mandag 21. februar 2011

Babytøy


I dag er det 3 uker til terminen mandag 14. mars. Det nærmer seg sakte men sikkert, og om barnet fødes nå regnes det ikke for å være født prematurt. Vi gleder oss alle sammen til å hilse på henne!


 I løpet av helgen har vi vasket og strøket babytøyet i størrelsene 50 og 56 det er jo så smått(!) - utrolig hvor fort man glemmer  Noen nye klær, men også mye vakkert er hentet frem etter storesøstrene. Vi er spent på hvor stor babyen er, og har som sagt funnet frem klær i både størrelse 50 og 56. Storesøstrene var 52 cm og 54 cm lange da de kom til verden så det blir spennende å se om hun følger sine søstre.


Sparkebuksene over er av merket HsH(fant ingen nettside desverre).

To av dem er fra da lillesøster ble født, og to av dem er kjøpt nå nylig. Disse blir med oss i "fødebaggen" til sykehuset. I tillegg tar vi med bodyer, strømpebukser, sokker og babyteppe. Synes det er koselig å ha med eget tøy til babyen.Dressen er fra Claire og er aldeles skjønn! Lillesøster hadde den på seg da hun reiste hjem fra sykehuset, og det kommer lillesøster også til å ha.


Jeg er veldig glad for at jeg har fått vasket og gjort dette klart; en ting mindre å gjøre før hun kommer. Det neste blir nok å gjøre klar "fødebaggen".

Storesøsters rom er klart og hun har sovet sin første natt der i natt. Hun var strålende fornøyd da hun våknet på morgenen i dag! Bilder kommer i et senere innlegg.

Livymannen er i gang med kvistlakking av taket på lillesøsters rom, og han regner med at han i løpet av uken er i gang med malingen av taket der også - det blir bra!

Tusen takk for hyggelige hilsner i gårsdagens innlegg, og velkommen til nye følgere!

Ønsker alle en fin mandag!

11 kommentarer:

w sa...

Så nydelige klær:) Lykke til med fødselen:)


Legger meg til som følger jeg:)

W

Minas kreative hjørne sa...

Å så nydelige babyklær den lille får når hun kommer om ikke lenge.
Masselykke til med fødsel:)
Ha en fin fin dag.

Trine - Franske drømmer sa...

nydelige klær til lillemor!
finnes jo mye lekkert til de jentene ;-)

gleder meg til bilder av storesøsters rom :)

helen og gutta sa...

så masse herlige babyklær, det er noe helt eget med de bitte små klærne, man blir helt rørt (ivertfall blir jeg det). Jeg har nå hatt min omgang med 4 små og har ifølge de fleste bidratt på det meste til jordens befolkning, men jeg må jo si at det frister litt av og til, hehe. klem Helen

Gry sa...

Så kjekt å se! Ser at jeg muligens må ut på handel, hehe:) Jeg har lite babyklær etter storesøster som nå blir seks år. Hun ble født på sommeren, og siden det var en veldig varm sommer, lå hun mye i body inni et teppe.
På ultralyden fikk vi vite at hun lå litt under gjennomsnitt i vekt og lenge, så jeg skal finne litt mer smått i nærmeste fremtid. Vet du, jeg har begynt å vente - veldig...;)

Ha en herlig kveld!
Klem

Lena Marie sa...

For en spennede tid dere har i møte! Igrunn ganske misunnelig jeg;)
Det er noe vidundelig med små babyklær som venter i spenning på å bli brukt<3

Masse lykke til med fødsel og barseltid!!:)

... 4 på toppen sa...

Åhh .. så mye fint jentetøy. Det rasler litt i eggstokkene (som vi sier på disse kanter) når jeg ser dette altså. Og ja, man glemmer fort hvor små de er. Men det kommer dere fort inn i igjen :-)

Ha en fin, fin uke.

Mitt hvite hus sa...

ÅÅ så spennende tid du har foran deg..godt å være klar...

masse flotte babytøy..

lykke til=))

Klemmer

Annfrid sa...

Det er jo bare nydelig med de små plaggene. Tenker det blir en nydelig liten prinsesse som skal pyntes med så masse fint. Mass masse lykke til.
Du har mye glede i vente:-)

Ønsker deg en fin kveld

Klem Annfrid

Synnøve sa...

Hei hei! Åh, så koselig, minnes så godt tiden mot slutten av svangerskapet... Alt man vasker og legger på plass og forventningene som ligger i alt man gjør før det nye lille mennesket er på plass :) En herlig tid! Masse lykke til! Synnøve

ellen_marie1 sa...

Kjempe flott blogg, nydelig nytt rom til den nye babyn og til storesøster. Ser lillesøster sitt har blitt kjempeflott også <3
EMA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...