mandag 29. september 2008

Litt greengate på en mandag

Ny uke og nye muligheter! Herfra har det vært stille en stund nå, og det er høyst ufrivillig! Det trådløse nettverkskortet til pc'n har streika og Livymannen har ikke fått ordnet det enda(Så Livymannen om du leser dette; Du bør fixe dette ASAP;-) Så nå sitter jeg på lånt pc og uten noen bilder fra Livyheimen å blogge med - dette til tross for flere nyerværvelser til heimen - både varene fra Perfect home har kommet og den nye voksduken som er innkjøpt er verdt å blogge om!! Men bilder av dette får komme senere. I stede kan vi jo kose oss litt med noe av det nye lekkre fra Greengate Alle bildene i dette innlegget er lånt fra Greengates hjemmeside.


Både hr og fru Livy med barn har vært forkjøla, og i går var det min tur til å ligge rett ut - trøttsomme greier, men i dag er jeg heldigvis bedre! Mannen er ferdig med 6 ukers pappaperm og er tilbake på jobb igjen. Lille S og jeg regjerer hjemme alene igjen - men bare i noen uker til, for førsten av november er permisjonen over og jeg er tilbake på jobb igjen. Utrolig hvor fort tiden går.
Ellers er snart gang/trapp helt klar, huset er helt ferdigmalt utvendig og jeg har kjøpt maling til det siste maleprosjektet. Gleder meg til å begynne på det!

Tusen takk for alle de koselige hilsnene i det forrige innlegget mitt! Gleder meg til jeg har nett på pc'n min igjen slik at jeg kan få tatt meg en rundtur til der alle igjen-kjenner blogg abstinensene kommer snikende!


Ønsker alle som er innom en riktig fin start på den nye uken!

Mange klemmer fra Livy

10 kommentarer:

liven sa...

Så kjedelig uten pc!!
Godt der finnes masse bilder på nettet å låne da!!
gleder meg til å se nyanskaffelser og maleprosjekter hos deg:o)
God bedring og ha en fin uke:o)

Livet er heeerlig sa...

Gleder meg til å se resultater fra runder med malekosten!
Elsker denne kolleksjonen til Green Gate :)
Ha en fantastisk flott uke
*Siv*

Torilpia sa...

Jeg hadde ikke hørt om greengate før etter at jeg begynte å blogge i sommer ..
Liker ikke så godt alt det turkis- eller rødstripete/prikkete - men dette nye i hvitt/beige? ser veldig fint og delikat ut.
Har faktisk fått lyst på greengate jeg også nå .. :o)
Synd med pc-styret ditt .. håper det retter seg snart.
Ha ei flott ny uke :o)

Minmill sa...

Greengate siden er helt fantastisk. Øverst på ønskelisten min ligger det beige service med prikker og mønster. Får håpe pc doktoren kan gjøre pc'en din frisk snart. Det er kjipt å ikke kunne legge ut bilder.

Ha en fin dag videre

Bak en Sky sa...

Herlige bilder!!!Dette kommer til å svi i lommeboka!;)

happy in pink sa...

greengate...mange fristelser der ja!!! lykke til med pc'n:)
klem tara

Tiril sa...

Må le litt, akkurat fått inn de varene, lampen, drittlekker, stearinlysene, er bare så nydelige, boksene, dukene servise teppene, ja alt er ett syn.
Ha en fin dag.

Tiril sa...

Vi var visst inne samtidig, av alle ting kjøkkengleder!!!Før hadde vi mest kjøkkenting, så er det bare blitt hetene det.
Er på jobb fra ca. KL 13 på fredag, koselig om du kommer.

Tiril sa...

Mye fint i GreenGate er kommet inn i butikken nå.Alt du viser her i GreenGate har jeg. Kunne dratt med meg hjem ting hver dag, men jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal gjøre av alt, har drevet denne butikken i 25år, så det er blitt litt ting og tang i årenes løp.
Håper på å få treffe deg.
Klem

Kari - My home is my Castle sa...

Jeg elsker denne kolleksjonen til Greengate. Akkurat mine farger, så jeg må nok på en liten handlerunde etterhvert hihi..

Ha en finfin dag :)
Klem,Kari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...