mandag 8. desember 2008

"Stjerneskinn"

* alle foto Livy *
y
I det store vinduet i stua henger en stor gullstjerne i papp og lyser så fint nå i desembermørket. Snøen som værdamene lovet skulle bli liggende er for lengst regnet bort og det er ganske så kaldt og fuktig ute. Inne er det derimot varmt og godt - så deilig med fyr på peisen og en kopp varm kakao lett tilgjengelig.
y
y
yy
Til jul i fjord hadde jeg en sort pappstjerne med gullglitter på i vinduet - jeg var egentlig ikke særlig lysten på å henge den opp i år igjen, da den forsvant litt i vinduet. Siden oktober har jeg vært på jakt etter DEN rette stjernen, uten å finne den selvfølgelig(!) - det jeg da hadde glemt var denne stjernen som ble kjøpt inn på salg rett etter nyttår i 2008. Så lykkelig var jeg da jeg fant posen med min nye stjerne når adventslysene skulle opp *smile*
y
y
Julegardinene har også kommet på plass i stuen. Etter at julegavene var innkjøpt i fjord var det lite til overs til julegardiner til Livyheimen - Men sånn ut av det blå ble det plutselig 30 % på alle ferdig sydde lengder på Kid. O lykke det ble julegardiner i Livyheimen alikevel *he-he* Liker de godt, de er burgunder i bunnen med sorte velurblomster på - på grunn av den "ikke typiske" julerøde fargen trenger de ikke å tas ned med en gang julen er over. De lyse gardinene skaper mye mer luft og størrelse i rommet, men jeg liker at det blir litt "varmere" nå i julen.
y

y
Disse lysestakene er fra Lisbeth Dahl og ble handlet inn på turen vår til København i august/september, synes de var utrolig "småsøte". Fant en butikk i sentrum av København som var en ren Lisbeth Dahl butikk - juleutstillingen i kjelleren var allerede åpnet da vi var der. Det var en fantastisk fin butikk.
y
Tusen takk for de koselige hilsnene dere legger igjen til meg, det setter jeg stor pris på!
q
Ønsker alle som er innom en fin ny uke!
y
¤
y
Mange Klemmer fra Livy

6 kommentarer:

Jorunn sa...

Så koselig du lager det til jul :)

Jeg har vært så opptatt av mine egne ting de siste par månedene, så jeg har bare vært raskt innom bloggen din i ny og ne. Har ikke tatt meg tid til å legge igjen kommentarer en gang. Så utrolig trist å lese om faren din, det må ha gått altfor fort. Håper dere rakk å få noen gode stunder sammen med han før han slapp fri fra smertene *klem*

Ønsker deg en fortsatt varm og nær advenstid!

Mitt Empire sa...

Så fint og lunt det ble med de gardinene. Jeg liker også den lune følelsen nå om vinteren, men har ikke råd til å bytte ut mine 16 gardinlengder... Det får bli et annet år. Jeg får nøye meg med duker, puter, pledd, levende lys og fyr på peisen. Og dempe spotene... Hihi, Ha en fortreffelig og varm dag! Nå skal jeg på jobben noen timer.

Kari Ann sa...

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min:)) Du har selv en herlig blogg! advents klem fra meg:))

Hjemmekoz sa...

Kjempe koselige bilder av ditt lekre hjem :)

Anonym sa...

Så koselig og stemningsfulle bilder :)

... 4 på toppen sa...

Så fine julevinduer du har fått. En god, lun stemning.

Hvor i sentrum av København fant du den Lisbeth Dahl butikken? Jeg var der forrige helg, og trålet gatene opp og ned, opp og ned. Eneste utsalg vi fant var inne på Tivoli.

God kveld :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...