onsdag 24. desember 2008

God Jul!

o
GOD JUL
o
o
For meg ble julen ringt inn i natt da vi deltok på en trasisjonsrik julekonsert i kirken. Hver lille julaften fra kl 23 til 24 er det julekonsert her med et blåseansambel og representanter fra Frelsesarmeen. I år var det også en flott solist med. For meg er dette en høytidlig og fin måte å ringe julen inn på ~ når jeg kommer hjem derfra er det bare å nyte at julen er her!
o
o
Julen i år blir andeledes - det er et utrolig savn etter pappa og minnene og tankene strømmer på, spesielt når vi gjør alle de tingene sammen som han alltid pleide å være med på. Han likte så godt julen, og alle sammenkomstene med sine kjente og kjære. Nå er plassen hans tom, men minnene om han gjemmer vi i hjertene våre.
o
o
I går besøkte vi graven hans med lys og blomster. Victoria hadde bakt julekaker i barnehagen som hun hadde pakket inn og som hun satt på graven. Hun ville gjerne at bestefar skulle ha glasset med kaker for "bestefar var jo så glad i kaker". Hun pakket det forsiktig ut, delte ut en kake til hver av oss, skrudde på lokket og satte det fint på graven - hun var riktig så fornøyd :-)
o
o
Victoria våknet opp i går morges med vannkopper - ikke så rart egentlig, da alle unnatt 3 barn på avdelingen hennes i barnehagen har hatt det. Typisk å få det midt i julen, men hun er heldigvis ikke veldig plaget. De fleste av våre venners barn og familie har hatt vannkopper, så det blir nok noen sammenkomster i julen alikevel. Julegudstjenesten i ettermiddag går vi desverre glipp av, men slik får det bli i år. Victoria og jeg har avtalt å kose oss i sofakroken med "Mikkes Jul".
o
o
Julekvelden skal feires hos oss i år.
Det blir stille og rolig med mamma & oss til middag og gaveåpning. Mine kjære svigerforeldre kommer til kaffe utover kvelden, og det blir hyggelig.
o

o
Bordet er ferdig dekket, og jeg koser meg så med det. De søte juletrærne på bordet fikk bli med meg hjem i går - synes de er så fine, om ikke trærne er dekket med hvit herlig snø ute, får disse porselens trærne skape stemning her inne.
o

o


Vil også takke alle for de koselige hilsnene dere har lagt igjen til meg her i bloggen min, jeg setter så stor pris på det! Er så koselig at dere titter innom, og tar dere tid til å legge igjen en hilsen.Ønsker alle en riktig God og fredfull Jul!
¤
Mange klemmer fra Livy

22 kommentarer:

Kerstin sa...

Hei Livy=)

takk for hilsen hos meg. et sterkt innlegg fra deg. Det er tungt å miste sine nærmeste. Hvis en klarer å ta frem de gode minnene og leve med de .... Mna skal minnes de man har mistet, men livet må gå videre.
For en hyggelig og stor opplevelse med din datter ved graven....

Ønsker deg og dine en fredfull og hyggelig jul
Juleklem Kerstin

tinemor sa...

Tusen takk for koselig hilsen inn hos meg.
Jeg håper du får fine dager sammen med familien, og kos deg masse.
Klem

Catrine sa...

God jul til deg og dine!
Skjønner det blir en spesiell jul - men håper dere kan kose dere sammen og ta vare på de gode minnene. *stor klem*

liven sa...

Hei Livy:o)
Håper du hadde en fin kveld og går og at du får kose deg nå i juledagene:o)
så skjønn opplevelse for deg med jenten din.......slik er barn:o)
Kjempekoselige bilder fra hjemmet ditt:o) Så fint pyntet!!

Ha en fin dag:o)

rod i hob sa...

Så koselig når de snør hos deg!! Mange flotte bilder!!
Julekonsert lille julaften hørtes ut som en utrulig kjekk tradisjon!!

Lilla Blanka sa...

Hej Livy!

Åh vad det ser härligt ut!
Julen är ju en familjehögtid och det blir annat när någon inte längre är med och firar. Gulligt med kakorna på graven..
Stackarn också att få vattenkoppor just nu, hoppas det går över snart.

Kram
Mia

Jorunn sa...

For et vakkert julehjem! Håper kvelden i går ble sånn som dere hadde tenkt dere selv uten en kjær pappa, svigerfar og bestefar *klem*

Tiril sa...

Gaven ble jeg glad for Livy, kulene er på treet mitt, damen i sink henger på en konglegren.
Nå har jeg nettopp ryddet opp etter middaggjester, det går i ett vet du.
Mine to barnebarn har vært her begge dagene, de begynner å bli store nå, Maren er 10 og Fredrik er 12år.
Så har min bror med sine to små jenter vært hos oss .Så der har vært temmelig livat. hverken min mann eller jeg har foreldre, så da er det jeg som er den eldste,Savner mine jeg og, spessielt slike dager.
Før vi gikk til kirken i går var vi på gravene å tente lys. forsatt fin juleferie.
Klem Tiril.

ninabakke sa...

Så koselig julehus :D

Ha en fortsatt fin jul!

Villa Luftslottet sa...

Nydelig dekket bord:) Det er ikke lett når julen blir annerledes enn vanlig når en man hadde kjær ikke er der lenger. Jeg syns du skriver så fint om det, og åpenhjertig. Jeg håper din datter er bedre og ønsker og dine en riktig koselig juletid fremover:)
Stor klem fra meg:)

Shabby Charm sa...

Så fint du hadde gjort det til julaften. Skjønner at det blir en spesiell jul for dere i år. Føler med dere. Håper allikevel dere kan ta frem de gode minnene og ha det koselig sammen.

Ønsker deg en fortsatt god jul!

KLEM FRA MEG

aase sa...

Flott innlegg fra deg livy!! har tenkt på deg denne julen!!! Det er såååååå tungt når noen er borte!!

her var min bror i minus denne julaften, han feiret,som mange ganger før, jul på statens bekostning!! Ikke morsomt det heller!!! Jeg er jo sint på han, men det er fælt alikevel!!

Nydelig juletre og lekkert pyntet hos deg!! Det visste jeg jo men.....

Tneker ungene var i hundre uasnett på julaften!!!

Nå skal vi en tur ut å stå på skøyter!! Vel ikke jeg kanskje da....

Ha en vakker romjulsfeiring!!

Anneli sa...

Bare innom for å ønske deg og dine en forsatt koselig jul <3
Syns det var så fint av datteren din å lage kaker til bestefar og dele med dere. Tenk om vi kunne ha et like enkelt syn på slike vanskelige ting, som det barna har <3
Varm juleklem fra meg (:

Albertines verden sa...

En forsinket julehilsen ankommer her. Vil bare ønske deg en fortsatt fin julehøytid med dine nære og kjære. God jul! Klem fra Ann-Helen

Anka sa...

Skjønner at julen blir litt spesiell i år. Virker som dere er en spleiset familie og det er godt å ha hverandre i jula. Hva datter sin gjorde når dere besøkte graven var utrolig koselig. Hun må ha et stort hjerte:)
Nydelig julestue du har. Her fikk man virkelig julestemning. Kos dere i julen. Riktig god jul.

Camilla at home sa...

Takk for julehilsen hos meg! Og god jul til deg og dine også, kos dere videre i romjulen og nyttårshelgen! Her har vi hatt fullt hus idag så det er blitt full fart:)

prinsessa sa...

Høres så koselig ut med julekonsert. Jeg er veldig glad i slik konserter og har selv spilt i korps og vært med å spille på slike konserter. Da reiser hårene seg på armene hos meg. Ønsker deg en herlig dag:O)

Villa Luftslottet sa...

Måtte bare inn og titte igjen - det ser så koselig ut hos deg:)
Klem, Nina

milly Garden sa...

Tusen tack!
Hoppas du har och haft en underbar jul!

Så mysigt du har det! Jättefin dukning!
Kram Marina

Mitt Empire sa...

Jeg håper julen har vært fin!

Skjønner godt at du savner pappa'en din og det må være en tung jul uten han, men jeg håper du har fått minnes ham på en fin måte også.

Nydelig pyntet julehus, forresten!

Susanne sa...

Høytider er ekstra tungt når man har mistet noen man er glad i...
For oss her hjemme kommer julen med minner om tsunamien for 4 år siden. Hvor våre kjære naboer reiste på ferie og aldri kom hjem igjen... Men, vi har gjemt dem godt i våre hjerter, og tar fram de gode minnene vi har.
Ha en fortsatt fin julefeiring i ditt nydelige julehjem, Livy.
Klem Susanne

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Håper jula di var flott :) Rart å tenke på at den allerede er over, og at vi er komt godt ut i romjula. Her har dei nye gavene fått sin plass, og eg holder på å gjere leiligheita i stand til vi får gjester i morgen :) Mine foreldre kjem og skal vere nokre dagar. Kjekt med familiebesøk i jula :) Skal virkelig kose oss :)

Kjempeflotte bilder her :) Ønsker deg ei herlig romjul :) Godklem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...