torsdag 6. mai 2010

En liten oppdatering


o
Hei alle sammen!
o
Her kommer en liten oppdatering; det går lang tid mellom hvert innleggene for tiden. Siden sist har det skjedd mye på denne fronten, og for oss som for mange andre er våren en travel tid for store og små. Her kommer en liten oppdatering fra noe av det som har skjedd:
o
  • København var fantastisk - deilig å være på tur med min kjære mann! Mange interiørbutikker både i Lyngby og København ble besøkt - og endel nytt ble med meg hjem *liker*. Deilig mat og kaffe ble inntatt på mange stilige og koselige kafeer/restauranter. Et høydepunkt var The Royal Cafe, nydelig smushi, kaker og kaffe - og ikke minst fantastisk stemning! Vel verdt et besøk!
oVæret var helt nydelig, og våren hadde kommet til København, deilig blomster i alle slags farger møtte oss. Vi besøkte blandt annet Det rune tårn, og hadde håpet å bli med på omvisning på Amalienborg slott. Sist nevnte ble det ikke noe av da det var så langt kø at vi sikkert hadde stått der til kvelden hvis vi skulle ventet. Men parken på nedsiden av slottet med den nydelige fontenen ble beundret med en kopp kaffe i hånden :)
o
  • I helgen fikk vi gjort i stand lekestuen til jentene. Nye hyller og bord har kommet inn + endel kopper og kar i ekte glass - storesøster er superfornøyd med det. Endelig et hus som inneholder noe av det vi har i huset vi bor i også. Jentene leker der ute i timesvis og koser seg.
o
  • På lørdag var jeg og en god veninne på Kurt Nilsen konsert - MAGISK!
o
  • For to dager siden fikk jeg vite at eksamen er bestått, så nå er jeg ferdig med videreutdanning i Rusproblematikk 1 - er veldig fornøyd :)
o
I dag er jeg hjemme med ei syk lillesøster. Hun har fått hånd, fot, munn sykdom - hadde aldri hørt om det før jeg, men er nok smittet i barnehagen. Hun har masse blemmer inni munnen og på innsiden av håndflatene - hun plages av at det er vondt å spise, så det går stort sett i smørgrøt, is og yoghurt omdagen. Blir en kosedag på oss her hjemme i dag.
o


o
Bildene i dagens innlegg har jeg tatt nå på morgenen, endel av dette er kjøpt på Danmarksturen.
o
Oppe til venstre: Lysfant kjøpt i butikken Bahne i Lyngby. Te-lysestaker fra Ellos og roser kjøpt inn til forrige helg - de står nesten like fint.
Oppe til høyre: Nydelig skål fra Lisbeth dahl
Nede til venstre: Kopp og skål fra Kid interiør
Nede til høyre: Nydelig duftlys fra Villa Collection
o

o
Ønsker alle en fin dag!
o
Klem fra Livy

6 kommentarer:

Catrine sa...

Gratulerer med bestått eksamen!
Og god bedring til lillesøster
*klem*

Lene sa...

Heisann!

Den København turen hørtes bare helt vidundelig ut ♥

Gleder meg til å se bilder av jentenes lekestue, kan tenke meg de koser seg der!
Ang den munn og fot syken, så er det endel barnehagebarn her som har hatt den. Den er jo heldigvis ikke farlig, men kan være veldig ekkel som du skriver. Hpåer dere får en fin dag hjemme og at prinsessen snart er på beina igjen!

Og tilslutt må jeg gratulere deg med vel bestått eksamen! Nå kan du senke skuldrene og nyte disse vakre maidagene!

Ha en strålende torsdag!

klem,Lene.

Therese sa...

Gratulerer med bestått eksamen!
Så flott og så deilig det sikkert er :)

Ganske travelt hjemme hos oss for tiden også, mye å pusle med ute + fotballkamper til junior osv Det er vel slikt som hører med til våren :)

Ha en deilig vårdag og god bedring til snuppa di !
klem

Karna sa...

Stakkars lillesøster, hørtes ikke noe godt ut...håper hun blir snart frisk igjen...og grattis med bestått eksamen....ha en fin helg!

Unni sa...

Gratulere med bestått eksamen. Godt å tenke på at en ferdig med den.
Så mykji fint du ha kjøpt de i Danmark. Ha en fin helg.

www.TreL.no sa...

Jammen, har jeg ikke samme duken som du :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...