torsdag 19. mai 2011

Dåpsplanlegging


Da er 17. maifeiringen over for denne gang, og jeg er i full gang med å planlegge neste "event", nemlig lillesøsters barnedåp ♥

12. juni skal hun døpes i kirken hvor hennes to søstre er døpt, mor er døpt, komfirmert og gift - ja det begynner virkelig å bli mange tradisjoner knyttet til kirken her vi bor nå - koselig!

Selskapet skal vi ha her hjemme med vår nærmeste familie, og vi håper på godt vær slik at vi også kan være ute på verandaen.

På menyen står deilige snitter, og til kaffen blir det et bugnende kakebord!

Siden jeg er litt over gjennomsnittet glad i rosa, blir tema for borddekkingen hvit og rosa. Tenkte å bruke blonder, lyserosa peoner ♥ (min favorittblomst!)og hvite- og rosa lys. 

På Ikea har de nå de vakre lysglassene som bildene i dagens innlegg viser. Lysene lukter deilige roser - tror dette kommer til å gjøre seg godt på bordene.


Her går dagene i ett, det er hektisk å være trebarns mamma! Jeg har akkurat kommet hjem fra tannlegen, og jeg hadde heldigvis ingen hull! Om et par timer skal vi på foreldresamtale på skolen - jeg ser frem til å høre hvordan det går med storesnuppa på skolen!

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Livy

♥

6 kommentarer:

Elisabeths idyll. sa...

Ser kjempe fint ut ;o))) Nydelige de rosa lysene ;o)
Lykke til med planlegging ,o))

Klem Elisabeth

aase sa...

Ahhhh, så nydelig dette blir da!! Tenker det bordet, eller hele huset kommer til å skinne den dagen!! Lykke til med planlegging og den store dagen!!

Så herlige bilder fra 17.mai!! Skikkelig nydelig der de sitter å ser på veslemor som ikke liker seg helt på 17.mai......

Kos dere!!

Piulfen sa...

Det er jo så gøy å planlegge :) Ser ut som du får et fint bord. Koselig med så mange minner fra samme kirke.

Elin - Varøyrampen sa...

dåpsplanlegging er både koselig å stressende:) Men det ser ut som du har ordentlig dreisen på å stelle til selskap, så det går nok som en lek:)

Nydelige jenter du har. Masse fine 17 mai bilder da:)
Kos dere videre, og ha en fin vår og sommer:)

Minasverden sa...

Dette kommer til å bli kjempe fint.
Lykke til videre med planleggingen for dåpen.
Ha en fin dag.:)

Har en drøm... sa...

TIpper det blir kjempeflott;)
De rosa lysglassene fra IKEA var jo knallsøte ♥

KLem Line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...