mandag 5. april 2010

2. påskedag

Riktig God Påske alle sammen!
o

o
Dette har virkelig vært en kjempefin påske - vi har til og med hatt sol endel av påskedagene tiltross for at værdamene har meldt noe annet. Vi har vært hjemme og kost oss sammen med gode venner.
o
Dagene har bestått av god mat og sosialt samvær. Vi har vært på påskebesøk hos venner, vært på skogsturer og hatt middags- og kaffegjester flere dager. I tillegg til det er jeg midt oppe i eksamen, så jeg jobber med den innimellom slaga også.
o
Jeg har flere ganger forsøkt å lage innlegg her på bloggen denne påsken, men jeg får ikke lastet opp bilder fra pc'n her hjemme. Nå har mannen hjulpet meg med å få lastet opp bilder gjennom jobb pc'n sin. Det er noe som ikke stemmer med nettleseren på maskinen vi har her hjemme så jeg håper han klarer å fikse det snart!
o
Bildene i dette innlegget er fra påskebordet vi dekket når vi hadde middagsgjester på skjærtorsdag.
o

o
Ønsker deg en fin 2. påskedag!
o
Klem fra Livy

8 kommentarer:

ELIN sa...

Så flott med påskeferie sammen med gode venner, familie og god mat. Bordet var flott dekket! Klemmer fra Elin

Jannicke sa...

Et nydelig dekket bord :o)

Nyt siste dagen :o)

Klem J.

Sydney sa...

Nydelig dekket bord. Gleder meg alltid over å se de flotte bildene du legger ut. Så også jeg håper pc problemet blir fikset raskt :)

Anka sa...

Så fint dekket bord:) Godt å høre at dere har hatt litt solskinn for det har ikke hvert mye bra påskevær rundt om kring. Ønsker deg en god start på uken:)

Ida sa...

Hei Livy! Har en Award til deg på siden min:-) Klem Ida

Lenas hjem sa...

åhh..så nydelig!!

Klem Lena

Unni sa...

For en flott blogg du he:) He lest gjennom her, og legg me te som følger. Ha en fin søndagskveld.

Fru Moberg sa...

Hei Snuppa! Av og til skulle jeg ønske at jeg var deg. Du har så utrolig god smak og er så kreativ. Bildene dine er til stor inspirasjon. Håper dere alle har det bra. Savner deg. Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...