søndag 30. mai 2010

La Cucina Pot by Riviera Maison

o
Da Livymannen og jeg var på lang-weekend tur til København nylig var jeg innom en skjønn liten butikk som solgte mange flotte ting fra Riviera Maison i Lyngby.
o
I posen hjem ble det med melk og sukkersett + dette "kaketårnet". Jeg har flere ganger sett bilder av denne herligheten på ulike blogger, og jeg synes den er kjempeflott. Om mulig er den faktisk enda flottere i virkeligheten!
o
Til Jul ser jeg for meg å ha fristende deilige små-kaker i den, men hva skal man fylle den med når det ikke er jul? Da Livy med mann og barn ikke er særlig gode på å la kaker stå synlig fremme uten å sette dem til livs har jeg kommet på en ide, slik at kaketårnet kan stå fremme med noe i året rundt. Her i huset pryder den benken med tre ulike frokostblandinger; For øyeblikket er det havrehjerter, Kellogs K med røde bær og havregryn med tørkede bær - Lurt :) Og som ikke det er nok, så spiser både store og små mer frokostblanding enn tidligere, da det lille vi hadde før alltid sto i skapet og ble glemt bort.
o

o
Ønsker deg en fortsatt fiiiin søndag!
o
Klem fra Livy

6 kommentarer:

Catrine sa...

Den har jeg og sett, og den er kjempeflott! Heldige deg som har den på kjøkkenbenken! :) Og kjempelurt med frokostblanding oppi!
Ha en flott søndag! :)

liven sa...

Kjempefin!!
Liker så godt RM sine ting :o9

ha en fin søndagskveld Livy

Annika sa...

Så smart! Det spørs om eit slikt tårn må på ønskelista! Går det an å "bygge" på den med fleire etasjer?

Birgitte sa...

Hvor er den flot.!!Er vild med den. :-)
Ha´en fin helg,
Klem, Birgitte

cissemosse sa...

Hei, hei! Håper det er greit at jeg låner et bilde av den fine RM krukken av deg! Oppgir selvfølgelig kilden og linker! Krukken er jo så fin! Elsker RM!

OdaAnna sa...

DEn var kjempefin, og så allsidig!! Ønsker deg en flott helg videre:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...