lørdag 11. september 2010

♥ Jentebursdag ♥

Storesøster fyller 7 år til tirsdag, og feiringen har startet i dag med klasseveninnene. 15 jenter har kost seg med pølser og brus, kaker og "godsaker" i noen timer på dagen i dag. En fin gjeng med jenter, og det ble faktisk ikke så mye lyd som jeg hadde sett for meg ;)
o
o
På kakebordet var det(tradisjonen tro) marsmellows med sjokoladetrekk, sjokoladetopper, gele og muffins. Muffinsormen var i år byttet ut med prinsessemuffins med smørkrem - søtt og godt ;)
o
o

o
Storesøster har selv valgt ut servietter, lys og blomster. Hun har pyntet bordet selv, og koser seg med det - tror jammen hun er lik mamma'n sin.
o
o
Nå har roen senket seg i Livyheimen, og vi er klare for en rolig kveld. I morgen blir det voksenselskap med enda mere kaker.
o
Ha en strålende Lørdagskveld!
o
Klem fra Livy
o

6 kommentarer:

OdaAnna sa...

Flink jente til å dekke og ordne da:) Mange fristelser på bordet ditt:) ha en fin helg videre.

Ruths datter sa...

Så fint dette ser ut. Og de muffinsene da. Eia var jeg der.
Klem

Trine sa...

Så mange deilige kaker og godsaker :-) Tror ikke det er feil å være syv år og bursdagsjente (eller gjest, for den saks skyld) i LivyHjemmet ;-)
Gleder meg til å følge deg videre :-))

Nattaklem fra Trine

helen og gutta sa...

her var det masse godt på bordet, heldige jenter som får kose seg med så mye godt.

Gry sa...

Åh, dette må jo bare ha vært en strålende vellykket feiring! Gratulerer med jenta di <3 De kakene...Mmmmm.. FOR et kakebord!!! Ser ut som en DRØM!! Jeg har samme etasjefatet som deg, og jeg synes det er så fiiint! Ønsker deg en fin ny uke! Klem fra Gry

Two small houses sa...

Nydelig dekket bord og helt nydelig lysekrone. Lurer på om den er fra Lene Bjerre også?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...