søndag 31. januar 2010

"lille do"

o
I dag kommer et innlegg med bilder fra gjestebadet, eller "lille do" som vi kaller det her i huset. Badet ligger i første etasje og har inngang fra gangen. Rommet er ikke større enn 3 kvadrat, så det er ikke store plassen å boltre seg på, men jeg synes vi har fått et fint og funksjonelt gjestebad.
o

o
I utgangspunktet var det ikke tegnet inn dusj her, men vi ønsket om mulig å få plass til det. Arkitekten tegnet det inn, og vi valgte en dusjløsning med dører som kan skyves helt inn til veggene som vist på bildet over. Vi er kjempefornøyde!
o
o
Vasken og servantskapet er fra Drømmekjøkkenet - mange besøkende har kommentert fruktfatet mitt(vasken) som er i munnblåst glass og designet av Philippe Starck - jeg er veldig fornøyd med det. Benkeplaten er i massiv amerikansk valnøtt og benkeskapets navn er Solid hvit. Speilet er fra Bohus og har stått ved siden av servantskapet i et år(!) - rett før jul tok Livymannen endelig mot til seg og fikk hengt det opp(med god hjelp fra svoger'n)! Lampen er kjøpt på Coop Obs bygg.
o
o
Vegghengt toalett er veldig praktisk med tanke på rengjøring, og hyllen som automatisk ble til da sisternen ble fliset inn er veldig praktisk både til lesestoff, lys og en vakker blomst.
o

o
* Slik ser "lille do'n" ut fra gangen *
o
Ønsker dere alle en riktig fin ny uke som ligger forann!
o
Klem fra Livy

7 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Så utrolig fint dere har det!
Likte virkelig innredningen på "lille do", skikkelig stilig! =)

Ha en fortsatt fin dag =)

Klem

Elin - Varøyrampen sa...

Aiaiaiaiaiai for et kjempefint gjestemad;) Jeg vil være gjest hs deg;)

Mitt og Mine sa...

Kjempelekkert!!! og det der er "lille-doen"??

Håper du har det bra!!

Klem

Lene sa...

Hei du!

Så hyggelig dere hadde det på det lille gjeste badet. Var veldig fint med den dusj muligheten. Et hyggelig lite rom som jeg er sikker på at alle besøkene føler seg vel i.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

klem,Lene

Catrine sa...

Kjempelekkert gjestebad!
Den vasken var bare superfin! :)
Vi har forøvig og et veldig lite bad nr. 2 på den størrelsen og nå fikk jeg masse inspirasjon til vi en dag skal pusse opp der. :)
*klem*

Gosia sa...

Toll !! Klein aber fein.
margaretha

Marita sa...

so utrulig flott 'lille do'. Utrulig godt utnytta 3kvm!!

klem frå meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...