tirsdag 21. august 2012

Fargerike makroner!


God tirsdag♥

En ny dag med innkjøring i barnehagen er i gang, og det ser ut til å gå bra med lillemor☺alltid spennende å se om de trives og om de slår seg til ro.
Mens lillesøster var en stund i barnehagen uten meg på formiddagen i dag tok jeg meg en liten pause hjemme med limonade, kaffe og makroner - mmmm♥

Makronene er kjøpt hos baker'n og smakte supergodt! 

Jeg kan godt tenke meg å prøve å lage noen selv, men innbiller meg at det er så vanskelig... har du noen erfaring med makronbaking, og har du eventuelt en bra oppskrift å anbefale?Her står det taco på menyen til middag i dag. Storesøster og jeg skal snart svinge oss rundt så maten er klar til far i huset kommer hjem fra jobb☺og i kveld er det korøvelse igjen - juhuuu!! Som jeg gleder meg!


En god tirsdag ønskes deg!

Klem fra Livy

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Makroner bakte jeg til jul og det var ikke vanskelig....dog like pene som bakeren sine var de ikke.....hihi. finnes jo slike silikon bakebrett med form til makronene og sprøyte til... her er ei som lager med hjelp av de... http://hvitstil.blogspot.no/2012_02_01_archive.html?m=0

Life's Silverlining and I sa...

De är ju så goda! Jättefina bilder! Kram Nilla

Fruehuset sa...

nam! de ser såå gode ut:)
Eg har aldri prøvd å lage, av samme årsak som deg.
Men kanskje det ikkje er så vanskelig?

Ønsker deg ein fin fin kveld:)

Marianne sa...

De makronene så gode ut, men jeg har aldri prøvd å bake det selv.
Synes du har en koselig blogg så jeg legger meg til som følger:-)
Hilsen fra Marianne

RugdeLykke❤ sa...

♥ Her har vi også startet barnehagekarrieren til mini! Altfor tidlig i følge mammahjertet, men det går veldig så fint :) Fortsatt riktig god uke til deg, ♥ deilige hverdagsgleder med småpauser i hverdagen i ALLTID lov :) Om en vil prøve seg på makroner kom jeg over denne fantastiske bloggeren og hennes 1.2.3. oppskrift :) http://itoneroseshage.blogspot.no/2011/10/deilige-franske-makroner.html En dag jeg har mye tid til overs skal jeg prøve meg på det :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...