lørdag 27. november 2010

♥ Pepperkakebaking ♥


o
Vi har hatt en fin dag her hjemme i dag.
På formiddagen bakte vi pepperkaker med barna, og med den herlige lukta, og den gode smaken har julefølelsen virkelig invadert heimen ♥ Det var to konsentrerte jenter som kjevlet og smakte på deilgen om hverandre - Herlig ♥
o
Siden kulda virkelig har satt inn for fullt her hos oss har vi stort sett holdt oss hjemme i dag,(foruten at jeg fikk lurt meg en liten tur til byen for litt julegaveshopping). Barna har kost seg hjemme og lekt sammen - tiltross for aldersforskjellen leker de utrolig godt sammen, og det er så hyggelig!
o

o
På bildet over ser dere litt av de nye kappene jeg kjøpte til Kjøkkenet. I Vinduet over kjøkkenbenken har jeg en ligft i samme serien - det ble så fint synes jeg! Kappene og luftgardinen er kjøpt hos Finnestad Gardin og Utstyr. En herlig butikk, med super service!! Forklene til jentene er også kjøpt der, de er fra Nyblom ó Kollen.
o
Ellers har vi fått et nytt rom her i heimen. Snekkeren gjorde seg ferdig med sitt arbeid på det nye barnerommet på fredag - Herlig! Jeg gleder meg så til å ta fatt på fargevalg og innredning.
o

o
♥ Jentene er strålende fornøyd med dagens innsats, og beundrer dagens bakst ♥
o
Håper du har det fint der du er, og jeg ønsker deg en fin helg!
o

4 kommentarer:

silje-sin sa...

Så nydelig! Alt sammen:) Ha en flott lørdagskveld! klem

Anonym sa...

Så koselig det er med slike dager.
Nyt resten av dagen og kvelden!

Hvordan går det med magen?
Vet dere kjønnet?

Klem, Line :)

Benedikte sa...

Hellu :)

Sååå nydelige de forklene var da :D Tror nesten jeg må ha et sånt til lille snuppa mi til neste år jeg, hun er litt for lita for det i år ;)

Jeg er sååå enig i at Finnestad er en UTROLIG fin butikk :) Gleder meg til å se den blir enda større også :)

Ha en fiiin helg videre L-S :)

stor klem :)

helen og gutta sa...

Det ser jo bare sååå koselig ut, og det var jo så skjønt med jentene i matchende forkle med nisselue. Det gjorde jo virkelig bare hele stemningen. Her i huset gleder vi oss også til pepperkakebaking, satser på at vi kanskje får det til neste helg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...