søndag 6. juli 2008

Klipp og lim

*Uterom*
*Barnerom*
*Kjøkken detaljer*
*Kjøkken*
*Blomster*

Jeg har i løpet av det siste året kjøpt vanvittig mange interiørblader - i noen er nesten hver side til inspirasjon i andre er det kun få. Silje i Silje-sin blog ga meg en super ide for en lite tid tilbake. Jeg har nå klippet ut de bildene og tekstene jeg vil ha med meg videre - resultatet er en perm som skal deles inn etter rom og høytider. Jeg gikk tom for lim nå ikveld, så jeg må fortsette med det lille som gjenstår i morgen. Tror det blir kjempebra!


Tusen takk for de hyggelig hilsnene i det forrige innlegget jenter! Har hatt en fantastisk tur, og har kost meg en hel masse - shoppet litt men bare klær på salg til jentene og meg selv. Alikevel var det stor stas når mann og barn hentet meg i dag - har savnet dem mye og samtidig kost meg en hel masse på husmorferie;-) Tusen takk for en super helg Betta'n <3>

6 kommentarer:

liven sa...

Så fint at du har hatt en flott helg:O)
Alltid godt å komme hjem igjen..........heldigvis at det er sånn!!
Lur ide med denne boken! Da er det lett å finne frem igjen!!
Ha en fin mandag:O)

aase sa...

For en fantastisk god ide med den permen du!!!! så systematisk kommer jeg aldri til å bli, og det er nok et prosjekt langt over mine gjøremål gitt!! Så flinke dere er som er så ordensmennesker!!! skulle ønkske det var meg!!

Tenker du har hatt det superkoselig i hlegen ja, uansett er det deilig å se sine kjære igjen, samme hvor lenge man har vært borte liksom!!

Vi er i østfold fra onsdag formiddag til fredag ettermiddag, ble ikke så lenge, men jeg sms deg etterpå jeg!!

Ann-Cathrin sa...

Velkommen hjem:) Lur ide å samle det sånn! Man ser jo gjerne mye som er lurt og gjerne skal huske, men så går det i glemmeboka, så lurt å samle det! Nå sitter jeg i pausa på jobben min å kommenterer;) Får komme meg tilbake! Ha en super dag!

Fru Fjeldhammer sa...

Hehe, samme tanke her... satt i går kveld og tenkte på hva jeg skulle gjøre med alle bladene, har blitt så mange oppover årene! Takk for ideen, nå vet jeg hva jeg kan gjøre da høsten setter inn...

klem

silje-sin sa...

Så flott det ble! Ser ut som du gjør det mer gjennomført enn meg, jeg har bare satt arkene i plastlommer jeg:) Men kjekt er det, og jeg koser meg så med å bla i de! Så bra at du har hatt en fin husmorhelg:) klem fra silje.

Anonym sa...

Gosj sånn orden du skal ha i sysakene! Deilig med husmorferien da, godt det ble vellykka ;) Kos deg i sommerværet - nå kommer sola igjen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...