tirsdag 30. juli 2013

Vår Danmarksferie ♥


Nå er det en stund siden forrige innlegg her hos meg, har nok gått litt i feriemodus☺
Vi er vel hjemme fra en fin Danmarkstur, og jeg tenkte å vise noen bilder og skrive en liten oppdatering av hva vi har gjort på vår tur til det fiiiine nabolandet i sør☺

Dag 1 - Djurs sommerland
Ungene hadde gledet seg i et år til denne dagen, og som vanlig innfridde Djurs sommerland 100%! Små og store koste seg masse og selvom vi reiste hjemmefra kl 04 på morgenen(båten gikk fra Gøteborg kl 0715) så holdt de ut til stengetid. Vi bodde på Hotel Opus i Horsens(litt for langt unna djurs egentlig) et hotel som virkelig er å anbefale. Vi hadde et stort og romslig rom med god plass til to voksne og tre barn.Dag 2 - Stranddag, middag og tur i Horsens
Vi tilbrakte mye av dagen på den fine og barnevennlige(veeeeeldig langgrundt) stranden i Saksild, myyye folk da gradestokken viste 28 varme i skyggen, men deilig å få litt sydenfølelse i DK også.


Etter å ha dusjet og slappet av litt på hotellet ble det middag på Bones i Horsens(I love Bones!!). Etter middag gikk vi en tur i en park sentralt i byen. Ungene fikk ballonger og lekte og koste seg masse, deilig med skikkelig sommervær og å kunne kose seg ute i sommerkjoler til langt utover kvelden☺Dag 3 - Silkeborg, Dayz Søhøylandet
På søndagen reiste vi videre til Dayz Søhøylandet og gjorde oss kjent på feriesenteret, og FOR et feriehus!
Dag 4 - Shopping i Silkeborg og feriekos♥
Min svigerinne har truffet sin utkårede i DK og har flyttet til Silkeborg, og på mandagen hentet hun meg på feriesenteret og vi dro på shopping og lunsj noen timer på formiddagen - superkoselig☺

På kvelden ble det middag på terrassen, og de to eldste jentene koste seg oppe og ute sammen med oss helt til det ble mørkt♥Dag 5 - Aarhus, ridetur og deilig vær!
På formiddagen dro vi til Aarhus for å titte, jentene handlet litt på BR for feriepengene de hadde fått av bestemor og det ble lunsj på Joe & The juice.


Tilknyttet feriesenteret ligger det et rindesenter og storesøster fikk prøve seg som rytter.
Midt i mellom hadde også lyst til å ri, men hun måtte nøye seg med å klappe hesten og å se på da hun var for liten.Til aldri å ha ridd før(foruten i dyrepark når noen har leid hesten)klarte storesøster seg utmerket som rytter!


...mens storesøster var på ridetur gikk vi andre og hilste på geitene☺


...og til kvelds ble det middag på terrassen igjen i nydelig sommervær!


Dag 6 - Stranden og kjempeis!
Vi dro tilbake til stranden i Saksild på onsdagen - helt nydelig med sol, sjø, sand, bading og glade barn!
På kvelden dro vi til Silkeborg og spiste en stoooor is hver sammen med barnas tante og onkel - jammi!
Dag 7 - feriesenterhygge og bowling med middag
På torsdagen var vi på feriesenteret mye av tiden, barna lekte på lekeplassen og vi voksne slappet av. På kvelden møtte vi min manns søstre med respektive og svigermor og svigerfar til middag og bowling i Silkeborg☺Dag 8 - Djurs sommerland(igjen☺)
Egentlig skulle vi i en dyrepark... men siden de små i vår familie fikk velge ble det djurs sommerland igjen! 
Vi blir nok aldri lei!Dag 9 - Bryllup og brudepiker♥♥♥
Min manns lillesøster, barnas tante og min svigerinne giftet seg på lørdagen med sin store kjærlighet ♥ Det var en magisk dag med et utrolig flott brudepar, nydelige brudebarn og en herlig bryllupsfest i flott dansk sommervær - helt fantastisk!


I går satte vi kursen hjemover igjen - vi har hatt en flott ferie!

...men jammen er det godt å komme hjem igjen også...

Borte bra, men hjemme best

1 kommentar:

Solgunn sa...

Koste meg med å lese om ferieopplevelsene deres. Vi har vært i Danmark på samme tid skjønner jeg og kokt i varmen ;) Bare vi var først ei uke på Fyn i leid sommerhus, så Sjælland hvor vi har familie og til slutt Midt-Jylland. Deilige Danmark. Går aldri lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...