mandag 15. august 2011

Ny trapp!


Man må bo seg inn før man vet hvordan man vil ha det ...
... det har iallefall vi erfart!

Da vi flyttet inn i huset for 4 år siden var trappen i ubehandlet bjørk, og den forble ubehandlet i nesten et år. Da hadde jeg endelig funnet ut at hvit trapp var det jeg ønsket meg mest av alt! Åååå som jeg ønsket meg HVIT trapp!!

Jeg gikk i gang med friskt mot, og trappa ble malt med hvit gulvmaling - 7 strøk! Ja, det føltes som om det tok vinter og vår!! Skinnende hvit og vakker - ja, utrolig pen, men sååå uvarig....

Etter noen måneder begynte jeg å irritere meg over den hvite fine trappa mi. Jeg støvsugde trappen oppover, og på vei ned igjen var den like støvete. Hakk og merker etter barnas leker som støtt og stadig fikk seg en luftetur ned trappen syntes plutselig veldig godt... hmm.. what to do???

 
    * Før *                    * Etter*   

En god stund med fundering tok det før jeg endelig fant løsningen; Trappefornyer(mannen ristet på hode; trappefornyer etter 4 år??), men sånn ble det.

Trinnene er bestilt HER og er solide eiketrinn med frontlist.

Mens vi var på ferie har snekker'n tilpasset og lagt de på plass, og jeg er sååååå fornøyd!!I tillegg til at ikke alle merker og støv synes så godt, er den også mye mindre glatt - noe som helt klart er et pluss.

Om du skal pusse opp trapp, kan jeg virkelig anbefale disse trappefornyerne!


Her øser regnet ned i dag - skikkelig kjedelig vær! Fordelen er at jeg får gjort noen av de tingene jeg har utsatt en stund, og som sårt venter på å bli gjort.

Livy

11 kommentarer:

My New England Dream sa...

Dette ble jo kjempelekkert! Vi skal med tid og stunder bygge om vår hele tomannsbolig til et hus. Da trenger vi en trapp imellom etasjene, og denne trappa deres var jo kjempefin!
Ønsker deg en finfin dag!
Klem Anne-Gry

Ruths datter sa...

Kjempelekkert ble det. Reine smykket. Dette skulle vi hatt også. takk for at du la ut link.
Klem og grattis med ny trapp

Berit sa...

Lekkert!
Det er da jeg sku ønske meg ny trapp jeg å! Vi har bodd her i 8 år og du verden så mye endringer jeg mer enn gjerne sku ha gjort! Men som ikke lar seg gjøre.. vel .. uten å koste en formue i allefall...
Men nå prøver vi å gjøre det beste ut av det - bare arbeidslyste kommer!

Go' uke! Klem

Catrine sa...

Akkurat sånn ønsker jeg meg og!!!
Det ble kjempelekker!

Vi har malt trapp (ikke hvit), men jeg maser på mannen om å male hvitt og legge eiketrinn. Jeg ser nå etter 5 år i huset at noe må gjøres med trinn som begynner å få slitt maling.
Kan jeg spørre om det ble veldig dyrt å gjøre dette?

Ha en flott mandag! *klem*

Elisabeth sa...

dette ble jo riktig så pent da......

Unni sa...

Så flott trappa ble:)

Den innebygde hyllen var veldig smart og fin forresten.

Minasverden sa...

Kjempe lekkert ble det:)
Ha en fin kveld.:)

Silje sa...

Gud så lekkert!!! Og tusen takk for tipset. Her har vi en lakkert furutrapp, og har tenkt å male den hvit. MEn jeg har jo tenkt på det samme problemet du nevner. Når jeg ser hvor lekkert dette ble, så tenker jeg ikke lenger. Utrolig fint:D (...og akk så deilig det må være og komme hjem etter ferie og bare se det ferdig:D)

EtterRegnet sa...

Trappa blei kjæmpe lekker ;)
En meget smart ide ja ;)

Bergfrua sa...

Så kjekt!! Jeg har postet et innlegg der jeg etterlyser trappetips! og nå kom jeg tilfeldigvis over bloggen din :) Gode råd og så fint det ble!! har lyst til å bygge inn trappa her også. har ikke gjort noe med den enda, men rekverk skal males hvitt og trinnene beises i en eller annen interiørbeis.

Takk for titten :)
mvh bergfrua

Hegeslilleboble sa...

Det ble knallfint!! Vi holder på å pusse trappa vår for tiden, så vi lever med en stige opp til andre etasje.... herligherlig :). Blir kjekt når det blir ferdig da :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...