene med å ha bursdag 2. januar er at det sannsynligvis er en av de beste salgsdagene i året - og det liker jeg :) Siden det var min bursdag fikk jeg bestemme hvor vi skulle dra :) Jeg er en liten "små fæ'n" av Bohus så valget var ganske enkelt. På ønskelisten sto to ting; Lamper til vinduene i loftstuen og et nytt teppe under kjøkkenbordet.
o
Som dere ser på bildene ble det nye lampeføtter og skjermer - synes det ble veldig fint. Som dere sikkert også har lagt merke til er det noe "stusselig" med blomster i vinduskarmene mine nå. I jula brukes vinduene i loftstuen til å ta vare på avblomstrede orkideer, som snart kommer med nye friske skudd, og de er allerede på vei. Håper at jeg får til en tur i blomsterbutikken når det verste kulden har gitt seg.
o


oo
Jeg fant også et flott teppe på salg - Teppet er i ull og hadde en opprinnelig pris på 1499,- vi fikk det for 499,-. Dette teppet er altfor fint til å ha under kjøkkenbordet, så vi la det nye teppet i loftstuen, og tok det gamle fra loftstuen ned på kjøkkenet - det ble veldig bra! Nå er det varmt og godt på gulvet oppe når barna vil sitte der og leke!
o

o
Ellers er formen noe bedre, var hos legen og fikk antibiotika på onsdag da det viste seg å være en halsbetennelse jeg hadde pådratt meg. I går kveld var jeg imidlertid full av kløende utslett, og det kan se ut til at jeg ikke tåler den type antibiotika jeg har fått, skal til legen igjen litt senere i dag og hente resept på en annen type antibiotika. Gleder meg til å bli frisk igjen! Hos oss er det -20 grader i dag, så det er egentlig greit å holde seg inne så mye som mulig - men pent er det ute i allefall.
o
Sånn på tampen av innlgget tenkte jeg at siden jeg tidligere har skrevet litt om forberedelsene til eksamen og oppgaveskrivingen, kan jeg fortelle at jeg har fått lønn for strevet - sensuren falt i går og jeg fikk en B. Er veldig fornøyd med det :)
o o

o
Tusen takk for alle koselige hilsner jenter!
o
Ønsker dere alle en riktig fin fredag!
o
Stor klem fra Livy

20 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Så utrolig koselig dere har det =)
Kjempefint hus både innvendig og utvendig!
Du får ha god bedring. Håper du blir fort frisk =)
Ha en fortsatt fin fredag =)

Klem
Anne-Brit

Balke gård sa...

Nydelig teppe, løper og sjekker Bohus her:-)) Takk for tips, nyt varme på gulvet når det skal lekes. God helg fra Marianne

salige lavendel sa...

Likte teppet ditt så godt! Ønsker deg GOD bedring!!

Anonym sa...

Kjempefine ting du har kjøpt:)
God bedring:)Ha ei fin helg
Klem Nina

Anita sa...

Såå fint det ble, lampene ble veldig fine der i vinduet hos dere! Også så fint og billig teppe! God helg alle der, kos dere!

Ida sa...

Lekkert teppe og kjempefin lampe! Fint i stuen det:-) Fortsatt god bedring! Klem Ida

Hanne Mette sa...

For et nydelig hjem du har! Veldig inspirerende å lese bloggen din. :)

Anne-Brit sa...

Hehe, ja jeg er flink til å glemme hvor ting blir lagt jeg også. Og hvert år tenker jeg at jeg skal legge det på et lurt sted så jeg husker det året etterpå, men neida.. ;) hehe.
Ja, det blir sikkert fint å sette fram neste jul, vettu =)

Klem

Anka sa...

Jeej, salg! Så fine ting du har anskaffet deg. Deilig med tepper på gulvene gjennom vinteren.

Ønsker deg og dine god helg og gratulerer med dagen som var:)

Har en drøm... sa...

Så flott dere har dere, og nydelig teppe du har fått tak i - kjempekupp!

Jeg må bare få skryte av kjøkkenet ditt, det var råflott *drømme* , og all den GreenGaten - heldige du:o))

Jeg driver ogsparer selv, har akkurat forelsket meg i det, så nå har det blitt litt... Problemet er at jeg ikke klarer og bestemme meg helt for hvilket mønster jeg ønsker... tar litt av hvert jeg, det kan jo mixes:o)

Takk for titten hos deg, jeg kommer snart tilbake...

Klem Line

Anonym sa...

Hei,

Gratulerer med B-en...veldig bra!
Nydelig teppe, og skikkelig røverkjøp.
Fortsatt god bedring, håper det ordner seg med ny kur.

Hilde B.

Prinsesse Elin sa...

Synes du har kjøpt noen nydelig ting. Her er lamper også et ønske. Slike ting pleier jeg alltid kjøpe i en klassisk/ nøytral stil. Da er det så lett å forandre med noen puter eller to.
Teppet var også lekkert og det passet utrolig godt inn i loftstuen deres. Etter å ha sett bilde av loftstuen din så fikk jeg plutselig lyst til å hente stjerne stoffet i både rødt og marine å sy ett eller annet. Jeg digger dette stoffet. Å det resulterte i metervis av rødt og blått med stjerner og rødt og blått med striper, som ligger klar til å bli et eller annet.
Ha en deilig lørdag klem fra Elin ♥

Romantiske Stinemor sa...

Så flotte bilder du viser:-) Det teppet var jo bare lekkert, gøy med salg:-) ha en fin helg videre..klem Stine

Myhome sa...

Ååå, stakkars deg, håper du har fått riktig medisin som du tåler nå! Halsbetennelse er kjempevondt..
Gratulerer med strålende karakter!!! Kan tenke meg du har hatt en spennende ventetid:)
Vakre ting du har kjøpt!!!
Fortsatt God Helg, og God Bedring!
Klem Anita

liven sa...

Hei Livy og grattis med vel overstått bursdag!!
Flotte lamper og teppe du fikk kjøpt :o) Kjekt med salg men har vært litt sløv......så her er ikke handlet noe! Har vært så kaldt at det har ikke vært så fristende å starte opp bilen....men mat må jo handlers da! Få ta meg en tur i uken !
Gratulerer med et godt eksamensresultat også!!
Håper du er bra nå og ønsker deg en fin søndag :o)

Anonym sa...

Det var et nydelig teppe! Jeg er også på utkikk etter lampe. Har ikke funnet drømmelampa ennå, men leter... Veldig kjekt med salg når man trenger sånt!
Ingerid :o)

Elisabeth sa...

uuuutroooolig lekre lamper....og teppet var kanonlekkert det også... masse god bedring, håper du er back to yourself very soon....;o) Har en liten award liggende til deg i bloggen min ;o)

Linda sa...

Heisann Livy. Så mye fint du har kjøpt!
Likte både lampene og teppet:)

Ha en fin uke:)

Klem Linda

Jorunn sa...

Wow, det var virkelig nydelig - et stilig mønster som "gjorde" hele teppet!

Lene sa...

du har verdens vakreste blogg ♥

klem,Lene

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...