torsdag 11. juni 2009

In love whit Greengate...


o
...Og for dere som har fulgt meg en stund nå, så kommer jo dette selvfølgelig ikke som noe sjokk! For nye lesere så må jeg bare innrømme at jeg er helt bergtatt av alt det vakre Greengate har å by på.
o
Ferien i år går som i fjord til Danmark, og jeg har allerede satt av litt penger for å handle noe nytt til samlingen min. Jeg elsker fargene, formen, prikkene ja det meste - jeg blir enkelt og greit i godt humør av en kopp eller skål! Av service samler jeg på Claire Multi(har service til 12 personer + noen skåler, middagstelerkner og lattekopper nå), jeg har også begynt å kjøpe asjetter i Ingrid(har 6 stk + et par skåler og lattekopper). I tillegg til dette har jeg diverse med prikker, da jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg liker best! Det geniale er at her kan det meste mikses og matches, og det liker jeg!
o
o
På kjøkkenet har jeg alt samlet i et av høyskapene på benken - synes det er så koselig med fargene og det gjør seg godt i skapet. For øyeblikket har jeg satt noen lattekopper på benken slik at de er lett tilgjengelig når vår kjærkomne kaffemaskin skal lage en deilig kopp.
o
o
I tillegg til masse vakkert i porselen, finnes det også vakre serier i tekstil; alt fra sengetøy, sengetepper, nattøy, spisebrikker, kjøkkenhåndklær, matter, lampeskjermer med mer - så det finnes noe for en hver smak!
o
o
Disse spisebrikkene er ikke fra Greengate, men fra Princess, og er et av mine nyeste kjøp. Synes de var så skjønne - De koster 25 kroner stk, så seks slike ble med meg hjem. Jeg kjøpte også to sitteputer til å ha på stolene i svalgangen.
o
Så er det torsdag igjen da, og en fullspekket helg nærmer seg - i kveld skal jeg være med mannen min på Opera - det blir spennende, da det er føste gang jeg ser en opera. Det er premiæreforestillingTurandot, som settes opp på Fredriksten Festning noen dager nå i juni.
o
De andre dagene i helgen er det sommeravslutning og konsert som står for døren!
o
Tusen takk for alle de koselige hilsnene dere legger igjen her hos meg :-) og en speisell takk til Nina for awarden du har gitt meg!
o
Ønsker dere alle en fin dag!
o
Klem fra Livy

17 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei søte du :)

Jeg må si meg enig, Greengate har så mye fint! :) Jeg sikler og ser på så masse derfra og har lyst på så å si alt, men har dessverre ikke noe ledig plass på kjøkkenet mitt ennå. Men så fort det blir en liten hylle plass ledig så vet jeg hva som kommer der!! :)

Så hyggelig og ikke minst spennende det blir med opera kveld da!

Kos deg med en fullspekket helg :)

Klem fra Line.

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Mye lekkert i dine skap :)

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Helt enig med deg, GG er bare herlig!! Har noe av det selv, men kan man noengang få nok ;)? Jeg ønsker med mer!!
Så heldig du er som skal på opera på fredriksted festning, det kunne jeg godt tenke meg også. Kan tenke meg det er en egen stemning der.
Ha en fin helg, selv om den blir hektisk. Husk å ha tid til å kose dere også :))

Jannicke sa...

Her har du virkelig fått deg en flott greengatesamling!
Jeg samler også på Ingrid serien...

Ha en fin torsdag videre...

Klem J.

Anita sa...

Me to!!!! Var innom min butikk i går å lurte litt på om jeg skulle kjøpe meg en ting i sommerferiepengegave, men lot vær! Litt fordi jeg lurte på om det var mye å spare på å vente til vi kommer til Danmark i sommer ferien?? Og det kan sikkert du svaer på?? Har lyst på nesten alt jeg, så får spare litt :0) Kos dere!

happy in pink sa...

jeg er også hekta på greengate:))) har en favorittbutikk i grimstad som har stort utvalg...også kjøper jeg litt og litt;) dessverre har favorittmønsteret mitt gått ut, men de fikk tak i 2 caffe latte kopper til meg:))) elsker jo så klart prikkene også!!!

knallfin samling du har...takk for titten:)
klem tara

Loppeline sa...

Så lekre bilder du viser inne hos deg i dag: Greengate har mye flott altså! -Men digget kjøkkeninnredningen din like mye! Du har altså både drømmehuset og drømmekjøkkenet:)
Flotte spisebrikker også du:)
Kos deg så masse på opera i kveld:)

Stor loppeklem

Guttemamma sa...

..er det derfor du drar til Danmark hvert år...??? Mye flott du har allerede og, og skapet er nydelig!!

opp ei trapp inn ei dør sa...

Oj, så mye fint! Jeg har også blitt bitt av "green gate basillen". Har sikkert ikke en brøkdel av alt det du har, men et sted må en jo starte! :)

Ha en fin kveld!

Tiril sa...

Er enig med deg, der er masse fint i Green Gate, der er noe koselig over det.
Mange av tingene er så sommerslige, det er en fryd å dekke med det.
Ha en fin helg, kos deg med sangen...

Lunalu sa...

Åh...Greengate har mye fint - og du har jo fått en fin samling!! Ser du har latte-koppene som jeg ønsker meg!
Med GG blir det virkelig sommer!!!

Vennlig hilsen Lunalu

Linda sa...

Heisann.
Så mye fint du har fra Green Gate!! De har jo så mye fint:)
Jeg har såvidt begynnt å samle jeg også, men det tror jeg ikke at jeg kommer til å stoppe med på en GOD stund!!

Ha en flott helg:)
Klem Linda

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Green gate er nydelig! :-)

Ha en flott helg!
Klem Jorid

... 4 på toppen sa...

Hei på deg!

Litt av en samling du begynner å få. Kjempemye fint og flott altså.

Ønsker deg og dine en flott helg. Sender noen solskinnsønsker over til dere jeg, ser ut som vi kan trenge det her på østlandet i helgen.

Merete sa...

Ingen stor hemmlighet det nei ;) Men de har jo virkelig mye lekkert da. Skapet ditt bugner av flotte ting, det er pent å se på og funksjonelt.

Så gøy at dere har vært på Turandot - jeg hadde gjerne hatt lyst jeg også, men formen tillater det ikke. Jeg leste anmeldelsen i dag og avisen skrøt veldig!!

Ha en riktig god helg!

liven sa...

Litt av en samling du har i greengate nå:o9
Claire Multi har jeg lyst å samle på også....har en eneste liten skje bare:o)
Nydelige brikker fra Princess også:o) Måtte innom å kikke jeg!!

ha en fin helg Livy:o)

Silje sa...

Mye nydelig der ja!!!:) Ligger en utfordring til deg på bloggen min, ønsker deg en god helg!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...