lørdag 6. mars 2010

Friske blomster til helgen


o
En ting er sikkert; jeg begynner å bli lik min mor når det gjelder å gjøre huset i stand til helgen. Helt ideelt er huset nyvasket på torsdag, og på fredag kan jeg etter jobb ta en tur innom blomsterbutikken å få med en bukett friske avskårede blomster hjem - HERLIG! Akkurat det samme har min mor gjort i alle år - og det gir meg virkelig en herlig helgefølelse!
o

o
Denne helgen ble det roser(som det så ofte blir), og de har en vakker rosa farge! Jeg har en favoritt blomsterbutikk her i byen som alltid får friske blomster på fredag og det liker jeg. I mange av de andre blomsterbutikkene kan du risikere å få nesten en uke gamle roser når du kommer til helgen, og det liker jeg ikke - da betaler jeg heller litt mer for dem, så står de lengre.
o
o
I dag er det en herlig lørdag - fortsatt kaldt, men solen skinner så flott! Jeg skal snart på trening og etter det skal hele familien en tur til byen. Jentene og jeg skal en tur til frisøren, og etter det blir det en tur på kafe - det blir koselig!
o
o
Ønsker dere alle en riktig fin helg!
o
Stor klem fra Livy

10 kommentarer:

liven sa...

Nydelige roser Livy!!
friske blomster til helgen er et must :o)

Ha en fin helg....og kos deg!!

yesheimen sa...

Hei. Kjenner at jeg må på butikken å få meg noen friske roser. Dine var nydelige og fristet veldig. Nyvasket hus & blomster = en deilig helg.

Klem Ann<3

Kari sa...

Nydelige roser! Hadde egentlig tenkt å droppe byturen idag, men nå ble jeg inspirert til å ta meg en tur i blomsterbutikken.

Ha en fin helg!

Kari :-)

Kari sa...

Jeg glemte en ting i mitt forrige innlegg...

Prismelampen din er jo helt fantastisk. Kan jeg være så frekk å spørre om hvor du har kjøpt deg? Har lett lenge etter den perfekte lampen til å ha over spisestuen, men har ikke funnet noen. (Eller de jeg har funnet har kostet altfor mye.)

Kari :-)

Anonym sa...

Så fine roser. Ha ei fin helg.

Mosbøjenta sa...

Hei Livy!
Kjempefine roser, og jeg er enig med deg når det gjelder å kjøpe roser til helgen. Det er stor forskjell på hvor de kjøpes.
Ha en herlig helg :)

Anonym sa...

Nydelige blomster til helgen! KOselig blogg du har, her likte jeg meg :-)

Klem Kristine

Elisabeth sa...

Hei min venn, føler nesten at jeg kan kalle deg det nå...hihi... NÅ var det lenge siden jeg har lagt igjen noen spor hos deg, men vit det, det betyr ikke at jeg ikke er innom deg og kikker og koser meg litt sammen med deg når du blogger om sofakos og late frokostdager....

Flink du er som får presset inn tid til alt du gjør, og jeg kommer alltid til å følge med deg i bloggingen så jeg håper for all del at du ikke legger den ned.....*yaiks-krise* hihi...
håper dere har en fin fin søndag i dag!! klem

Livy sa...

Hei Kari!!
Svarer deg her jeg siden jeg ikke klarer å finne din blog(hvis du har gi meg gjerne link ;)

Tusen takk for koselig hilsen!

Lysekronen er fra Barocco; http://www.barocco.no/barocco.asp , og jeg er kjempefornøyd med den!! Den kostet endel, men jeg er utrolig glad for at vi invisterte i den!

Ønsker deg en fin søndag!

Kari sa...

Tusen takk for svar! Jeg har ingen egen blogg enda, men abonnerer på endel blogger via bloglovin. Bl.a. din, så får jeg med meg alle nye innlegg.

Kari :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...