fredag 18. juli 2008

Greengate høst 2008

Lisa på Furutorp (http://livetpafurutorp.blogspot.com/ )har postet et innlegg i dag med bilder fra den nye Greengate katalogen for høst 2008 - Og du og du så utrolig mye vakkert!! Bildene fra dette innlegget er lånt fra hennes blog. Hun har forresten en herlig blog som det er verdt å besøke! Er redd det blir litt shopping på meg når dette kommer i butikken.

* Herlige prikker, og duse farger *

* Nydelig overcast *

* Lekker julepynt! *

Tiden flyr så utrolig fort avsted og jeg er lei meg for at jeg ikke har fått besøkt dere alle sammen - Tiden strekker ikke til desverre. I dag går mannen i ferie så jeg håper jeg får litt bedre tid når han også er hjemme. Vi skal på ferie, men den første uken skal vi kose oss her hjemme.

Ønsker alle en riktig fin helg!
*klem fra Livy*

13 kommentarer:

Tussaluso sa...

Hei, ja kjenner at eg gleder meg til høsten og til desse varene eg og når eg ser bildene. Utrulig flotte farger. Ha ei fin helg.

jorunnslilleverden sa...

Å nei! Nå ser jeg masse penger som flyr unna i en fei!! Fy søren, så lekkert :0) Akkurat sånne farger jeg liker også! Må kanskje begynne å spare...

tara sa...

hei igjen! mikael takker for koselig kommentar;)
duse farger er jo ikke helt meg, men prikker er midt i blinken! nydelige bilder, da:)

klem tara

anneskreative sa...

Ååååå så lekkert,Jeg gleder meg til det kommer i butikken.jeg har sett på alt det lyse blå og rosa som har vært i sommer,,,men det er liksom ikke meg med de fargene,,,,men det duse beige og offwhite passer supert.

Nå går jeg høsten lyst i møte,,,,ler
Anne

Tiril sa...

Dette var litt kjekt, alle har jo pastellfargene, syns det kan være litt kjekt når du har noe du ikke finner hos alle.
Så jeg går for de duse varme fargene, passer jo så godt tiloffhvite, dessuten er jeg veldig glad i bege og muldvarpfarger.

christinasinteriør sa...

Hei!
Se der! Har fått katalogen i går jeg å...Du skulle sett! Det var masse lekkert!
Må si høst varer er noe for mine øyner!!

Ha ei nydelig helg!

Charlotte sa...

Helle dussen, så mye lekkert!!! Takk for at du la ut disse nydelige bildene! Gleder meg veldig til disse varene kommer i butikkene, bare så synd det bare er èn butikk her i Bergen som forhandler Green Gate. Spørs om det ikke må bli en Køben-tur til høsten...
En god helg ønskes deg og dine!

Klem fra Charlotte :D

liven sa...

Flotte saker du.......
Liker best klare farger men de var jo nydelige da.....
Ha en fin fredagskveld:O)

Ida sa...

Hej och tack för att du tittade in på min blogg så att jag kunde hitta din underbara blogg! Du tar jättefina bilder på jättefina saker! Kul med en ny scrappvänn! Trevlig helg kram Ida

tinemor sa...

Dette likte jeg.
Skikkelig lekkert!
Gleder meg til det kommer i butikken!
God helg!

Ann-Cathrin sa...

Så mye fint!!!

... 4 på toppen sa...

Oi, oi, oi ... nye farger på prikkeserviset jo. Og jeg som ønsket meg det grønne i bryllupspresang, men fikk ikke et eggeglass en gang ... litt skuffet, men tenkte at da har jeg sjansen til å shoppe litt i sommerferien. Nå ble jeg imidlertid litt usikker, det beige/brune var jo bare rålekkert og hadde passet helt supert inn på mitt kjøkken. Hm ... tenke, tenke ... kan man ha både grønt (til sommer) og beige/brunt (til høst)? JA, det tror jeg jammen ... hi, hi ...

Noen som kan tipse om forhandler nedover i Fredrikstadområdet?

Klem ...

silje-sin sa...

Så masse fint! Vi har mye å glede oss til skjønner jeg:) Nå er det helt mørkt ute, og regnet plasker ned.. Selv om det ikke er sånt sommervær vi vil ha, merker jeg at jeg synes det er deilig! Gleder meg til høst, vinter og jul:) Ha en fortsatt god helg, og god ferie:) klem fra silje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...