onsdag 2. juli 2008

"Allsang på grensen"

I dag er det første opptak til "Allsang på grensen" på Fredriksten festning i Halden. Programmet sendes på tv 2 hver torsdag frem til 13. august, og det ble en stor suksess i fjor! Vi har kjøpt oss billetter til kveldens show og vi gleder oss masse! Ikveld skal Haldens store sønn Henning Kvitnes delta sammen med Alejandro Fuentes, DDE og Maria Haukaas Storeng - det blir nok kjempe bra! Solen skinner i dag og det er meldt 25 grader så en stort bedere ramme rundt det hele kan man ikke få:-)

p
Ønsker alle en herlig onsdag i solen, og anbefaler alle å skru på tv2 i morgen kveld og bli med på "Allsang på grensen"!

7 kommentarer:

aase sa...

Vi skal se på allsang vet du!!! Hadde jo vært gøy å vært der en tur også men......tiden strekker vel ikke til tror jeg!!

Kos dere masse ikveld!!
Klem Aase

Merete sa...

Kanskje jeg tar turen bort i dag jeg også. Blir sikkert livlig i byen i dag. Kjempeflott at det er godt vær i dag, det har mye å si for stemningen. Vet om ganske mange som skal. :)

Ann-Cathrin sa...

Så gøy da! Kos dere masse i solen med god musikk:)

prinsesselinn sa...

kos deg masse, håper været holder lenge:-)

silje-sin sa...

Så herlig at dere skal dit, det ser alltid så koselig ut på tv:) Jeg føler liksom at landet vårt er så "samlet" på sånne ting:) Ha en fin kveld:) klem fra silje.

borghild sa...

Blir sikkert kjempegøy på allsangen! Det pleier jo å være godt med liv, gjør det ikke? Jeg har vel ikke sett så mye på det programmet, men fått med meg noen glimt mellom switchinga... Kos dere! Klem B:-)

Jes/Vita villa vila sa...

Tack för dina goa rader inne hos mig! Vad roligt att hitta hit - jättefin blogg har du!

Önskar dig en underbar sommar!

Jes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...