lørdag 27. august 2011

Reisefeber

Bildet er tatt for 2 år siden ved bassengkanten ved leiligheten der vi skal bo

Om 14 dager er vi på vei til Grand Canaria, og det er ikke fritt for at reisefeberen kommer snikende på meg i ny og ne. Det skal bli så deilig å komme til varmere strøk for en liten stund og forlenge sommeren litt.

Denne turen ble planlagt etter at vi var på Danmarksferien i sommer, og vi så at det gikk fint å ha med seg lillesøster på tur. Jeg er spent på flyreisen, men tror det vil gå bra, da hun sitter lenge av gangen når vi er på biltur. Vi har bestilt ekstra sete til lillemor slik at hun kan sitte i bilstolen sin på flyet, dette avhjelper mye iforhold til de to store prinsessene våre som også er med på tur :-)

Jeg har brukt mye tid på å undersøke hva vi skal gjøre med vogn der nede. Vi har etterhvert landte på at vi tar med oss Quinny Zapp ekstra trillen som bilstolen kan festes i. Det er også full liggestilling på sittedelen, noe som er bra for lillesøsters når hun skal sove. Når vi reiser leier vi en Prampack på Gardermoen som vi sender vogna i. Håper dette fungerer bra!

Sist vi var på sydentur hadde jeg med noen "smågaver" til søstrene sisters som de fikk når tolmodigheten holdt på å ta slutt, dette var helt genialt, og jeg har begynt å handle inn for denne turen. Pakkelister med hva som skal med til hver enkelt skal jeg begynne med nå i helgen.


Nå må jeg ikke la reisefeberen ta meg igjen, nå er det på med maletøy for lillesøsters rom skal males i dag!

Ønsker deg en fin lørdag!

Klem fra Livy

♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilig med tur
Skjønner godt at du gleder deg:-))

helen og gutta sa...

høres deilig ut med en sydentur nå som det nærmer seg høsten. En super måte å forlenge sommeren på, her på vestlandet har vi ikke hatt mye til sommer så vi hadde absolutt trengt en tur selv. men vi får smøre oss med tålmodighet da neste sommer blir det Orlando på oss, og da er vi garantert nydelig sommervær.

Dronninghuset sa...

høres herlig og forlokkende ut... blir sikkert en deilig ferie med sommer og sol.
ønsker deg en god lørdag
klem TOVE

Silje Kristin sa...

åå.. Misunnelig ja :( hehe
Vi skulle på Bryllupsreise i september ifjor vi, tenkte vi skulle ta det da, siden det var siste sjangs før vi fikk barn nr 3, men så skadet mannen en finger og måtte opperere og gå med skinne til over jul.. så ble det ikke noe av..

Drømmer når jeg ser hvor dere skal ja :D

Ha en fin lørdagskveld :)

klem!

HANNES DAGBOK sa...

Dette ser bare himmelsk ut!!! Skjønner godt du er utolmodig;)

Klem,Hanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...