fredag 23. april 2010

Vår i København!

Hei alle sammen!
o
Nå sitter jeg på hotellrommet vårt i Lyngby rett utenfor København og nyter livet. Solen har stått opp sammen med meg i dag, og jeg er snart klar for deilig frokost her på hotellet.
o

o
Min mann og jeg har reist på kjærestetur til det dejilige landet i sør ;) - kjempe koselig! Turen ble planlagt i oktober 2009, og etter en hektisk vinter og nå endelig innlevert eksamen, er det fantastisk deilig å nyte 4 dager her nede!
o
Vi reiste nedover i går, og har rukket å gjøre oss litt kjent her i Kongens Lyngby. I dag ligger København for våre føtter - Gleder meg!
o
På vei nedover i går stoppet vi i Helsingør og spiste lunsj og shoppet litt. Jeg ble forelsket i en fantastisk blomsterbutikk! Synd jeg ikke har plass til oliven- og sitrontrær i bilen hjem ;) Bildene i dagens innlegg er derfra.
o

o
Tusen takk for hilsnene i det forrige innlegget, jeg lover å legge ut en rapport og bilder når malingssprøyten er tatt i bruk :)
o
Ønker alle en riktig fin Fredag!
o
Stor klem fra Livy

5 kommentarer:

Anne Mai sa...

Å så heldig du er :) såg aldeles nydelig ut. Du må nyte fin været og kose deg masse. god helg, klem Anne Mai

Elin - Varøyrampen sa...

Kos dere masse på kjærestetur i København:)
god helg.

liven sa...

Heldige deg Livy!!!!
Kos dere masse :o)

Anita sa...

Sååå koselig for dere, supert med en sånn premie etter en hektisk tid :0)) Det kunnejeg også tenkt meg, min eksamen skal leveres 21 mai, så jeg har ennå en mnd igjen, men... Lyngby er såå koselig da, og København!! Spennende med den malingssprøyten, må lese litt om den jeg også!! Kos dere fortsatt! klemmer fra Anita!

Anka sa...

Sååå fine bilder:) Kos dere masse på tur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...