lørdag 27. februar 2010

Riktig god helg!


o
"Helgebloggeren Livy" slår til igjen! Jeg får rett og slett ikke dagene til å strekke til.
o
Her i huset er dagene preget av 2 voksne som jobber 100%, og jeg som tar videreutdanning. Prøver også så godt jeg kan å få til 3 treningsøkter på Spenst i uken, og det samme skulle gjerne mannen gjort. Barna er aktive på hver sine aktiviteter som de storkoser seg med! Og utfordringen vår er å få kjørekabalen til å gå opp ;-) men vi får det til - og vi har det jo bra alle sammen!
o

o

o

Jeg liker så godt bloggingen og ønsker ikke å slutte med det, så da må det bli litt "innimellom blogging" fremover - håper dere henger med fordet. Jeg har alltid vært opptatt av å ta bildene jeg viser på bloggen samme dag som jeg lager et nytt innlegg, men jeg har funnet ut at det faktisk går ann å vise bilder tatt tidligere også ;-) Hva gjør du i din blogg?
o


o

Bildene i innlegget i dag tok jeg 27. februar 2009 - artig å bla tilbake i gamle mapper på pc'n, og finne bilder av hvordan man hadde det da.
o
I dag skal familien i bursdag til en vakker 10 åring - regner med det blir fest ;-)
oo
Ønsker deg en riktig god lørdag!
o
Stor klem fra Livy

6 kommentarer:

Lene sa...

Så flotte bilder. Er en ide å bruke gamle bilder. Er ikke alltid man har noe nytt å ta bilder av. Er ikke alltid like lett å få til til blogging. Jeg har ikke barn, og rekker heller ikke å blogge så mye utenom helgene.

Lene sa...

Så flotte bilder. Er en ide å bruke gamle bilder. Er ikke alltid man har noe nytt å ta bilder av. Er ikke alltid like lett å få til til blogging. Jeg har ikke barn, og rekker heller ikke å blogge så mye utenom helgene.

aase sa...

Samme hvor ofte du blogger vennen, bare du gjør det!!

Til helgen kommer jeg nedover!!! Ninahp har ordnet treff på Scrapiness på fredagen.....tid eller????

Vi blir til søndag, så jeg rekker vel en tur på Borg også jeg!!!

Ha en fin helg og vis gjerne gamel bilder, de er inspirerende uansett!!! Jeg gjør det også!!

klem Aase

liven sa...

Heisann og kjekt at du er innom avogtil Livy!!
Travle tider skjønner jeg....og da er det gjerne bloggen som blir nedprioritert!! Kjekt at du vil fortsette hvertfall :o)
Kjempekoselige bilder!!

ha en fin søndag :o)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Kjempe flotte bilder :) Håper du har ei super helg! Her prøver eg å kike på curlings gutta, men lurer liiiitt på ka dei driver med.. ;-)

Godklem :)

Gosia sa...

Die Gardenien im Korb sind traumhaft, tolle Idee, BR from Austria, margaretha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...